JORNADA 5 D’OCTUBRE DE 2013

CADET NEGRE

En la segona jornada, el Flor de Vimbodi  Pardinyes Negre va acaba perdent per 89-47 davant d’un bon Balaguer.

Un Pardinyes més conjuntat, no va poder amb un gran Balaguer, arribant al descans del partit 59-21.

La diferencia en el marcador no va donar oportunitat de reacció al Pardinyes, que tot i no poder fe res per guanyar el partit, va continuar treballant per a millora com a equip.

89 C.B.BALAGUER 99: Solaives, A. (21), Castillo, P. (9), Faura, A. (8), Sanchez, R. (16), Jimenez, X. (6), Rubies, X. (1), Borras, O. (8), Camara, F. ( 2), Companys, R. (-), Baro, R. (2), Alcazar, A.(-), Escoda, M. (16)

47 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Nieto, A. (4), Lawson-Body,D. (2), Bardaji, M. (3), Guallar, D (-), Figuerola, G. (3), Pedescoll, A. (11), Pou, H. (5), Vidal, P. (6), Balde, D. (3), Arrunategui, G  (-),Kinsella, J. (4), Martin, A. (6),

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’Octubre de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Borges B.

MINI NEGRE

Mal inici del conjunt de Pardinyes ha fet que vagin tot el partit contra remolc, l’Andorra ha aconseguit un avantatge de 23 punts al finalitzar el 4rt quart. La segona part ha estat molt més bona on s’ha vist que el jugadors de Pardinyes poden competir molt bé en aquesta lliga mini. A seguir treballant i creixent com a equip!!!

69 B.C.RIVER ANDORRA: Almacellas (6), Castillo(2), Solanes (13), Nogles(-), Betrian (15), Macias (2), Garcia (6), Blanch (6), Obiols (15), Cruz (-), Gonzalez (4)

44 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Bubé (5), Romero (4), Sanfeliu (4), Puigfel (9), Aguilà (5), Jordan (-), Lacambra (2),  Inglada (8),  Masich (3), Ortiga (4)

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’Octubre de 2013 a partir de les 9:30 a  la pista del Mollerussa.

MINI GROC

Segon partit de la segona fase entre el CB Binefar i el Flor de Vimbodi Pardinyes, on els del barri es van endur la victòria per (15-65).

El partit ràpidament és va decidir gràcies a la superioritat física dels visitants que varen començar amb una defensa pressionant a tota la pista, i van aconseguir robar pilotes fàcils per córrer el contraatac. A la mitja part és va arribar amb un marcador molt ampli que deixava el partit decidit.

Tot i la victòria no va ser un gran partit dels nostres, ja que varen estar malament en tema intensitat i concentració, sobretot en defensa.

Felicitar al equip i animar-lo a seguir treballant dur pels següents compromisos que vindran que de ben segur seran més complicats!

15 C.B BINEFAR: Lles (1), Senach (-), Adan (-), Ibarz (-), Padilla (4), M.Ibarz (2), Torne (2), Perez (6), Lalana (-).

65 FLOR DE VIMBODI PARDINYES  GROC: Varela (14), Inglada (2), Casals (10), Ariño (17), Sellart (11), Mauri (24), Garcia (7), Oró (2), Benavente (33).

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’Octubre de 2013 a partir de les 12:30 al Pavello de Pardinyes contra Balafia.

JUNIOR GROC

El FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC guanya en la seva visita a la pista del CB SECA SANT PERE amb un marcador  final de 35a 62.

Des del salt inicial, els jugadors del Pardinyes es van situar per davant en el marcador gracies a uns primers minuts  amb una bona intensitat defensiva que els propiciava agafa una renta de 12 punts de diferencia a favor. En el segon i  tercer quart l’equip visitant va continuar amb la intensitat defensiva inicial fet que va propicia encara més un augment en el ritme de joc. La intensitat defensiva juntament amb un joc ofensiu dinàmic i directe va permetre que el CB Pardinyes incrementés l’avantatge minut rere minut fins arribar a la diferencia de 22 punts favorables. En els darrers 10 minuts, el ritme de joc del Flor de Vimbodi Pardinyes i l’escassetat de idees en atac de l’equip local va fer que encara augmentés més la diferencia fins als 27 punts.   El marcador final indicava 35-62 a favor del CB Pardinyes.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Kora i Peinado  amb 13 punts tots dos del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Guiral amb 11 punts del CB Seca Sant Pere

35 CB SECA SANT PERE: Benabente (10), Roque (2), Soler (-), Capell (-), Perez (3), Guiral (11), Gine (3), Cano (6), Mayorja (-).

