JORNADA 31 DE GENER DE 2015

INFANTIL GROC

El pròxim partit es el dia 8 de Febrer de 2015 a partir de les 12:30 al Pavelló Pardinyes  contra Maristes.

MINI NEGRE

Dissabte al matí a la localitat de Mollerussa els minis de Pardinyes afrontaven de nou un partit per intentar aconseguir una victòria en aquesta segona fase. Val a dir, que des d’un primer moment l’equip rival no va donar opcions i amb transicions ràpides del contraatac van fer un 1r parcial de 14-0 i un 2n de 20-4. D’aquesta manera els nois de Lleida van anar sempre a remolc i sense cap tipus d’opció. A treballar dur per seguir millorant!! Ànims nois!!

88 CB.MOLLERUSSA:  Visa, I (–),Tico, J (–),Besora, R (2), Feixa, P (50), Vicens, S (35), Roca, P (9), Argiles, G (–),Colell, G (4), Romero, M (8), Puig, A (8)

38 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Perez, A (12), Quintana, A  (4), Dhiman, K (7), Dolcet,C (–), Gomez, L (1), Masip, P (–), Hidalgo, A (4), Martinez, A (7), Hidalgo, A (6).

El pròxim partit es el dia 8 de Febrer de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes  contra Sedis.

CADET

LA FLOR VIMDODI PARDINYES aconsegueix una victòria molt treballada a la complicada pista de l’ANDORRA MORABANC B.

Des d’un principi, la gran igualtat entre els dos conjunts quedava reflectida ja que cadascuna de les accions de joc era molt disputada. Passat els primers 10 minuts el marcador era de 13-12.  En segon quart,  les defenses i la manca d’encert no deixaven que cap equip agafés les rendes del partit i novament s’arriba al descans amb el marcador molt ajustat, 22-23. A la represa, el matx es mantenia igualat fins que a l’inici del darrer període l’equip local aconseguia obrir una escletxa en el marcador de 8 punts. Lluny de decaure, els jugadors visitant es van aplicar en defensa i de mica en mica  van tornar a ajustar el marcador. Finalment els darrers minuts van ser d’infart  però un seguir de bones accions tant  defensives com ofensives van permetre que la balança es decantes a favor del CB Pardinyes.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Bernaus amb 13 punts de La Flor de Vimbodi Pardinyes i  Valerio  amb 12 punts del  BC Andorra Morabanc B.

53 BC MORABANC ANDORRA B:  Garcia (10), Lopez (-), Lacopia (-), Lacaste (5), Dorado (-), Tarruell (-), Diez (-), Badana (10), Capdevila (2), Valerio (12), Peral (8), Murillo (5).

57 FLOR VIMDODI PARDINYES: Guallar (8), Figuerola(2), Morell (5), Benitez R (3), Larrull (13), Padilla (2), Martin (7), Fons (7), Bernaus (10).

JUNIOR NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha perdut a la pista del CB Balaguer per 69-54, en el tercer partit de la segona fase,  que ha estat marcat pel dolent tercer quart realitzat pel Flor de Vimbodí i per la manca d’encert en els tirs lliures d’aquestos.

El partit començava amb un joc ràpid i amb una bona intensitat defensiva i controlant a l’inici del partit el rebot tant ofensivament com defensivament per part dels visitants. Però, en el segon quart, el Flor de Vimbodí, desprès d’anar guanyant per 13 punts de diferencia, ha vist com l’equip local aconseguia retallar-li diferencia fins arribar al descans amb un marcador de 31-34 a favor del Flor de Vimbodí Pardinyes. A la tornada dels vestidors, l’equip local ha dominat de principi a fi en aquests darrers 20 minuts a partir d’un encert des de la línia de 3 punts i  dels contraatacs degut a les pèrdues de pilotes de l’equip visitant. En aquests minuts, s’ha vist una permissivitat arbitral enfront els dos equips, que ha provocat que no es veies uns bons minuts de bàsquet a la pista. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 15 punts davant del CB Balaguer.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Quintana, Gine i Kora amb 10 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Boladeres amb 18 punts del Gamma Farre CB Balaguer.

69 GAMMA FARRE CB BALAGUER: Planes (-), Soldevila (7), Farre (8), Camacho (2), Salmeron (8), Naudi (-), Tuset (5), Boladeres (18),  Blanch (9), Pou (5), Salud (7), Borda (-).

54 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (8), Gallardo (-), Nieto (-), Rodriguez (-), Gine (10), Kora (10) Balde (4), Bardaji (-), Reulli (9),Vilaseca (-), Herrandiz (3), Quintana (10).

El pròxim partit es el dia 8 de Febrer de 2015 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes  contra Cervera.

