Seguint la tradició dels darrers quatre anys, el C.B. Pardinyes segueix portant a terme diverses activitats esportives dirigides a promoure l’activitat física a la ciutat de Lleida.

Aquest Nadal 2015-2016, pretenem fomentar  la pràctica esportiva del basquet, oferint una proposta des del punt de vista saludable, de convivència i valor d’equip a través del Torneig de Nadal del CB Pardinyes.

El torneig de bàsquet consta de 3 parts: el 3 contra 3, l’1 contra 1 i el concurs de triples. El torneig va dirigit a tots els nois i noies d’entre 6 i 17 anys i es portarà a terme el dia 29 de Desembre de 16:30h a 20:30h, al pavelló Municipal de Pardinyes.

TORNEIG DE NADAL DEL CLUB BÀSQUET PARDINYES

3X3 NADAL (WEB) (2)

DIA: 29 DE DESEMBRE 2015

HORARI:                                                                                            

  • 16:30H A 20:30H

CATEGORIES:                                                                                    

  • PRE-MINI, MINI, PRE-INFANTIL, INFANTIL, CADET I JUNIOR.

ACTIVITATS:

  • 3X3, 1X1 I CONCURS DE TRIPLES.

EQUIPS:

  • FORMATS PER 4 JUGADORS (PODEN SER MIXTES).
  • EL PREU ES DE 20€ PER EQUIP.

OBSEQUIS:

  • AIGUA.
  • FRUITA.
  • REGALS.
  • TROFEUS.

Per inscriure’s: 

DATA MÀXIMA PER INSCRIURE’S ÉS EL 24 DE  DESEMBRE DE 2015.

Full Inscripció: Full d’incripcio al torneig Nadal 2015

Al pavelló de Pardinyes i omplir el full d’inscripció (entregar a l’encarregat del pavelló), o demanar el full d’inscripció a estadescbpardinyes@gmail.com  i entregar-lo al mateix correu.

Qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a traves del correu electrònic estadescbpardinyes@gmail.com o bé, truqueu al 651917676 (Oriol Castillon) / 690 03 99 07 (Dani Gil)

Agrair la col·laboració dels següents patrocinadors del Torneig que organitza el Club, durant els períodes festius de Nadal, de Setmana Santa i d’Estiu: La Mañana, Podolleida, La Torxa, Associació de Joves Agraris, Associació Lleidatana per l’Esport, Surfdevils, Coca-Cola, La Diputació de Lleida i L’Ajuntament de Lleida. Ja que gràcies al seu suport podem oferir un 50% de descompte en l’estudi Biomecànic de la marxa i en plantilles esportives realitzades a Podolleida, descomptes del 20% en roba a la botiga Surf Devils, així com diplomes, obsequis per a tots els participants a càrrec de Coca-Cola i la Diputació de Lleida.

CatalanEnglishSpanish