JORNADA 12 D’OCTUBRE DE 2013

INFANTIL

L’Infantil de CB Pardinyes perd per 50 punts davant del Força Lleida davant del millor equip de la categoria.

Partit sense gaire història dels jugadors lleidatans. El Força Lleida es va mostrar molt superior en tot moment davant dels nens de Pardinyes, els quals van lluitar força en determinats moments del partit.

En definitiva, segona derrota com a visitant dels jugadors lleidatans. Creixent mica en mica.

56 FORÇA LLEIDA CE A: Lopez (2), Capdevila (2), Gil (18), Aliaga (22), Rubin de Celis (2), Jove (4), Solsona (2), Mata, (2), Benitez (2).

6 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Vilaseca (–), Tamames (–), Teixido (–), Lopez (–), Tesan (–), Zheng (6), Alandete (–), Dolcet (–), Pelegrina  (–), Benitez (–).

El pròxim  partit es  el  dia 19 d’Octubre de 2013 a partir de les 17:30 a  la pista del Mollerussa.

JORNADA 13 D’OCTUBRE DE 2013

MINI NEGRE

Partit on els locals han estat molt superiors sobretot físicament i on han tancat el marcador en el 7è quart. Tot i així, l’actitud de l’equip de Pardinyes ha estat molt bona i s’han vist jugades molt ben trenades que demostra que amb entrenament i esforç, els jugadors del Mini Negre de Pardinyes aniran millorant i progressant.

78 C.B. MOLLERUSSA: Goma (11), Rojas (6), Diaz (12), Dalmau (4), Feixa (12), Cuesta (8), Roca (2), Dalmau (-), Cullere (6), Vicenç (7), Gaya (10)

28 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Romero (3), Sanfeliu (-), Bubé (8), Puigfel (2), Aguilà(11), Jordan (2), Lacambra(-), Escribano (-), Inglada (2), Sabaté (-), Masich (-), Ortiga (-)

El pròxim  partit es  el  dia 20 d’Octubre de 2013 a partir de les 13:00 al Pavello de Pardinyes contra Força Lleida.

JUNIOR NEGRE

El partit disputat entre el Sicoris i el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre va estar marcat pels primers deu minuts del partit en els quals l’equip local va trencar el partit a partir de ràpids contraatacs.

En el primer quart, a partir de ràpids contraatacs del Sicoris i el poc balanç defensiu de l’equip visitant feia que es trenqués el partit amb un parcial de 34-9 favorable l’equip local.

En el segon quart, es veia un millor joc per part del Flor de Vimbodi sobretot defensivament, encara així, l’equip local continua amb el seu joc ràpid que provocava que anés ampliant la diferencia fins als 35 punts de diferencia del descans (57-22),

A la represa, es tornava a veure la mala imatge del Flor de Vimbodi del primer quart i encaixava un parcial en el tercer quart de 28-7. L’últim quart ha sigut el millor quart defensivament i de joc de l’equip visitant a pesar d’això el poc encert de cara a cistella, ha provocat que el parcial de l’últim quart fos de 16-8. El marcador final ha sigut de 101-37.

Els màxims anotadors del partit van ser: Lopez  amb 23 del Sicoris  i Rodriguez amb 13 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

101 SICORIS:  Nadal (2), Ferreira (10), Lara (11), Guasch (2), Blazquez (7), Castillo (6), West (16), Lopez (23), Casals (5), Sales (6),Villafranca (11), Mele (2)

37 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (4), Rodriguez (13), Macarro (3), Dieye (3), Gonzalez (4), Morell (-), Salvatierra (-), Lawson (1), Martinez (3),Charles (6),Diallo (-)

El pròxim  partit es  el  dia 19 d’Octubre de 2013 a partir de les 16:30 a  la pista del Penya Fragatina.

MINI GROC

Partit disputat al pavelló municipal de Pardinyes entre el Flor de Vimbodí Pardinyes i el Practiques II Balafia.

El partit va estar igualat fins al final, gràcies a un Balafia molt ficat i amb moltes ganes de fer un gran partit i un Flor de Vimbodí Pardinyes completament desconegut, amb poca intensitat i mala actitud, mes pendents d’altres coses que de jugar a basquet.

Al final victòria ajustada pels locals per dos punts de diferencia, que fa que segueixi imbatut en aquesta primera fase de la lliga territorial de Minibàsquet.

La setmana que ve ens visita el CB Bellpuig líder imbatut de la categoria on haurem de millorar moltes coses si ens volem emportar el triomf.

54 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Varela (14), Inglada (-), Ariño (10), Casals (5), Sellart (10), Garcia (3), Oró (-), Forcada (-),  Benavente (12).

