JORNADA 10 DE OCTUBRE DE 2015

JUNIOR NEGRE

Partit dominat de principi a fi per un Andorra molt més rodat que els visitants. Amb un parcial 9 – 0 just a l’inici deixaven clara quina seria la tònica del partit envers un Pardinyes que només va saber competir en algunes fases del joc.

89 B.C MORABANC ANDORRA “B”: Galiano(9), Tarruell(8), Matute(-), Boixader(4), Llauradó(18), Bartolomé(9), Repiso(10), Capdevila(-), Almacellas(9), Valerio(16), Murillo(6)

32 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Lawson (-), Gomez (2), Jofre (-), Guallar (5), Previtera (6), Figuerola (-), Aguilera (4), Morell (2), Padilla (-), Martin (4), Fons (3), Bernaus (6).

El pròxim partit es el dia 25 d’Octubre de 2015 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes contra Cappont.

INFANTIL NEGRE

Partit molt desigual el que es va veure a Andorra, on l’equip visitant es va veure superat desde el primer moment per l’equip local, tot i el resultat que s’observa, l’equip visitant no va perdre les ganes de seguir lluitant i jugar a bàsquet. Admirar el caràcter dels nens i seguirem treballant per seguir construint.

52 BC MORABANC ANDORRA “A”:  Almacellas,R (1); Macias, A (-); Tarrvell, R (-); Obiols, M (5); Solanes, A (7); Joval, P (4); Betrian, O (5); Frases, J (17); Cruz, I (8)

1 FLOR DE VIMBODÍ  PARDINYES NEGRE: Inglada,G (-) , Marco, A(-), Escribano,N(-), Romero,J(-), Jordan,M (-), Masich,J (-), Bubé,N(-), Sanfeliu,J (1), Djurca,S(-), Ariño,O(-)

El pròxim partit es el dia 18 d’Octubre de 2015 a partir de les 9:00 al Pavelló Pardinyes contra Força Lleida (Pre).

CADET NEGRE

Partit sense història ja que va haver un total desequilibri físic i de nivell entre ambdòs equips. A destacar com sempre l’actitud dels jugadors del Pardinyes, que tot i les adversitats, van lluitar i van fer tot el que van poder fins el final.

58 BC MORABANC ANDORRA “A”: García (6), López(-), Lacopia(-), Lacaste (4), Badana (2), Diez (2), Pons (12), Peña(-), Hurtado (11), Peral (7), Joval (14)

7 FLOR VIMBODÍ PARDINYES  NEGRE: Alex (-), Eduard(-), Joel(-), Joan(3),  Héctor(-), Gerard (-), Adrià (4), Miquel(-),Guillem(1), Aleix(-), Jorge (-)

El pròxim partit es el dia 18 d’Octubre de 2015 a partir de les 12:00 al Pavelló Pardinyes contra Sicoris 00.

INFANTIL  GROC

Dissabte passat es van enfrontar l’Infantil Groc del Pardinyes contra el Maristes en el segon partit de lliga. El partit donava superioritat a l’equip groc i negre per la seva superioritat física davant el rival, però no valia relaxar-se. Les bones accions ofensives i la intensitat defensiva dels locals va permetre un marcador de 18-1 en el primer període. L’esforç dels jugadors del Pardinyes per mantenir el seu ritme de partit no va donar opció als jugadors de Maristes de donar sorpreses en un partit que finalitzava amb un contundent 60-8. Tot i la victòria, no s’ha d’oblidar que als jugadors els queda un llarg camí a recórrer i s’han d’esforçar al màxim cada dia per tal de seguir millorant.

Infantil GrocInfantil Groc1

60 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC:  Garcia (16), Benavente (9), Sarrate, D. (11),  Oró (2), Mauri (5),  Sarrate, P. (7), Ibars (7), Varela (2), Sellart (1),

8 CE MARISTES MONTSERRAT: Barroso (2), Pallàs (1), Ricart (-), Aresté (-), Peralta (1), Bobet (-), Calles, C. (-), Calles, A. (-), Ciprian (-), Albert (4)

El pròxim partit es el dia 17 d’Octubre  de 2015 a partir de les 9:30 a la pista de l’Andorra «B».

 

JORNADA 11 DE OCTUBRE DE 2015

MINI NEGRE

El partit corresponent a la segona jornada del campionat territorial mini masculí del grup 3 enfrontava al C.B. Pardinyes contra l’Escola Alta Segarra a Calaf.

Des d’un bon inici els nens de Lleida van dominar el partit, defensant intensament a tota la pista i jugant ràpid en quan es podia. Això va donar com a resultat una diferència molt gran a la mitja part.

