JORNADA 23 DE GENER DE 2016

MINI NEGRE

El partit corresponent a la segona jornada del campionat territorial mini masculí del grup 6 enfrontava al B.C. Morabanc Andorra “B” contra el C.B. Pardinyes, que tornaven a enfrontar-se tal i com ja van fer a la primera volta.

L’inici del partit va ser una mica escarransit, molta imprecisió com demostra el resultat del primer període, 1 a 3 a favor dels visitants. Poc a poc, els nens dels dos equips van anar millorant en atac, amb més passades de pilota i es van veure més cistelles.

Al finalitzar la primera meitat, els nens del Pardinyes ja s’havien escapat una mica al marcador, gràcies a la defensa i a bons moments d’atac.

La segona meitat va continuar amb la mateixa tònica i els lleidatans van millorar el joc, van fer més gran encara la diferència i van acabar guanyant per 35 a 67.

35 BC MORABANC ANDORRA “B”: Puente (3), Moreno (10), Gauther (5), Medina (-), Blazquez (3), Garcia (-), Bringue (4), Cañadas (-), Garcia (3), Garcia (5), Tenorio (2).

67 FLOR VIMBODÍ  PARDINYES NEGRE: Capell (19), Dieye (21), Dominguez (10) Jordan (-), Daruich (6), Ibars (7), Anglada (2), Solans (2)

El pròxim partit es el dia 31 de Gener de 2016 a partir de les 11:00 al Pavelló de Pardinyes contra Sedis.

INFANTIL  NEGRE

Partit molt igualat fins la mitja part,  on es va observar un canvi per part de l’equip visitant en actitud vers a la setmana anterior. Els nois van demostrar que estaven  molt motivats, amb moltes ganes de jugar a bàsquet i oferir una bona imatge. Desprès del temps de descans,  errades no forçades ens van condemnar i els locals ho van aprofitar per distanciar-se. Tot i això felicitar els nens de Pardinyes per les ganes i força que li van posar.

62 BC MORABANC ANDORRA “B”:   Donsion,N (-); Gonzalez,E (9); Moreno,J (-); Pascuet,C (4); Castillo, P (2); Palacios,S (4); Villareal, A (18); Garcia,L (8); Agusti,M (-); Vergens,G (7); Martos,P (8); Presa,A (-)

37 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Capell,I (2); Escribano,N (7); Ariño,O (4); Romero,J (5); Jordan,M (-); Masich,J (2); Bube,N (12); Diarra,S (2); Marco, A (3); Portoles,M (-)

El pròxim partit es el dia 31 de Gener de 2016 a partir de les 16:00 al Pavelló de Pardinyes contra Peña Fragatina.

MINI GROC

Partit molt còmode i sense incidències el que s’ha disputat a la ciutat esportiva de Lleida. Matx en  el qual s’ha vist un Pardinyes molt superior i que ha pogut  imposar el seu ritme dominant el partit en tot moment.

A la mitja part s’ha arribat amb un marcador de 60 a 12. Al cinquè quart ja s’ha tancat el marcador i la segona part ha seguit amb la mateixa dinàmica, per finalitzar el partit amb el resultat de 66- 16.

66 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Dhiman (10), Sabaté (27), Quintana (7), Vilaseca (23), Pérez (11), Inglada (14), Hidalgo (6), Escolà (11), Farré (2), Esteve (4), Sanfeliu (4)

16 CB BELLVIS: Buzenco (-), Calvet (-), Gherbezan (4), Silvestre (5) , Falip (-),  Amenós (-), Salvia (-), Cau (-), Torrent (5), Ibañez (-), Sole (2)

El pròxim partit es el dia 30 de Gener de 2016 a partir de les 16:00 a la pista del Binefar.

CADET NEGRE

Gran victòria a domicili del Cadet Negre del Pardinyes, contra un Vallfogona que poca cosa va poder fer per frenar l’allau d’intensitat i de joc dels del Segrià. No obstant, el partit va començar amb un parcial d’11-0 pels locals, que va sorprendre al Pardinyes i va obligar a demanar temps mort. Amb les instruccions del temps mort, els jugadors gro i negres van reaccionar i  el partit va canviar radicalment. El CB Pardinyes va tornar el parcial amb escreix i així, del esmentat 11-0 es va passar al 13-18 per acabar el quart. Al segon període, i un cop apresa la lliçó del inici, el Pardinyes no va afluixar, va apretar en defensa i va recuperar moltes pilotes que acabaven en bons contraatacs i el marcador es continuava eixamplant (26-40 al descans). Al tercer quart el Pardinyes continuava sense afluixar, i el Vallfogona no veia la manera d’esmorteir l’efectivitat i intensitat del Pardinyes, que amb continues rotacions i tothom molt ficat al partit continuava amb el seu particular festival. Al darrer quart es va tancar el marcador al min. 6 amb un 41-91, reflectint el succeït a la pista. El Pardinyes va jugar un gran bàsquet tant ofensiu com defensiu i va esborrar al Vallfogona de la pista.

