JORNADA 28 DE SETEMBRE DE 2013

JUNIOR NEGRE

El partit disputat entre el BAC Agramunt i el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre va estar marcat per la gran igualtat durant tot el partit.

En la primera part, el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre degut a la poca actitud defensiva del 1×1 central i al poc encert de cara cistella, a pesar de moure bé la pilota davant  la defensa zonal de l’equip local, tot això, provocava que el Agramunt s’anés al descans amb un marcador favorable de 24-22. En canvi,  al tercer quart, l’actitud defensiva del Flor de Vimbodi havia millorat i a partir d’atacs molt agressius capa cistella que provocaven molts tirs lliures. Amb tot això, l’equip visitant va agafar una renta favorable de 5 punts (24-29) en els primers 6 minuts del tercer quart. La renta favorable es mantindria al finalitzar el tercer quart (29-35). Però, al inici del darrer quart, es tornaria a veure la mala imatge defensiva de la primera part, el que provocava que a falta de 2 minuts per acabar el partit el marcador era de 37-37. L’equip local a falta de 35 segons per finalitzar el partit, a través d’un 2+1 es ficava 3 punts a sobre (40-37). Però, el Flor de Vimbodi Pardinyes de la mà de Charles amb 4 punts seguits donava la victòria definitiva (40-41).

Els màxims anotadors del partit van ser: Farras  amb 17 del BAC Agramunt  i Charles  amb 19 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

40 BAC AGRAMUNT:  Cuñat (-), Bernaus (13), Tallavi (-), Rodriguez (2),Guixe(-), Farras(17), Ros(8),

41 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (2), Rodriguez (8), Macarro (-), Dieye (-), Gonzalez (-), Morell (-), Jaimejuan (1), Lesan (4), Martinez (2), Charles (19), Diallo (5)

El pròxim  partit es  el  dia 6 de Octubre de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Balaguer.

INFANTIL

L’Infantil del CB Pardinyes va caure estrepitosament per 47 punts davant del CB Binefar en un partit sense gaire història.

L’equip visitant només va aguantar els primers dos períodes ja que encara tenien forces al començament del partit. A partir del minut 11 l’equip local va poder desenvolupar el seu talent i la seva superioritat física davant d’un rival que s’anava rendint mica en mica . Cal dir que encara que el CB Binefar fos superior els nens del CB Pardinyes van poder guanyar algun període a les apostaries del matx.

En definitiva, primer partit i primera derrota contundent dels jugadors lleidatans. S’hauran d’aplicar molt més la següent setmana.

89 BTB DICOMA BINEFAR: Simo, (6), Sabes (26), Vigueras (4), Almajano (6), Delmas (18), Monclús, (4), Ballarin (6), Ibarz (3), De Pedro (16).

42 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Pelegrina (2), Tamames (5), Dolcet (–),Lopez (2), Tesan (4), Vera (–), Alandete (4), Zheng (14), Sellart (6), Benitez (5).

El pròxim  partit es  el  dia 6 de Octubre de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Sedis Mavisa.

JORNADA 29 DE SETEMBRE DE 2013

CADET GROC

El primer partit de la temporada que ha enfrontat al CB Borges i al Flor de Vimbodi Pardinyes Groc ha estat marcat pel gran nombre de pilotes perdudes per part dels dos equips, causades, segurament, pels nervis del inici de la competició. Això a provocat que tot i la aparent superioritat del equip visitant,  que ha estat per davant del marcador des de l’inici del partit, es disputes un enfrontament igualat durant els primers trenta minuts, sense superar la barrera dels 10 punts entre ambos equips. En el darrer quart, l’equip local, ressentit físicament, no ha pogut impedir que l’equip visitant eixamples la diferencia en el marcador, gracies a una gran actuació defensiva d’aquest, fruit de la gran aportació de tots els jugadors de la plantilla, que han permès mantindré un gran ritme y una intensitat elevada durant tot el partit, que el CB Borges no ha pogut resistir.

40 C.B. BORGES VERD A:  Olle (2), Boldu (-), Prats (19), Farran (7), Yeste (4), Sanchez (2), Cabezas (2), Fabregat (1), Lopez (2), Barran (1), Torne (-).

70 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Reulli (6), Fons (2), Herrandiz (17), Balletbo (4), Padilla (2), Lesan (15), Jaimejuan (4), Quintana (7), Berlinches (7), Calzada (6)

El pròxim  partit es  el  dia 6 de Octubre de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Sedis Cloustek.

MINI GROC

Primer partit de lliga corresponent al campionat territorial de Minibàsquet de Lleida, disputat al Pavelló municipal de Pardinyes entre el Flor de Vimbodí Pardinyes i el C.N. Tàrrega 03.

