JORNADA 26 DE GENER DE 2012

CADET NEGRE

El primer partit del Flor de Vimbodí Pardinyes Negre de la segona volta a fora, amb una nova derrota. El partit va iniciar-se amb un mal inici de l’equip visitant que li va costar agafar el ritme del partit i això ho van aprofitar l’equip de Catalan per posar-se 13 punts per sobre en el marcador.El segon i el tercer quart van ser molt disputats però se’ls va endur l’equip local per pocs punts de diferència.En l’últim quart, els locals van seguir el seu ritme i el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre va seguir el seu ritme de joc però no van tenir l’encert del segon i tercer quart.

79 MARISTES MONTSERRAT: Sabanes(5), Bernaus(10), Luengo(19), Ballarin(13), Gomez(5), Idrissa(10), Alsinet(4), Gallego(6), Calavia(-)

44 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Nieto(-),Reulli(11), Pedescoll(-), Jaimejuan(2), Herrándiz(6), Pou(-), Balde (2), Kinzella(9), Quintana(7), Dieye(6), Bardají(-)

El pròxim  partit es  el  dia 3 de Febrer de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Natural Optics Balaguer.

 MINI

Partit disputat al Pavelló Municipal Agnès Gregori entre el Força Lleida i  CB Pardinyes Flor de Vimbodí. El partit va començar amb un CB Pardinyes molt concentrat en defensa pressionant tota la pista provocant moltes pèrdues de pilota per part del Força Lleida que no sabia com superar la gran defensa que els havia proposat els del barri. Aquesta tònica va seguir fins al 5é període on CB Pardinyes va jugar els millors minuts des de que va començar la temporada i al final del 5è període el resultat era de 22-53. En els últims tres períodes els locals van començar a jugar mes còmode, degut al desgast físic i la relaxació en defensa dels visitants i varen aconseguir guanyar els tres períodes. Tot i això gran partit pel CB Pardinyes, que suma la segona victòria en tres partits en aquesta segona fase, tant complicada.

50 FORÇA LLEIDA 3:   Rubin de Celis(7), Broto(14), Bernat(2), Sellart(5), J. Solsona(2), Grau(2), P. Solsona(4), Ribes(6), Ciprian(2), Balleste(-), Martinez (4), Dolcet (-).

68 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Varela(8), Ariño(2), Mauri(10), Perdices(10), Olasagasti(14), Alandete(9), Lopez(7), Casals(4) Pelegrina(4).

El pròxim  partit es  el  dia 3 de Febrer de 2013 a partir de les 12:30 al Pavello de Pardinyes contra Frederic Godas 01.

JORNADA  27 DE GENER DE 2013

JUNIOR

Victoria contundent i merescuda del Sicoris al segon classificat.

80 SICORIS CLUB: Iglesias(1), Berciano(–), Ferre(2), Vinos(14), Sierra(16), Prunera(-), Escuain(10), Sol(15), Messegue (9), Sentis(5), Macia (4), Alvarez (4)

35 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Peinado (–), Ariste(–), Sanchez(1), Roca(19), Benitez(1), Puertolas(2), Bustos (5), Lacambra (1), Calzada(6), Kora(-)

El pròxim  partit es  el  dia 3 de Febrer de online casino australia 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Mollerussa B

PREMINI

Partit on els locals van imposar la seva superioritat demostrant que van millorant com a equip dia darrere dia. L’Agramunt amb només 8 jugadors que s’iniciaven en aquest esport aquesta temporada han demostrat haver millorat molt respecte a principi de temporada. A seguir treballant els dos clubs perquè aquests jugadors progressin cada dia més.

63 C.B.PARDINYES:  Masich(2), Escribano(-), Romero(12), Vilaseca(4), Gómez(13), Dhiman(5), Bubé(4), Sabaté(9), Jordan(2), Inglada(6), Lacambra(4), Pérez(2).

26 BAC AGRAMUNT: Zurita(2), Serra (9), Bernaus(4), Gual(-), Bernaus (-), Pijuan (-), Ivanov (9), Muixi(2)

El pròxim  partit es  el  dia 10 de Febrer de 2013 a partir de les 17:30 a la pista del Sedis Comercial Carmen (Mas)

INFANTIL

 El Pardinyes va fer un inici de partit molt fluix però al tercer quart va començar a fer bé el seu joc, ja era molt tard per competir pel resultat però no per demostrar que partit rere partit els de la capitat van millorant el seu joc, el Cervera va fer un molt bon inici de partit i desprès es va mantindré força regular ja que la distancia al marcador va ser casi tota l’estona la mateixa.

61 C.B. CERVERA MOBEL LINEA:  Puiggros(16), Morera (7), Cortabellas(8), Perella(17), Coll(8), Pique(3), Tolosa (–), Sterea(2), Beleta(2), Marsol(2). 

43 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Enric(8), David (4), Guillem(2), Adria(2), Nil(6), Jordi (11), Pol (4), Pere (6) Adria M.(–) Andreu(-).

El pròxim  partit es  el  dia 10 de Febrer de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra CB Seròs.

CADET GROC

 El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC  no pot contrarestar la defensa zonal de l’equip fragatí.

Des del xiulet inicial la defensa tancada de l’equip visitant dificultava molt l’atac dels jugadors del CB Pardinyes. Tot i que el la faceta anotadora era baixa la igualtat en el marcador era tal que cap dels dos equips aconseguia obrir una escletxa. Aquesta dinàmica va seguir en el 2n període, arribant  al descans amb la mínima diferència a favor de l’equip visitant.  A la tornada dels vestidors,  els jugadors de CB Pardinyes van baixar  la intensitat defensiva que va permetre als visitants aconseguir un grapat de cistelles amb molta facilitat. Aquest fet va permetre que els jugadors del Fraga es posessin d’alt en el marcador. Tot i la que els visitants tenien una renta de no més de 10 encara restaven  10 minuts. Els jugadors del CB Pardinyes igual que al 3r quart no van posar-se les piles defensivament que juntament amb el poc ritme ofensiu van permetre que els visitants augmentessin una mica més la diferència en el marcador.   Tot i que el partit va disputat fins els darrers minuts, els jugadors del CB Pardinyes  no van estar posats dins el partit en cap moment per manca d’actitud e intensitat. 

Els màxims anotadors del partit van ser: Portoles  amb 14 del Fraga i  Marias amb 13 punts  del Flor Vimbodi Pardinyes Groc.

44FLOR VIMDODI PARDINYES GROC: Gallardo(1), Suranell(8), Kora(9), Rodríguez(2), Vilaseca(-), Mayoral(-), Martinez(-), Macarro(3), Lawson(-), Marias(13), Giné(4), Charles(4).

59 PENYA FRAGATINA: Garcia (-),  Fraula (13), Portoles (14), Emrech (-), Moret (10), Miro (6), Millan (3), Lonca (6), Campillo (-), Casals (7)

El pròxim  partit es  el  dia 2 de Febrer de 2013 a partir de les 16:00 a la pista del CENG.

 

CatalanEnglishSpanish