JORNADA 19 D’OCTUBRE DE 2013

JUNIOR NEGRE

El Flor de Vimbodi Pardinyes Negre va perdre a la pista del Penya Fragatina per 60-28 però, amb una gran millora defensiva per part dels visitants en comparació  als partits anteriors.

En el primer quart, a partir dels  tirs lliures (6/16) i del moviment de pilota del Penya Fragatina i del poc encert capa cistella dels visitants, a pesar d’això el Flor de Vimbodi estava fent un bon treball defensiu en el tema de les ajudes. Amb tot  això, els locals acabaven el primer quart amb 12 punts a sobre.

En el segon quart, es mantenia la mateixa sintonia del primer quart, els locals a partir dels tirs lliures (6/12) i del poc encert de cara a cistella per part dels visitants, provocava que Penya Fragatina anés ampliant la diferencia fins arribar als 20 punts a favor al descans (29-9).  Cal remarcar el criteri arbitral en la primera part, que ha xiulat 19 faltes al Flor de Vimbodi i solament 7 faltes al equip local, en un partit amb defenses molt semblants.

A la represa, es tornava a veure la mala imatge del Flor de Vimbodi dels darrers partits en els primers 5 minuts, la qual cosa va provocar que degut als mals minuts defensius i a 5 triples ficats en el tercer quart per part dels locals, augmentessin la diferencia encara més i trenquessin definitivament el partit. Al finalitzar el tercer quart, el marcador era de 51-13. L’últim quart ha sigut el millor quart defensivament i de joc ofensiu del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre en tot lo que portem de temporada,  lo que ha provocat que el parcial de l’últim quart fos de 9-15. El marcador final ha sigut de 60-28.

Els màxims anotadors del partit van ser: Lazaro  amb 24 punts del Penya Fragatina  i Diallo amb 5 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

60 PENYA FRAGATINA: Portoles (9), Ortiga (1), Lazaro (24), Enrech (-), Moret (6), Casas (5), Millan (2), Miro (-), Español (7), Garcia (2), Frauca (4), Campillo(-)

28 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (4), Rodriguez (3), Macarro (-), Dieye (2), Gonzalez (4), Morell (2), Salvatierra (-), Balletbo (4), Martinez (-), Charles (2), Jaimejuan (2), Diallo (5)

El pròxim  partit es  el  dia 27 d’Octubre de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Sedis Alfa Consult.

INFANTIL

Una altra derrota de l’Infantil del CB Pardinyes, aquesta vegada per només 12 punts de diferencia davant del CB Mollerussa.

Partit molt interessant dels jugadors del CB Pardinyes, que per primera vegada se’ls hi van veure detalls grans de millora. Cal dir que des del principi van anar a remolc en el marcador, però que aquest fet no els hi va suposar cap problema ja que van lluitar per guanyar el partit fins al final.

En definitiva, una altra derrota com a visitant dels jugadors lleidatans, això si, en el seu millor partit de la temporada.

66 CB MOLLERUSSA: L. Feixa (7), Diaz (13), P. Feixa (4), Andres (14), Bosch (7), Bouna( 4), Minguella (2), Rodriguez (5), Aumedes (4), Gaya (6), Roca (–).

54 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Sellart (–),Tamames (4), Teixido (4), Lopez (6), Tesan (6), Zheng (14), Alandete (–), Dolcet (–),Pelegrina (3), Benitez (19).

El pròxim  partit es  el  dia 10 de Novembre de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Binefar.

CADET GROC

Partit de la quarta jornada entre el C.B. Mollerussa i el Flor de Vimbodí Groc Pardinyes on els dos equips van començar molt igualats en el joc tot i que el marcador es va anar posant a favor dels visitants. Al segon quart, es va seguir la mateixa tònica fins que l’equip del barri de Pardinyes va robar varies pilotes i es va escapar definitivament, tant en joc com en marcador.

A la represa, el Flor de Vimbodí Groc Pardinyes va sortir amb molta força per acabar guanyant de 20 el quart i, finalment, l’últim quart van seguir treballant els dos equips fins a tancar el marcador 41 – 91 a favor de l’equip visitant a 2 minuts d’acabar el matx.

Aquest partit ens ha mostrat que no s’ha d’abaixar la guàrdia en cap moment del partit ja que sempre hi ha alguna cosa a millorar.

41 C.B. MOLLERUSSA: Amorós (2), Seto (5), Reig, Orteu, Sole (4), Ribera (7), Martin (7), Arnau (4), Moreno (4), Rodriguez (4), Prats, Bosch (2)

91 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Reulli (5), Previtera (9), Fons (8), Jaimejuan (4), Balletbo (2), Lesan (35), Morell, Quintana (2), Berlinches (2), Larrull (10), Calzada (12)

El pròxim  partit es  el  dia 10 de Novembre de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Borges Verd A.

JORNADA 20 D’OCTUBRE DE 2013

MINI NEGRE

Diumenge dia 20 es va jugar el partit entre Flor de Vimbodí Pardinyes i Força Lleida. Els visitants van ser molt superiors als locals on la diferència d’edat i física es va notar durant tot el partit, tot i així, els jugadors locals van demostrar molt bona actitud envers a la pressió de l’equip visitant durant tot el partit, cosa que no els hi serveix per a res.

22 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Bubé (2), Romero (-), Sanfeliu (2), Puigfel(4), Aguilà (9), Jordan (-), Lacambra (-),  Inglada (3), Sabaté (-), Masich (2), Ortiga (-)

72 FORÇA LLEIDA CE 1: Treviño (13), Rubin de celis (2), Broto (16), Bernat (12), Solsona (-), Ribes (6), Solsona (7), Grau (8), Martinez (6), Quintana (2), Ciprian (-)

El pròxim  partit es  el  dia 27 d’Octubre de 2013 a partir de les 09:30 a  la pista de l’Almenar.

