JORNADA 7 DE FEBRER DE 2015

PREMINI NEGRE

Partit contra un dels millors equips del grup, i així ho reflexa el resultat. De totes maneres, podem estar orgullosos ja que no ha estat fins al sisè quart que ens han tancat el marcador, així doncs, hem treballat de valent per aconseguir-ho.

Els jugadors del Pardinyes han defensat força bé, ja que moltes de les cistelles dels rivals són després de rebot ofensiu degut a la superioritat d’alçada. Tot i així, cal seguir esforçant-nos per estar tots més atents sense perdre el nostre jugador. En quan a l’atac, hem de ser més atrevits per anar forts malgrat el rival que tinguem a davant i sobretot, botar sense mirar la pilota ja que en moltes accions algun company està sol.

85 JULIA PIZZA & SPORT BINÉFAR: Sarvise, J. (8); Sanz, M. (10); Tobeña, D. (6); Turres, A. (6); Faro, J. (2); Zanuy, D. (10); Llés, S. (13); Valecillo, E. (14); Palacín, I. (6); Salamero, I. (10).

35 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Espax, D. (3); Oró, J. (-);López, R. (2); Águila, M. (2); Balcells, A. (-);Nadal, K. (2); Mauri, F. (7); Ibars, M. (2); Santiago, D. (8); Cubero, K. (9); Moreno, C. (-).

El pròxim partit es el dia 22 de Febrer de 2015 a partir de les 11:00 al Pavelló Pardinyes  contra CENG.

INFANTIL  NEGRE

L’Infantil Negre del Pardinyes jugava a la pista de l’Escola IPSI. Els locals sortirien molt forts però es veurien superats pels del Segrià al segon període, amb un parcial de 0-13 per a remuntar un petit desavantatge. A partir d’aquest moment els locals decidirien fer un pas a davant i aconseguir una renda de 5 punts al descans. Tot i els esforços del Pardinyes, el partit no cauria cap al seu cantó als últims instants d’infart.

48 ESCOLA IPSI:  Agustí (6), Vergés (-), Alzamora (-), Fontalcaba (11), Coll (1), Olmos (15), Majavila (9), Saul (-),Torras (5), Sagues (-),Marí (1), Tamarit (-)

44 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Garcia (12), Ariño (-),Benavente (2), Sarrate, D; (7), Oró (-),Mauri (2), Sarrate P; (16), Ibars (-),Varela (-),Sellart (5)

El pròxim partit es el dia 21 de Febrer de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes  contra Cerdanyola «A».

JORNADA 8 DE FEBRER DE 2015

PREMINI GROC

El partit corresponent a la vuitena jornada del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, entre el C.B. Pardinyes i el  C.B. Mollerussa  es va jugar al pavelló municipal de Pardinyes, on l’equip local va sumar la setena victòria de la temporada.

Des del començament els nens del Pardinyes no van donar opció als rivals, van sortir amb molta intensitat defensiva i gairebé anotant en tots els atacs, fet que es va veure reflectit al marcador al finalitzar el primer període, que era de 28 a 1. La tònica va ser la mateixa durant la resta del partit, amb grans accions col·lectives dels nens de Lleida. Això va donar com a resultat el marcador final de 56 a 6. El proper partit serà a la Seu d’Urgell el dia 22 de febrer a les 12.30h.

56 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES GROC: Tersa (4), Capell (8), Dieye (8), Aguila (7), Dominguez (2), Jordan (2), Hu (15), Daruich (-), Ibars (5), Anglada (5).

6 C.B. MOLLERUSSA: Santiveri. E (2), Granados (-), Cuberes (-), Balp (3), Sans (-), Santiveri. J (-), Castro (-), Argiles (1).

El pròxim partit es el dia 22 de Febrer  de 2015 a partir de les 12:30 a la pista del Sedis.

INFANTIL  GROC

Tercer partit de la segona fase, guanyat pel CB Pardinyes tancant el marcador al minut 27. Partit molt bo de l’equip local davant d’un equip molt més petit. Degut a aquesta superioritat física els nens de Pardinyes van dominar el partit des del començament, en el qual van mostrar gran millora en defensa i en atac. En definitiva, partit fàcil pel CB Pardinyes.

68 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:   Vilaseca (–), Pelegrina (6), Teixido (2), Lopez (6), Cuellar (1), Tamames (4), Balsells (4), Vera (23), Alandete (18), Plaza (4).

18 CE MARISTES MONTSERRAT:   Paredes (8), Barroso (–), Pallas (2), Ricart (–), Areste (–), Sanchez (–), Peralta (3), Bobet (2), Albert (–), Puigfel (3).

El pròxim partit es el dia 22 de Febrer  de 2015 a partir de les 9:30 a la pista del Cappont (Pre).

MINI NEGRE

En el partit disputat diumenge a les 16 de la tarda al pavelló de Pardinyes es van enfrontar els nois de Pardinyes i els de la Seu d’Urgell. Els locals venien d’una ratxa poc favorable i volien fer el possible per donar-li la volta. Des d’un bon començament tot i que l’equip visitant només eren 7 jugadors van estar molt intensos i van ficar les coses molt difícils. Va ser un partit molt emocionant en tots els aspectes i tot i la derrota numèrica, fins a l’últim minut els locals van tenir opcions per endur-se la victòria.

Ànims que segur que els resultats arribaran!!!!!!!