62 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Kora (13), Suranell (-), Porta (3), Salem (3), Gevorgyan (10), Mayoral(2), Vidal (2), Calzada (4), Marias(10), Giné(2), Peinado(13).

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’Octubre de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Mollerussa.

CADET GROC

El segon partit de la temporada que ha enfrontat al Flor Vimbodi Pardinyes Groc i el CB Sedis ha estat marcat pel gran nombre de interrupcions, causades, per l’alta intensitat defensiva per part dels dos equips, que els ha portat ha realitzar una gran quantitat de faltes personals. Aquest ritme ha afavorit al equip visitant que ha diferencia del CB Pardinyes, ha aprofitat els tirs lliures tirats, que els han permès marxar del marcador amb una avantatja de 13 punts al finalitzar el tercer quart.

En el darrer, l’equip local ha intentat donar la volta al marcador, des de la línia de 6,25, però tot i que han estat a prop de aconseguir-ho, la falta de solidesa defensiva en els moments clau del partit, els hi ha passat factura.

58 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC:  Reulli (9), Fons (2), Herrandiz (3), Balletbo (10), Padilla (4), Lesan (11 ), Jaimejuan (-), Quintana (3), Berlinches (6), Calzada (8) Larrull (2), Astor (-)

64 SEDIS CLOUSTEK: Molener (2), Lara (22), Seguin (7), Escalas (6), Usach (4), Montane  (5), Santcliments (4), Herrandez (7), Comes (4), Garreta (1), Grau (-).

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’Octubre de 2013 a partir de les 12:30 a  la pista del Bellpuig.

INFANTIL

L’Infantil de CB Pardinyes va caure estrepitosament per 50 punts davant del Sedis Mavisa en un partit sense gaire història.

L’equip local va tornar només a aguantar els primers dos periòdes. A partir del tercer periode l’equip local va tornar a esfonsar-se davant el talent i la superioritat física del rival visitant, superior en tot moment, que anava a més mica en mica . Cal dir que els nens del CB Pardinyes es van rendir molt aviat, fet que no pot succeïr en els pròxims partits.

En definitiva, segon partit de la temporada i primera derrota contundent dels jugadors lleidatans a casa. Ja poden espavilar per la següent setmana ja que juguen contra els liders de la competició.

13 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Sellart (2), Tamames (–), Teixido (–), Lopez (4), Tesan(2), Zheng (–), Alandete (–), Dolcet (–), Dolcet (–), Pelegrina (2), Benitez (3).

64 SEDIS MAVISA: Fernandez (2), Vidal (2), Gravet (12), Marsino ( 8), Justo (6), Teruel (15), Subira (2), Caballero (10), Galabert (–), Villarrubla (8), Juanmarti (2).

El pròxim  partit es  el  dia 12 d’Octubre de 2013 a partir de les 11:00 a  la pista del Força Lleida.

JUNIOR NEGRE

El partit disputat entre el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre i el CB Balaguer va estar marcat per la gran superioritat de l’equip visitant des de l’inici del partit.

Els màxims anotadors del partit van ser: Mateu  amb 31 del CB Balaguer  i Rodriguez  amb 8 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

28 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (-), Rodriguez (8), Macarro (-), Dieye (2), Gonzalez (2), Morell (-), Reulli (5),Lesan (7), Martinez (-), Charles (4), Calzada (-), Diallo (-)

120 CB BALAGUER: Mateu (31), Zabau (7), Marin (7), Naudi (4), Sanchez (13), Fortea (25), Pique (3), Colea (14), Salmeron (5), Guedes (9); Raevan (2).

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’Octubre de 2013 a partir de les 11:00 a  la pista del Sicoris.