El partit va començar amb una gran defensa pressionant dels del barri que varen sortir molt concentrats i varen aconseguir recuperar moltes pilotes i fer cistelles fàcils al contraatac i acabar el primer període amb un clar 24-1. En el segon període la tònica va ser exactament la mateixa que en el primer uns primers minuts amb una gran pressió que varen provocar que els locals ampliessin la avantatja i deixar el partit decidit (44-3).

El matx va continuar amb el Flor de Vimbodí Pardinyes defensant més endarrere i treballant diferents coses per millorar com a equip. El CN Tàrrega un any més petits i físicament inferiors va seguir lluitant fins al final.
Ara cal seguir treballant molt dur als entrenaments per a seguir millorant.

71 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Varela (13), Inglada (2), Ariño (34), Mauri (28), Casals (26), Sellart (17), Garcia (12), Oró (5), Forcada (2),  Benavente (20).

21 CN TARREGA 03: Bofarull(-), Tugues (-), Genis (-), Muntane (-), Armengol (-), Palomino (-), Rodriguez (3), Etchamendi (2), Freixas (-), Verge (6), Montero (4), Toure (6).

El pròxim  partit es  el  dia 5 de Octubre de 2013 a partir de les 16:00 a  la pista del Binefar.

MINI NEGRE

Partit molt igualat entre el mini negre del Pardinyes i el Maristes. El mal inici dels locals el van aprofitar l’equip de Maristes per agafar un avantatge de 16 punts al finalitzar el 5è quart. Semblava que el partit acabaria amb un resultat abundant per part dels visitants però, l’equip de Pardinyes va reaccionar en el 6è quart remuntant 12 punts. Finalment, el partit se’l va endur el Maristes per un avantatge de 10 punts gràcies a les cistelles fàcils que van aconseguir.

39 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Bubé (4), Romero (6), Sanfeliu (2), Puigfel (10), Aguilà (10), Jordan (-), Lacambra (-), Escribano (-), Inglada (-), Sabaté (7), Masich (-), Ortiga (-)

49 MARISTES MONTSERRAT: Cazcarro (9), Paredes (6), Barrosa (-), Clariana (4), Pallas  (-), López (7), Casañe (-), Peralta (12), Delgado (2), Clotet (9), Pallas (-)

El pròxim  partit es  el  dia 5 de Octubre de 2013 a partir de les 11:00 a  la pista del River Andorra.

CADET NEGRE

Des d’un inici els nois de Balafia es van ficar per davant en el resultat i on els nois de Pardinyes van acusar el físic fins arribar a la meitat del partit amb una diferencia de 16 punts. En el tercer període va seguir la mateixa sintonia però, en l’últim període els de Pardinyes van intentar retallar la diferencia.

25 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Nieto (-), Lawson (-), Guallar (4), Figuerola (2), Pedescoll (-), Pou (4), Vidal (10), Balde (4), Catalan (1), Martin (-)

58 CB BALAFIA: Garcia(16), Magdaleno (4), Aleixos (5), Grau (5), Calero (-), Trupita (-), Barrull (14), Blasco (6), Prats (8), Torn (-).

El pròxim  partit es  el  dia 5 de Octubre de 2013 a partir de les 11:00 a  la pista del Balaguer B.

JUNIOR GROC

El FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC inicia la temporada amb una clara victòria davant el CB CALAF amb un marcador  final de 84 a 37.

Des del xiulet inicial, els jugadors del Pardinyes es van situar per davant en el marcador tot i fer uns primers minuts  amb força desencert ofensiu. En el segon i  tercer quart l’equip local va incrementar la intensitat defensiva fet que va propicia un augment en el ritme de joc. La intensitat defensiva juntament amb un joc ofensiu dinàmic i directe va permetre que el CB Pardinyes incrementés l’avantatge minut rere minut. En els darrers 10 minuts a causa de la diferencia en el marcador, el ritme dels dos equips es va veure minvat amb un joc molt estàtic i feixuc.   El marcador final indicava 84-37 a favor del CB Pardinyes.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Kora i Suranell  amb 19 punts tots dos del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Hernàndez amb 11 punts del CB Calaf.

84 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Kora (19), Suranell (19), Porta (2), Salem (4), Gevorgyan (13), Mayoral(6), Calzada (4), Marias(5), Giné(-), Peinado(12).

37 CB CALAF:  Rial (5), Esquius (2), Lopez (2), Barrios (-), Riera (5), Pintado (8), Calafell (4), Hernández (11).

El pròxim  partit es  el  dia 6 de Octubre de 2013 a partir de les 12:30 a  la pista del Seca Sant Pere.