69 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE:  Perez, A (12), Quintana, A (7), Dhiman, K (14), Martinez, A (10), Gomez, L (6), Masip, P (–),Hidalgo, A (8), Vilaseca, A (9), Esteve, O  (3).

75 SEDIS QUIOSC BAR EL PASSEIG: Casal, A (13), Gascon, G (7), Ancas, j (25), Escales,P (10), Flores, R (6), Andujar, J (–), Cabello, D (14).

El pròxim partit es el dia 22 de Febrer  de 2015 a partir de les 12:30 a la pista del Frederic Godàs04

CADET

Victòria d’equip de LA FLOR VIMDODI CB PARDINYES al guanyar  al CE MARISTES MONTSERRAT  gràcies al bon treball defensiu i a la constància.

El partit es preveia igualat ja que tots dos equips venien guanyant tots els respectius partits d’aquest grup. Els primers 5 minuts la gran tasca defensiva dels jugadors locals i l’encert d‘un inspirat Fons amb tres triples van permetre que el CB Pardinyes comences amb un parcial de 14-2. Tot i el malt inici dels Maristes, es van saber refer i amb un seguit de cistelles van retallar la diferencia a 5 punts.  Els locals, amb la mateixa dinàmica que a l’inici del partit, van afrontar el segon quart amb gran actitud i gràcies a la constància i a les bones accions tant defensives com ofensives van arribar al descans amb el marcador de 35-24. A la tornada dels vestidors la dinàmica va continuar sent la mateixa, i tot el gran protagonisme ofensiu de Gomez que va acabar amb 18 punts, no van ser suficients per contrarestar el treball i esforç de tots i cadascun dels jugadors locals que a la qual van anar incrementant la diferència fins al 61-37 final.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Fons amb 15 punts  de La Flor de Vimbodi Pardinyes i Gomez amb 18 punts del CE Maristes Montserrat.

61 FLOR VIMDODI PARDINYES: Sellart (2), Zheng (-), Guallar (6), Figuerola (4), Capdevila (2),  Ferre (2),  Benitez R (6),  Larrull (8),  Padilla (6), Martin (6), Fons (15), Bernaus (4).

37 CE MARISTES MONTSERRAT:  Capell (-), Guillem (-), Solans (-), Bonet (1), Cazcarro (-), Gomez (18), Alburquerque (8), Miraball (6), Paton (-), Trepat (4), Olona (-).

El pròxim partit es el dia 21 de Febrer  de 2015 a partir de les 12:30 a la pista del Tremp «B».

JUNIOR  GROC

Nova victòria dels Grocs, que es van saber imposar al partit més dur de la lliga, amb actitud i constància. El primer quart va evidenciar que no seria un partit fàcil, i amb una excessiva duresa, inexplicablement permesa, els locals es van saber imposar al marcador. El segon quart va ser un nou inici, amb uns visitants que van saber administrar l’agressivitat dels de Térmens, i gràcies a una gran defensa, van arrencar el parcial definitiu començant amb un contundent 0-9. Els dos quarts finals van ser un simple successió de contactes fora de temps, als que els de Pardinyes van saber sobreposar-se per acabar de trencar el partit i aconseguir una treballada victòria per conservar el primer lloc de la classificació.

29 CEP TÉRMENS:  Ariño, A (4), Sahtout, Y  (-),Cotes, E  (2),  Herrero, A  (2), Gonzalez, G  (-), Planes, M  (11), Raimat, E  (2), Sole, J  (6), Hervas, Q  (2), Buñol, A  (-)

56 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Suranell, S (16), Lawson, D (–),Sanchez, F (– ), Cano, A (11), Campanera, J (6), Benabente, O (4), Mayoral, A (–),Marias, G (4), Martinez, A (2), Charles, D (4), Dieye, M (2), Kinsella, J (7)

El pròxim partit es el dia 22 de Febrer de 2015 a partir de les 12:30 al Pavelló Pardinyes  contra Cappont.

JUNIOR  NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha guanyat a casa davant  del CB Cervera per 94-31, en el quart partit de la segona fase,  que ha estat marcat per la bona intensitat defensiva desplegada per l’equip local en tot el partit, en especial, al primer quart.

El partit començava amb un Flor de Vimbodí Pardinyes amb una bona intensitat defensiva en tot el camp i acompanyat a un joc ràpid i controlant a l’inici del partit el rebot tant ofensivament com defensivament per part dels visitants. En el segon quart, continuava la mateixa dinàmica i feia que el Flor de Vimbodí Pardinyes arribés  al descans amb un marcador clar de 54-20.  A la tornada dels vestidors, l’equip local seguia dominant en el marcador i en el ritme del partit, on es continuava veien una bona intensitat defensiva i li comportava problemes a l’atac visitant. Al final, victòria del Flor de Vimbodí Pardinyes per 94-31 davant del CB Cervera.

94 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (10), Gallardo (5), Nieto (-), Rodriguez (7), Gine (11), Kora (23) Balde (6), Bardaji (-), Reulli (10), Herrandiz (17), Pedescoll (-), Quintana (5).

31 CB CERVERA: Cases (1), Lopez (4), Badiane (5), Esquius (3), Citoler (11), Cregenzan (-), Calafell (4), Tolosa (3).

Els màxims anotadors del partit van ser:  Kora amb 23 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Citoler amb 11 punts del CB Cervera.

El pròxim partit es el dia 21 de Febrer  de 2015 a partir de les 18:00 a la pista del Bellpuig.