A la segona meitat les coses no van canviar gaire i el Mini Negre del Pardinyes va poder sumar la segona victòria en el segon partit de la temporada, quedant com a resultat final 9 a 59.

9 ESCOLA ALTA SEGARRA: Castillo (-), Sole(-), Esquius (3), Closa(-), Comas(-), Caballol (6), Casellas(-), Serrano(-), Almenara(-), Biosca(-).

59 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Tersa (8), Capell (30), Dieye (18), Aguila (14), Jordan (4), Hu (12), Daruich (5), Ibars (16), Anglada (3), Solans(2),  Sengh (4).

El pròxim partit es el dia 18 d’Octubre de 2015 a partir de les 10:30 al Pavelló Pardinyes contra Andorra «B».

MINI  GROC

Partit patit el que s’ha viscut a la tarda de diumenge al pavelló de Pardinyes. Un mal inici ha sentenciat al mini groc a anar per darrere el marcador durant pràcticament tot el partit degut a un excés de precipitació en atac, mancança de joc col·lectiu i falta de concentració en defensa. Arribant al descans amb un resultat de 20- 31 a favor de Maristes.

La mitjà part ha permès a l’equip de Pardinyes calmar els ànims i pujar la moral per tal de treballar quart a quart per creure en la remuntada, i així ha estat, des del esforç, la generositat i amb la confiança suficient per tirar-ho endavant l’equip amb uns parcials molt bons de 14 a 6 al cinquè quart i de 16 a 6 a l’últim quart ha estat capaç de remuntar el partit finalitzant el “match” amb un resultat de 69 a 63.

A nivell col·lectiu i individual no ha estat un bon partit per part dels nostres, però de ben segur que ha servit per adonar-se’n que s’ha de seguir treballant fort als entrenaments per continuar millorant com equip i estar preparats per els pròxims compromisos.

MINI GROC

 

69 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC:   Dhiman (7), Sabate (9), Quintana (6), Vilaseca (12), Pérez (5), Inglada (23), Hidalgo (-), Suàrez (-), Esteve (-), Sanfeliu (7), Badia (-)

63 C.E. MARISTES MONTSERRAT: Lázaro (4), Rodoreda (2), Viladegut (9), Sanchez (13), Garcia (2), Onaso (-), Gonzalez (3), Pallas (3), Sanchez, M. (2), Casañe (10), Delgado (15)

El pròxim partit es el dia 25 d’Octubre  de 2015 a partir de les 11:30 a la pista del Sedis.

CADET  GROC

Victoria cómoda ante Maristas que nos ayuda a coger confianza después de la abultada derrota en la primera jornada liguera. Desde el inicio el equipo salió con intensidad, fuerza y coraje y la presión individual colocó las primeras distancias en el marcador.

A partir del segundo cuarto el rival se puso en zona y relantizó el partido el cual nos sirvió para hacer buenas circulaciones de balón, muchos tiros abiertos y algún que otro contraataque. Hubo errores defensivos en la segunda parte y diversas precipitaciones en ataque que debemos corregir día a día. Debemos jugar más en equipo, pensar por y para el equipo y seguir trabajando semana a semana pero las sensaciones hoy fueron más positivas y esperanzadoras que la semana anterior.

Cadet Groc

93 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sellart (6), Solsona (7), Benitez A. (2), Zheng (33), Garcia (8), Benavente (11), Ferrer (18), Capdevila (2), Mauri (2), Benitez R. (4).

52 C.E. MARISTES:  Guillen (2), Solans (-), Peralta (3), Bonet (2), Domingo (2), Masip (28), Cazcarra (6), Algurquerque (1), Barroso (1), Miraball (7).

El pròxim partit es el dia 17 d’Octubre  de 2015 a partir de les 12:30 a la pista del Tremp.

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Junior Groc del C.B.Pardinyes, i el C.B.Torrefarrera, amb el resultat final de 138 a 18 per als locals.

Un partit amb poca història, ja que des del minut 1 els de Pardinyes van dominar el partit. Tot i la diferència al marcador, els visitants van lluitar fins al últim minut del partit.

138 FLOR VIMBODÍ  PARDINYES GROC:   Suranell (19), Solsona (2), Sanchez (13), Nieto (-), Herrandiz (24), Reulli (5), Pedescoll (4), Kinsella (24), Jaimejuan (5), Quintana (10), Diallo (23), Balde (9).

18 CB TORREFARRERA: Pedros(2), Balach (-), Perez (6), Minguella (3), Salmeron (2), Melet (2), Alvarez (2), Ibars (-), Lao (1), Pestaña (-).

El pròxim partit es el dia 18 d’Octubre  de 2015 a partir de les 12:30 a la pista del Balafia.

CatalanEnglishSpanish