52 PRACTIQUES II BALAFIA: M. Palau (10), Ibars (2), P. Solanella (3), O. Palau (7), D. Serrate (5), M. Solanilla (-), Godia (7), Sanfeliu (-), M. Solanilla (-), P. Serrate (17), R. Ibars (-).

El pròxim  partit es  el  dia 20 d’Octubre de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Bellpuig.

CADET GROC

El tercer partit de la temporada cadet que ha enfrontat al CB Bellpuig i al CB Pardinyes Groc ha estat marcat pel gran nombre absències de jugadors del equip visitant que anava a la pista del líder a intentar donar la sorpresa i d’aquesta manera compensar la derrota inesperada de la jornada passada.  L’inici de partit ha estat molt igualat, acabant amb un parcial de 18-18 i els dos equips oferint un bonic joc d’atac. Ha estat al segon quart quan la falta de rotacions del CB Pardinyes i la gran defensa del líder, han permès al CB Bellpuig arribar al descans amb una marcador favorable de 40-27. A la segona part la bona forma física del equip visitant han permès al CB Pardinyes disputar els dos últims quarts, competint de forma digna contra un equip consolidat, amb bons jugadors.

73 STEREO MÒBIL C.B. BELLPUIG:  Minguell J. (18), Marcos (18), Guim (16), Martí (7), Pons (6), Planes ( 5), Gilabert (3), Roig (-), Minguell E.(-),Tonijuan (-),Garulo (-).

57 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Reulli (6), Balletbo  (12), Padilla (-), Lesan (19), Quintana (4), Berlinches (14), Calzada (-), Morell (-), Larrull (-), Previtena (2)

CADET NEGRE

El partit ha estat dominat des dels primes minuts pel Flor de Vimbdi Pardinyes Negre, fent  valer la seva superioritat física.

El primer quart ha acabat 33-6 a favor del conjunt local, reflexant-ho al marcador la superioritat i el bon joc amb equip. El segon període ha continuat amb la mateixa tònica (26-07), amb un joc molt vistos i alegre pels locals, acabant el segon quart 59-13.

A la represa, al minut 1 del tercer quart, s’ha tancat el marcador amb dues cistelles dels locals sent el parcial de  04-00. El final de tercer i 4rt quart ha seguit  la mateixa tònica continuant treballant per a ser més conjunt per als següents partits.

63 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Nieto, A. (2), Vilaseca,V. (2), Guallar, D. (6),Figuerola, G. (-), Pedescoll, A. (-), Pou, H. (15), Vidal, P. (4), Balde, D. (11), Arrunategui, G  (-), Catalan X. (5), Kinsella, J. (9), Martin, A. (2).

13 C.B.BORGES B: Sanse, F.(-), Cullere,A. (-), Barrufet, R.(4), Barrau  A.(2), Ricou, X. (3), Galera, A. (2), Berent, J. (2), Molgo, J. (-).

El pròxim  partit es  el  dia 20 d’Octubre de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Cappont 99.

JUNIOR GROC

El  FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC assoleix la tercera victòria davant el CB MOLLERUSSA gràcies al bon treball defensiu.

En el primer quart, la igualtat entre els dos equips era  tal  que cadascuna de les cistelles era ràpidament contestada. Passats els primers 10 minuts els locals solament estaven 3 punts per sobre en el marcador. En el segon període, els  jugadors del Pardinyes van incrementar la intensitat defensiva per tal que el rival no anotés amb facilitat. Juntament amb la millora de l’actitud defensiva el CB Pardinyes va millorar en la faceta ofensiva fet que els va permetre arribar al descans amb 10 punt d’avantatge. A la tornada dels vestidors, les defenses de ambos equips van agafar el protagonisme fet que va fer minvar les anotacions. El darrer quart, el Mollerussa va intentar disminuir la diferencia per poder optar a la victòria, però la constància i el treball dels jugadors del CB Pardinyes no ho va permetre. Els marcador final reflectia 53-38 final.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Peinado  amb 14 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Argelich amb 14 punts del CB Mollerussa.

53 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Kora (13), Suranell (-), Catalan (-), Porta (4), Salem (-), Gevorgyan (10), Mayoral(2), Vidal (-),Calzada (2), Marias(8), Giné(-), Peinado(14).

38 CB MOLLERUSSA: Ennachaf (2), Altisent (-), Pont (-), Lacruz (2), Salvador (-), Argelich (14), Domingo (4), Fernández (4), Rodríguez (11), Belic (-).

El pròxim  partit es  el  dia 20 d’Octubre de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Tarrega.