JORNADA 17 DE OCTUBRE DE 2015

INFANTIL  GROC

Partit disputat a Andorra, on l’infantil groc del Pardinyes es va imposar amb un contundent 5 a 55, tancant el marcador a l’inici del tercer quart. La diferència física entre els dos equips va fer que el partit es decantés del costat del Pardinyes amb tanta claredat que van arribar a jugar els últims quarts sense bot per tal de treballar el joc sense pilota, marcant altres objectius per tal d’aprofitar els minuts de joc. Diumenge que ve partit contra La Seu, partit més complicat del grup.

Infantil Groc

5 B.C. MORABANC ANDORRA “B”: Vergens(-), González(2), Moreno(-), Blanch(1),  Pascuet(-), Castillo(-), Villareal (2), Canillas(-), Presa(-),Torres(-), Martos(-)

55 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (17), Ariño (6), Benavente (4), Sarrate, D. (6),  Oró (-), Mauri (-),  Sarrate, P. (10), Ibars (2), Varela (2), Sellart (8).

El pròxim partit es el dia 25 d’Octubre  de 2015 a partir de les 10:00 a la pista del Sedis.

CADET  GROC

Derrota ajustada en nuestra visita a Tremp.

Un rival metido en zona en la mayoría del partido nos complicó las cosas en ataque ya que abusamos del tiro exterior y no fuimos agresivos en la división para romper su zona. Defensivamente nos costó muchísimo defender el 1×1 y de allí salieron la mayoría de sus canastas.

Una derrota que nos tiene que servir para aprender a jugar partidos igualados con menos ansiedad, más paciencia y más tranquilidad.

Hemos de hacer hincapié que los partidos los gana el EQUIPO tanto atrás como adelante para no repetir errores de semanas atrás.

A seguir trabajando!!

68 CB TREMP:  Uriach (3), Lloan (17), Libreros (3), Rodrigo (5), Bresco (16), Badia (13), Gasset (4), Codina (2), Uriach (3), Carracelas (2).

60 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sellart (2), Solsona (5), Benitez A. (5), Zheng (29), Rodriguez (3), Ferrer (9), Capdevila (2), Benitez R. (5).

INFANTIL NEGRE

Partit en els primers minuts igualat, amb errades per part dels dos equips, a mesura que anaven passant els minuts la diferència s’anava incrementat, tot i així ,els nens seguien realitzant bon joc i tenint molt bona actitud, fins arribar passada  la mitjà part que la diferència en el marcador  es va anant incrementant. Tot i així, felicitar als nostres nens per la primera part realitzada que es van començar a veure cosetes positives.

Infantil Negre

15 FLOR VIMBODÍ  PARDINYES NEGRE: Inglada,G(2),Ripoll ,G(-) ,Escribano,N(2), Romero,J(2), Jordan,M (4), Masich,J (-), Bubé,N(2), Sanfeliu,J (1),  Marco, A(2), Ariño,O(-)

66 FORÇA LLEIDA C.E. (PRE): Torn, T (7); Oliva,D (6); Llurdes, Q (-); Serra, JA (4); Rebollo, A (2); Figuerola,G (8); Begue, J (10); Rosell, J (5); Jove, A (-); Aguila, A (6); Puigfel, C (-); Bernaus, J (10).

El pròxim partit es el dia 25 d’Octubre de 2015 a partir de les 10:30 al Pavelló Pardinyes contra Cappont.

MINI NEGRE

El partit corresponent a la tercera jornada del campionat territorial mini masculí del grup 3 enfrontava al C.B. Pardinyes contra l’Andorra.

El partit va començar amb molta concentració per part dels nois del Pardinyes, defensant sense gairebé deixar llançar a l’Andorra i encistellant quasi tots els tirs. Aquest fet va provocar tres primers parcials amb molta diferència al marcador i arribant a la mitja part amb el partit sentenciat, amb un resultat de 66 a 4.

En la segona meitat l’Andorra va sortir amb més ganes i el parcials van ser una mica més igualats, però, tot i això, els nens locals van poder sumar la tercera victòria de la temporada.

62 FLOR DE VIMBODÍ  PARDINYES NEGRE: Tersa (-), Capell (20), Dieye (11), Aguila (5), Dominguez (24), Jordan (7), Hu (8), Daruich (4), Ibars (13), Anglada (8), Sengh (8).

12 B.C. MORABANC ANDORRA “B”: Puente(-), Andreu (2), Gonzalez(-), Blazquez(-), Garcia(-), Bringue (7), Linde(-), Gonzalez(-), Garcia(2), Garcia(1), Tenorio(-).

El pròxim partit es el dia 25 d’Octubre de 2015 a partir de les 12:00 al Pavelló Pardinyes contra Cervera.

CADET NEGRE

Partit sense història ja que va haver un total desequilibri físic i de nivell entre ambdòs equips. A destacar com sempre l’actitud dels jugadors del Pardinyes, que tot i les adversitats, van lluitar i van fer tot el que van poder fins el final.

Cadet Negre

20 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Pelegrina (2), Teixidó (-), López(-), Tamames (11), Balcells (1), Cuéllar (2), Alandete (4), Barta (-), Quiroga (-), Tesan (-).

71 SICORIS 00: Gómez (10), Cristian (6), Madalin (3), Luengo (8), Vivo (5), Lobateras (5), Rodríguez (10), Reverter (8), Criado (8), Tersa (4), Hernández (4).

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el C.B.Balafia, i el Junior Groc del C.B.Pardinyes, amb el resultat final de 65 a 73 per als visitants.

El partit va començar amb un Pardinyes molt intens  i amb un gran encert de cara a  cistella. Tot i el gran ritme dels  visitants en el primer període, i part del segon, els de Balafia van retallar distàncies al marcador abans del descans.

A la represa, les distàncies es van anar comprimint, a causa del desencert ofensiu i la mala defensa dels visitants, i una millor intensitat dels locals. A falta de pocs minuts la diferència era de 8 punts, distància que els de Pardinyes van aconseguir mantindre per acabar emportant-se el partit.

Junior Groc

65 C.B. BALAFIA: Garcia(2), Falguera (6), Grau (-), Trepat(20), Calero(2), Magdaleno (-), Barrull(24), Blasco (5), Prats (-), Soto (2), Torn(4), Jacome (-)

73 FLOR VIMBODI  PARDINYES GROC: Suranell (3), Zheng(-), Sanchez (17), Herrandiz (8), Reulli (8), Pedescoll (-), Kinsella (3), Jaimejuan (3), Quintana (21), Diallo (4), Balde (6).