JORNADA 24 D’OCTUBRE DE 2015

PREMINI  GROC

El PARDINYES LA FLOR VIMDODI guanya a domicili contra el FORÇA LLEIDA NEGRE arran de l’alta intensitat i ritme implantat durant el matx. La defensa és la clau del partit.

El partit va començar amb un parcial del equip visitant que va permetre tenir una diferència de punts còmode al llarg del partit. El poc encert del equip local, lligat a la concentració i treball del PARDINYES LA FLOR VIMDODI, comporta que el FORÇA LLEIDA NEGRE anoti la seva primera cistella al minut 26 de partit.

El transcurs del partit es va basar amb una defensa intensa de l’equip visitant amb una sortida ràpida del contraatac, sumat a l’efectivitat amb les finalitzacions. Tot i així, l’equip visitant va despertar els dos últims períodes del partit, guanyant el 7é quart i jugant de tu a tu l’últim quart. Va haver-hi una diferència superior als 50 punts a favor de l’equip visitant.

premini groc lleida

16 FORÇA LLEIDA NEGRE: Aduine (2), Draego (-), Cortada (2), Ciprian (-), Vila (6), Tahull (4), Ile (2),Vilagrasa (-).

66 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Espax (18), Oró (-), Lòpez (7), Aguilà (5), Balcells (-), Ibars (10), Santiago (14), Cubero (17), Nadal (2), Moreno (6), Andueza (6).

El pròxim partit es el dia 8 de Novembre de 2015 a partir de les 10:30 al Pavelló Pardinyes contra Bellpuig.

JORNADA 25 D’OCTUBRE DE 2015

PREMINI  NEGRE

Partit difícil on es va notar molt la joventut del nostre equip, ens va costar sortir de la pressió al llarg del partit, però en el que es va demostrar les ganes dels nens de millorar, seguir fent feina, no rendir-se, divertir-se i jugar al bàsquet.

premini negre lleida2 premini negre lleida

11 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Capdevila (-), Seydi (-), Ribes (-), Ortiga (-), Capell (4), Capell (2), Gomez (-), Ramirez (5).

61 FORÇA LLEIDA C.E TARONJA: Kalynovsky (20), Dominguez (22), Valls (19), Marin (6), Tico (15), Verges (2), Mazarico (8), Renau (14), Rosell (15).

El pròxim partit es el dia 15 de Novembre de 2015 a partir de les 10:30 al Pavelló Pardinyes contra Mollerussa.

INFANTIL  GROC

Partit molt igualat en el marcador, però un clar dominador en el joc per intensitat, lluita, ganes i motivació, la Seu d’Urgell, que va plantar cara a un Pardinyes adormit i poc intens, tot i guanyar el partit. L’equip local va dominar tres quartes parts del partit i un mal quart el va condemnar a la derrota. Ha estat un cop d’humiltat per part de l’Infantil groc del Pardinyes que ha de reflexionar de cara a que no torni a passar.
infantil groc sedis

61 SEDIS NAGRUP: Martínez (-), Paredes (-), Serrato (17), Balsells (24), Blanco (-), Minguell (1), Martín (-),Calvet (-),Balsells (3),Angards (2), Gandara (-),Sabriá (14)

68 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (5), Ariño (9), Benavente (2), Sarrate, D. (16),  Oró (-), Mauri (16),  Sarrate, P. (10), Ibars (7), Varela (-), Sellart (3).

El pròxim partit es el dia 1 de Novembre de 2015 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes contra Tàrrega03(Pre).

INFANTIL NEGRE

El pròxim partit es el dia 31 d’Octubre  de 2015 a partir de les 12:30 a la pista del Bellpuig.

MINI GROC

Mini Groc Sedis

Partit difícil el que es podia esperar a la pista del Sedis, el cansament del viatge però no ha passat factura i el mini groc de Pardinyes ha estat capaç de dominar el partit en tot moment. El Sedis però ha posat la por al cos amb uns bons parcial de 17- 6 (4rt i 5è quart) i 12- 2 al (7è quart). Però finalment l’equip de la capital del Segrià s’ha acabat imposant per un 48 a 62.

Ara toca seguir treballant de cara al compromís de la setmana vinent contra el C.N. Tàrrega l’altre equip de la categoria que segueix invicte.

48 SEDIS QUIOSC BAR EL PASSEIG: Vilalta (3), Amo (2), Casal (8), Baque (2), Gascon (2), Foix (2), Companys (4), Escales (14) Andujar (2), Luque (9)

62 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Dhiman (5), Sabater (12), Vilaseca (13), Perez (7), Inglada (6), Hidalgo (3), Escola (4), Esteve (4), Sanfeliu (6), Badia (-), Suarez (2)

El pròxim partit es el dia 1 de Novembre de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes contra Tàrrega04.

MINI NEGRE

El partit corresponent a la quarta jornada del campionat mini masculí del grup 3 enfrontava els dos primers classificats del grup, C.B. Pardinyes contra Cervera.

En els dos primers quarts del partit els locals van sortir amb molta força aprofitant les bones defenses i els contraatacs per agafar una diferència de 18 punts a favor.

En canvi el tercer període va ser molt igualat, on els nens de Cervera van poder reduir dos punts la diferència que hi havia al marcador.

Però, a partir d’aquest moment, els nens locals van tornar a mostrar un gran joc ofensiu i no van donar opcions als visitants que ja no van poder fer res per remuntar el partit.