JORNADA 1 DE FEBRER DE 2015

PREMINI NEGRE

Gran actuació dels jugadors de l’equip pre-mini negre del CB Pardinyes a la trobada celebrada a Torregrossa. Els groc i negres van demostrar tots i cadascun dels aspectes que han après durant la temporada, fet que va permetre que tothom (jugadors, pares i mares i entrenadora) gaudís molt dels partits, indiferentment dels resultats. Destacar sobretot l’actitud de lluita i duresa, les ganes de córrer i anotar i la motivació per defensar moltíssim al llarg de ambdós partits, el primer disputat contra el C.B. Lleida i el darrer, contra el C.B. Alpicat. Cal seguir en la mateixa línia per aprendre i passar-ho més que bé.

MINI GROC

Partit disputat entre el Mini Groc del Pardinyes, i el BC Martorell Blau, que va acabar 57 a 86 per als visitants. El partit va començar amb un bon ritme imposat per els visitants, que els locals els i va costar frenar als primers períodes. Tot seguit, els de Pardinyes van pujar l’ intensitat defensivament i ofensivament, i van competir als següents períodes, donant una gran imatge davant d’un gran Martorell.

57 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Sabate, M.(4),  Inglada, G.(3), Escribano, N.(-), Garcia,  A.(24), Romero, J.(9), Jordan, M.(4), Lacambra, K. (2), Ortiga, J.(6), Bube, N.(3), Sanfeliu, J.(2).

86 BC MARTORELL BLAU: Garcia, A.(7),  Amengual, R.(6), Martinez, J.(26), Aguera, N.(6),  Cabezas C.(2),  Escoda, P.(3), Urendez, I. (8), Vaz, A.(6), Vaca, A.(2), Romenech, P. (10), Carrascal, J.(10).

El pròxim partit es el dia 21 de Febrer de 2015 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes  contra Mollet A.

INFANTIL  NEGRE

Molt bon partit del conjunt groc i negre davant d’un bon rival com és el Grup Barna. El partit ha estat diferent pel que fa a la primera part i la segona, ja que els vint primers minuts hi hagut molta igualtat entre els dos equips; i pel que fa a la segona l’equip del Pardinyes amb una gran defensa i transicions ofensives ràpides ha trencat el partit fins arribar a la diferència de punts que diu el marcador. L’equip va millorant en aspectes col·lectius, la qual cosa fa que tots els jugadors es sentin protagonistes i l’equip en surti beneficiat. Felicitar a l’equip per la feina ben feta i a treballar pel següent matx en una pista complicada com és la del IPSI.

86 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Varela (2), Casals, (3), Sarrate,P. (17), Mauri (5),  Sellart (12), Garcia (6), Ibars (6), Ariño (10), Benavente (11), Sarrate,D. (14)

47 GRUP BARNA “A”: Payan (3), Domenech (4), Albayalde (3), Caralt (10), Manzano (3), Chozco (2), Carrillo (5), Xatart (3), Vaz-Romero (7), Riu (7)

El pròxim partit es el dia 7 de Febrer  de 2015 a partir de les 10:30 a la pista de l’Ipsi A.

JUNIOR  GROC

Tot i les premisses que presagiaven un partit fàcil per als locals, els de Torrefarrera van imposar una defensa molt intensa i ordenada des del minut 1 de partit, convertint les previsions en una fal·làcia. El primer quart va ser una clara declaració d’intensions per part dels visitants, de que no venien a deixar passar els minuts sense cap objectiu. Un atac molt més consistent i una defensa molt més ordenada que la de anteriors jornades, van generar una momentània igualtat al marcador. Tot i això, la superioritat de defensa i joc dels locals es va començar a fer notar, no a embranzides, sinó amb una intensitat constant, que es reflexa clarament als parcials de cada quart. A mesura que el partit avançava, les distàncies eren més amplies, arribant al marcador final amb una clara superioritat local. Nova imatge dels de Torrefarrera, que tot i el bon fer, els de Pardinyes van saber administrar per endur-se la seva tercera victòria consecutiva, demostrant que tot i no haver rivals petits, tenen qualitat per aspirar a tot.

72 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC:  Suranell, S (16), Lawson, D (–),Benabente, O (12),  Cano, A (14), Campanera, J (2), Sanchez, F (6), Mayoral, A (5), Marias, G (4), Martinez, A ( 9), Charles, D (2), Dieye, M (2)

18 CB TORREFARRERA:  Macarro, R (-),Pedrosa, X (2), Delcampo, A (-), Salmeron, R (3), Martin, J (- ), Ramis, A (2), Khaymedinov, E (2), Mayavangua, J (2), Berlinches, S (2), Mayavangua, C.J. (5)

El pròxim partit es el dia 8 de Febrer  de 2015 a partir de les 18:00 a la pista del Termens.