MINI GROC

Partit disputat al pavelló municipal de Pardinyes entre el Flor de Vimbodí Pardinyes Groc i el CB Bellpuig, els dos equips invictes fins al moment de la lliga territorial de Minibàsquet grup 1.

El partit ha estat molt igualat i això ho demostra que cada equip ha guanyat varis períodes (5 pels locals i 3 pels visitants). Això sí els locals que han sortit molt concentrats i una mica nerviosos amb ganes de fer un bon partit després del partit de la setmana passada, i en el tercer període han apretat en defensa i han agafat una renda de 10 punts en aquell període  sense deixar que el Bellpuig anotes cap cistella. A partir d’aquí el partit a seguit molt igualat guanyant períodes tots dos equips fins al final, que els locals han tornat a fer un bon període en defensa i han ampliat la diferencia fins al 67-40 final.

Felicitar l’equip per la victòria i seguir treballant per millorar petits detalls.

67 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC :   Varela (2), Inglada, (-), Ariño (9), Casals (3), Sellart (8), Mauri (16), Garcia (13), Oró (-), Forcada (1),  Benavente (15).

40 PASSARO HOME CB BELLPUIG: Minguell (2), Sistero (10), Fabregat (6), Pons (7), Marti (6), Petit (-), Solana (-), A. Safont (2), M. Safont (-), Salisi (7)

El pròxim  partit es  el  dia 26 d’Octubre de 2013 a partir de les 13:15 a  la pista del Força Lleida.

CADET NEGRE

El partit va compensar ràpidament ficant-se en el capdavant en el marcador el Cappont. Acabant el primer quart 7-16 per als visitants, amb una igualtat de joc, que no es relaxada al marcador.

El Pardinyes va continuant treballant per a recupera la distancia en el marcador,cosa que no es va aconseguir, ja que el Pardinyes no estava gens encertat. I el Cappont amb un joc molt sòlit i amb encert, anava sumant arribant al descans 15-36.

La represa va caviar el ritme del partit, donant-li mes velocitat al joc dels dos conjunts i fen del Pardinyes mes ambiciós i agressiu creient amb apropar-se al marcador, tenint un parcial de 15-17.Tot i el bon joc dels locals no va se suficient per guanyar el quart.

L’últim quart començava amb el marcador 30-53, donant-li al conjunt visitant una clara avantatja, que va fer que els jugadors locals baixessin el seu ritme de joc tot seguin intentant juga en bloc. El partit va concloure 38-80.

38 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Nieto, A. (-), Lawson-Body, D. (-), Bardaji, M. (-), Vilaseca,V. (2), Figuerola, G. (2), Pedescoll, A. (2),Vidal, P. (2), Balde, D. (13), Arrunategui, G.  (-), Catalan X. (-), Kinsella, J. (13), Martin, A. (4).

80 CAPPONT 99: Perez, N. (-), Bach, S. (2), Villa, A. (9),Perez  I.(-), Velo, O. (5), Dominguez, X. (4), Guiu, A. (4), Gisbert, M. (15),Molins, D. (2), Sole, E. (14), Perez, C. (2), Puig, O. (23).

El pròxim  partit es  el  dia 9 de Novembre de 2013 a partir de les 16:00 a  la pista del Balafia.

JUNIOR GROC

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC perd el seu primer partit per 1 punt contra el CN TÀRREGA.

En el primer quart, es podia intuir que la igualtat entre els dos equips seria màxima. No hi havia un sol moment per relaxar-se ja que cadascuna de les cistelles era ràpidament contestada. Al inici del segon període, el marcador reflectia empat a 15 punts. Durant els següents minuts la gran solidesa de les dues defenses s’imposava als atacs fet que va fer minvar la faceta anotadora dels dos equips. A la mitja part el CB Pardinyes aconseguia situar-se tímidament per davant en el marcador per 6 punts de diferència.  A la tornada dels vestidors, la dinàmica del partit va seguir la tònica del segons quart, amb els dos equips oferint un bon nivell defensiu. El darrer període es preveia d’infart. Durant els primers minuts els jugadors del CB Pardinyes van arribar a situar-se 10 punts per sobre en el marcador, però en el minut 5 de l’últim quart l’equip visitant va realitzar un parcial de 7 que els va tornar a ficar dins del partit. Els darrers minuts el CB Pardinyes li va mancar la concentració tant defensiva com ofensiva , que juntament amb el bon encert ofensiu de l’equip visitant tant des de tirs lliures com de 6,25m van condemnar als locals amb la primera derrota.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Peinado  amb 25 punts  del Flor de Pardinyes Groc Vimbodi i Costa amb 21 punts del CN Tàrrega.

54 FLOR VIMDODI PARDINYES GROC: Kora (6), Suranell (2), Pou (-), Porta (3),  Gevorgyan (10), Mayoral(2), Giné (-),Calzada (-), Marias(6), Lawson(-), Peinado(25).

55 CN TÀRREGA: Boix (4), Trepat (6), Garcia (3), Garriga (-), Martinez D(-), Martinez E (-), Solans  (13), Farreny (3), Costa (21), Vara-llaura (-), Solanes (2), Bautista (3).

El pròxim  partit es  el  dia 26 d’Octubre de 2013 a partir de les 18:00 a  la pista del Bellpuig.