JORNADA 19 DE GENER DE 2012

INFANTIL

Partit molt igualat i on el Pardinyes va jugar un magnificar primera part però que desprès del descans no va saber aguantar el nivell la qual cosa ve fer que el Balaguer es tornes a posar al partit per acabar guanyat ja que el Pardinyes ja no va ser a temps de tornar a posar-se per davant.

82 NATURAL OPTICS BALAGUER: Bringue(–), Guell(17), Castillo(4), Sanchez (10), Jimenez(–), Rubies (11), Borras  (5), Camara (2), Baro(–), Alcazar(5), Escuaz (16).

76 FLOR DE VIMBODI PARDINYES:  Enric (5), Joan(3), David (2), Adria r (4), Andreu (8), Nil (8), Jordi (16), Robert (14), Pol (9), Pere (12).

El pròxim  partit es  el  dia 27 de Gener de 2013 a partir de les 17:00 a la pista del Cervera.

JORNADA  20 DE GENER DE 2013

MINI

Segon partit de la segona fase disputat al Pavelló municipal de Pardinyes entre el CB Pardinyes Flor de Vimbodí i Maristes Montserrat. Tercera vegada que és veien les cares aquests dos equips durant aquesta temporada i tercera victòria per els locals. El partit a començat amb un Pardinyes molt concentrat en  defensa i amb ganes de fer bé les coses, i al final del tercer període el marcador ja era de 29-6.  Els del barri, no estaven molt encertats de cara a cistella però sabien que si volien sortir amb bones sensacions del partit no podien baixar la guàrdia en defensa i així a sigut, fins l’últim període on s’han relaxat i han perdut l’únic període del partit per 6-13.  La setmana que ve anem a la pista del Força Lleida, on ens trobarem un rival molt complicat.

63 FLOR DE VIMBODI PARDINYES:  Varela, (13), Tesan, (2), Ariño, (2), Mauri, (13), Perdices, (13), Olasagasti, (4), Rodriguez, (0), Alandete, (6), Lopez, (7), Pelegrina, (1) , Casals, (2).

32 MARISTES MONSERRAT: Cuellar (-), Paredes(-), Barroso(2), Pons(-), Pallas(-), Culleres(7), Peralta(-), Plaza(-), Delgado(12), Tamames(11).

El pròxim  partit es  el  dia 26 de Gener de 2013 a partir de les 13:15 a la pista del Força Lleia 3.

CADET GROC

El FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC  cau a la pista del CAPPONT per 19 punts de diferència.

Durant els primers compassos del partit els dos equips competien frec a frec però el baix encert ofensiu dels jugadors del Pardinyes va permetre que al final del 1r Quart l’equip local es situés 10 punts per sobre. Al 2n període l’equip visitant va millorar cara a canasta, fet que  els va permetre reduir la diferència a 8 punts. El marcador a la mitja part reflectia 37-29 afavor dels locals. A la tornada dels vestidors,  els jugadors de cappont van incrementar la intensitat defensiva que juntament amb  dos triples consecutius a final d’aquest quart els hi van permetre obrir una escletxa en el marcador de 15 punts. En el darrer quart la diferencia en el marcador es va mantenir i fins i tot es va augmentar encara una mica més. Tot i que el resultat final era de 80-61, el partit va ser força disputat.  Els màxims anotadors del partit van ser: West  amb 14 del Cappont i  Marias amb 24  punts  del Flor Vimbodi Pardinyes Groc.

80 CAPPONT: Nadal S.(13), Sole P. (8), Lara D. (10), Torne J. (-), Ferreira A. (4), Castillo S. (6), West D. (14), Casals R. (-), Perez C. (-), Lopez G. (13), Blazquez R. (12), Aguilo M. (-).

61 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Gallardo(-), Suranell(-),Kora(17), Rodríguez(4), Vilaseca(2), Mayoral(2), Martinez(-), Macarro(-), Lawson(-), Marias(24), Giné(4), Charles(8).

El pròxim  partit es  el  dia 27 de Gener de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Penya Fragatina.

CADET NEGRE

El partit entre el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre  i el Pifarré CB Bellpuig van ser claus els rebots i les segones opcions, on es va notar l’alçada i el físic dels visitants.Va començar amb un bon inici de l’equip del CB Bellpuig i on els locals van anar a remolc fins al segon i tercer quart, que els locals no van saber atacar la zona i el CB Bellpuig es va escapar en el marcador.A l’últim quart, el Flor Vimbodi Pardinyes Negre no va abaixar el cap i va maquillar el marcador seguint jugant amb intensitat. Es va demostrar que el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre segueix patint en els rebots davant d’equips més forts físicament.

36 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE:   Pedescoll(-),Reulli, (2), Jaimejuan, (5), Herrándiz, (7), Vidal, (2), Balde, (2), Kinsella, (2), Quintana, (2), Dieye, (6), Bardají(-), Catalan, (8).

82 PIFARRÉ CB BELLPUIG: Rodrigo(6), Matas(12), Tico(7), Pane(6), Salla(12), López(3), Solé(14), Pascual(12), Capdevila(10).

El pròxim  partit es  el  dia 26 de Gener de 2013 a partir de les 12:45 a la pista del Maristes

JUNIOR

Gran superioritat de principi a fi del equip local La Flor de Vimbodi Pardinyes.

111 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Peinado, (–), Gevorgyan (10), Ariste(12), Roca (10), Puertolas (11), Bustos (17), Calavia (6), Lacambra (9), Calzada (12), Reulli (8), Sanchez (16)

13 TASS C.B SEROS: Baro (2), Macias ( –), Salcedo (1) Curco (–),Charles (1), Sentis (–), Domingo, (–),Morell (5), Castillo (2) , Guiu (-) Peña (2), Baro (-).

El pròxim  partit es  el  dia 27 de Gener de 2013 a partir de les 11:00 a la pista del Sicoris