93 FLOR DE VIMBODÍ  PARDINYES NEGRE: Tersa (2), Capell (18), Dieye (22), Aguila (13), Dominguez (12), Jordan (2), Hu (6), Daruich (6), Ibars (8), Anglada (4), Singh (2).

43 CB CERVERA MOBEL LINEA: Bargues(4), Cañal (6), Vila(6), Saeed(4), Castaño(6), Gall (4), Naveed(4), Albareda(9).

El pròxim partit es el dia 1 de Novembre  de 2015 a partir de les 11:00 a la pista del Força Lleida Taronja.

CADET  GROC

Derrota muy abultada en la Seu de Urgell ante un rival superior pero, que tuvo actitud, intensidad, esfuerzo y trabajo en equipo (cosa que nosotros en la mayoría del partido no tuvimos). Desconexión mental del partido cuando el rival apretó y eso se reflejó en la desgana, apatía por parte de nuestros jugadores. Toca trabajar muchas cosas esta temporada!!

76 SEDIS CONSTRUCCIONS BAIXENCH: Serrato (7), Caballero (4), Subira (20), Roque (12), Justo (8), Villarrubla (7), Juanmarti (3), Teruel (6), Fernandez (9).

32 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sellart O.(4), Perdices(1), Benitez A.(-),  Zheng (12), Ferrer (2), Capdevila (2), Benitez R. (1), Sellart A. (-), Solsona (10), Rodriguez (-).

El pròxim partit es el dia 1 de Novembre de 2015 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes contra Binefar.

CADET NEGRE

Partit sense història ja que va haver un total desequilibri físic i de nivell entre ambdòs equips.

El Pardinyes pateix molt en la sortida contra pressió, ja que insisteixen només amb una sortida en dribling. A les darreres del partit, els jugadors del Pardinyes van rebre instruccions per part del seu entrenador de jugar sense bot, la qual cosa va fer millorar a la força la circulació de la pilota i el joc de passades entre tots els membres de l’equip. Un aspecte que ha de reforçar i millorar l’equip de cara al futur.

A destacar com sempre l’actitud dels jugadors del Pardinyes, que tot i les adversitats, van lluitar i van fer tot el que van poder fins el final.

DSC_0257 (2)

19 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Vilaseca(-), Pelegrina(4), Tesan(2), Teixidó(-), López(4), Tamames(3), Balcells(5), Cuéllar(1), Alandete(-), Plaza(-), Barta(-), Quiroga(-),

70 CB CERVERA MOBEL LINEA NEGRE: Subies (7), Cases (15), Bardeli (4), Cerro (4), Piqué (7), Costa (3), Sterea (14), Estrada (4), Beleta (10).

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el La Seu d’Urgell, i el Junior Groc del C.B.Pardinyes, amb el resultat final de 58 a 40 a favor de l’equip local

El partit es va iniciar amb l’equip local molt ficat en defensa i aprofitant les transicions ofensives per marxar del marcador des del primer minut.

Tot i l’intent de l’equip visitant per reduir la distància del marcador, l’equip local va estar en tot moment al capdavant del marcador.

La intensitat i les alternatives defensives del equip de La Seu d’Urgell juntament amb els nombrosos contraatacs convertits en cistella, no van donar cap opció al equip del barri de Pardinyes.

IMG-20151025-WA0005 (2)

58 SEDIS ALFA CONSULT:   Garreta(4), Montane (13), Gravet (5), Ribera (4), Lara(11), De Ahumada (2), Escalas (7), Santlimens (-), Moline (-),Comes (6).

40 FLOR VIMBODI  PARDINYES GROC: Suranell (2), Solsona(2), Sanchez (8), Herrandiz (8), Reulli (4), Pedescoll (1), Kinsella (2), Jaimejuan (4), Quintana (1), Diallo (5), Balde (3).

JUNIOR NEGRE

Derrota del Junior Negre a casa davant del CB Cappont per 51 a 59, en un partit marcat per un dolent tercer quart per part dels locals. En els primers 20 minuts de partit, es va veure una constant igualtat entre els dos equips i amb petites diferències entre ambos en el marcador. Al descans, el Flor de Vimbodí Pardinyes guanyava per 2 punts a sobre (30 a 28). A la represa, els visitants, a partir d’una pressió a tota la pista, va pujar la seva intensitat defensiva  i va crear molts problemes als locals que van veure com al minut 6 del tercer quart, els visitants capgiraven el marcador i es tornaven a ficar per sobre en el marcador. Els locals van intentar capgirar el marcador en el darrer quart, van arribar a col·locar-se a falta de 4 minuts pel final del partit a 4 punts a sota solament, però, els nois del Cappont van controlar bé la diferència i es van acabar emportant la victòria.Malgrat la derrota es van veure coses positives com la bona intensitat desplegada pels locals durant la primera part, però a la vegada es van veure coses a millorar per part dels jugadors com la circulació de pilota i la concentració durant els 40 minuts de partit. Aquesta derrota ha de servir per continuar treballant i seguir millorant cada jornada una mica més.

51 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (6), Lawson (1), Jofre (2), Guallar (2), Previtera (2), Figuerola (-), Aguilera (-), Morell (2), Padilla (-), Martin (14), Fons (-), Bernaus (22).

59 CB CAPPONT:  Rauret (3), Garcia (3), Torres (7), Dominguez (3), Vivo (12), Guiu (4), Gisbert (1), Sole (13), Puig (8), Arbiol (-), Perez (-), Dago (5).