41 AGROBOTIGA CAL BLASIET CEP VALLFOGONA: Ariño (14); Sahtout (2); Camats (-); Solé (5); Ramírez (9); Tarragona (8); Domingo (-); Paduretu (1); Sanchez (2)

91 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Alex Pelegrina (6);Jorge Tesán (17); Eduard Teixidó (-); Joan Tamames (30); Héctor Balcells (7); Adrià Alendete(18); Miquel Plaza(5); Guillem Barta (-); Aleix Quiroga (8).

El pròxim partit es el dia 31 de Gener de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló de Pardinyes contra Balaguer.

JORNADA 24 DE GENER DE 2016

ESCOLA

Cinquena trobada d’escoles a Balaguer, l’inici retardat del primer partit per falta de rival no va impedir que els jugadors sortissin a jugar amb ganes. Tots dos partits amb un balanç positiu, es veuen millores tant en atac com a les ganes d’anar a defensar.

CADET GROC

Victòria clara davant Maristes. Gran partit dels nois del CB Pardinyes.  Molt bona actitud, esforç i generositat davant un rival que va jugar en zona gairebé tot el matx. Gràcies a això,  l’equip va fer molts tirs exteriors -molts amb bones seleccions de tir que van permetre anotar 12 triples-. Hem de continuar amb aquesta dinàmica de joc i sobretot d’actitud fins al final de temporada.

88 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC:  Benitez A. (10), Zheng (18), Garcia (2), Ferre (13), Capdevila (2), Mauri (3),Ibars (6), Varela (2), Solsona (16), Rodriguez (4), Perdices (12).

45 C.E. MARISTES: Capell (2), Guillen (-), Solans (-), Peralta (5), Bonet (2), Masip (19), Cazcarro (1), Miraball (2), Domingo (5), Paton (9), Barroso (-).

El pròxim partit es el dia 31 de Gener de 2016 a partir de les 11:00 a la pista del Bellpuig.

INFANTIL  GROC

El diumenge dia 24 es disputava la segona jornada de la segona fase per l’Infantil Groc. El matx, contra CB Morell, des d’un inici semblava que seria d’aquells partits igualats que cal competir al màxim. Un espectacular primer període (11-0) ja decantava la balança a favor dels locals, ja que la seva intensitat defensiva i la seva actitud havia estat molt superior a la del rival. Tot i aquest inici, els visitants, lluny de rendir-se, van augmentar el ritme. En el tercer i quart períodes,els grocs van afluixar el ritme, fet que van aprofitar els jugadors tarragonins per retallar distàncies, fins al resultat de 38-29 a la mitja part. Ja en la segona meitat de partit, els de Pardinyes van tornar a augmentar el seu ritme de joc, sobretot la intensitat defensiva, i van acabar superant per 20 punts als jugadors del CB Morell amb un resultat de 63-43 al final del 6è període. Els darrers quarts de l’enfrontament van ser la continuïtat dels dos períodes anteriors, això va desencaixar del tot als visitants, que van rebre un parcial de 28-8. El partit finalitzava amb un resultat final de 92-51 i un Pardinyes molt potent preparat per disputar la següent jornada contra UE d’Horta.

91 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (12), Ariño (8), Benavente (17), Sarrate, D. (13), Oró (-),Mauri (6), Sarrate, P. (15), Ibars (4), Varela (7), Sellart (9).

51 C.B. MORELL: Cespedes (5), Marti (-), Alvarez (-), Anguera (14), Samaniego (8), Zubero (8), Cavalle (5), Serrano (-), Martinez (-), Molina (2), Valero (-), Sanchez (9)

El pròxim partit es el dia 31 de Gener de 2016 a partir de les 11:00 a la pista de l’UE d’Horta02.

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Junior groc del C.B.Pardinyes i el C.B.Bellpuig, amb victòria local, per 72 a 57.

El partit va començar amb gran incertesa i neguit per part dels dos equips que van provocar un nombre elevat de pilotes perdudes i desencert ofensiu. A mesura que el partit va  avançar, el nivell defensiu i ofensiu dels dos equips pujava.

Tot i el gran desencert  dels locals amb els tirs lliures, van agafar avantatja de 12 punts al descans.

A la represa els nois  del Bellpuig van entrar més endollats al partit  i van reduir la diferència  de 12 a 8 punts, a falta de l’últim període.

Al darrer quart, els de Pardinyes, gracies a una gran intensitat defensiva que els van permetre nombroses sortides de contraatac i transicions ofensives, van poder marxar del marcador, tot i el mal encert  des de la línia de tirs lliures  (16 de 40)

72 FLOR VIMBODÍ  PARDINYES GROC: Suranell (6), Zheng(1), Sanchez (11), Lesan (9), Benavente (3),Herrandiz (7), Reulli (6), Pedescoll (7), Kinsella (4), Jaimejuan (7), Quintana (5), Diallo (6).

57 CB BELLPUIG:  Vilamajo (4), Matas (12), Tico (2), Pons (8), Planes (-),Tonijoan (-), Marcos (8), Sole (12), Gilabert (3), Foyain (4), Roig (4), Pijuan (-).

El pròxim partit es el dia 30 de Gener de 2016 a partir de les 12:30 a la pista del Sedis.