JORNADA 16 DE GENER DE 2016

INFANTIL  GROC

Primera jornada de la segona fase a nivell A1, on l’infantil groc del Pardinyes es va enfrontar amb el F.C. Barcelona. El resultat final demostra la gran diferència que hi ha entre els dos equips, ja que l’equip local va tancar marcador en el quart període. El ritme de joc que va imposar el Barça va demostrar que els jugadors del Pardinyes han d’entrenar de valent per poder competir en aquesta categoria. Poca intensitat defensiva, dificultats per passar-se la pilota (ja que pressionaven tant al jugador amb pilota com els jugadors sense), dificultats per passar la pressió a tota la pista dels locals i poques oportunitats de llançar a cistella seria el resum del partit de l’infantil groc del Pardinyes. El següent partit contra el Bàsquet Morell, una nova oportunitat per demostrar que si que podem competir en aquesta lliga.

57 F.C.BARCELONA LASSA “A”: Pares (-), Benavent (7), Mulio (5), Varela (2), Blanco (-), Haro (15), Siewruk (13), Poveda (4), Lucas (8), Soldevila (3), Roig (-)

6 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (-), Ariño (2), Benavente (-), Sarrate, D.(-), Oró (-), Mauri (-), Sarrate, P. (2), Ibars (-), Varela (-), Sellart (2).

El pròxim partit es el dia 24 de Gener de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló de Pardinyes contra Morell.

CADET GROC

Partit relativament còmode en el què vam guanyar al Cervera. Tot i això, vam estar molt desencertats en els primers 15 minuts del matx. Els jugadors van fallar cistelles que semblaven fàcils  A partir d’aquí, amb una millora defensiva, una major intensitat i atacs més organitzats,  aconseguim distanciar-nos en el marcador fins al 42 a 66 final. Malgrat ser només 7 jugadors,  en els últims 15 minuts i  amb el partit decidit l’equip es va acomodar, va deixar de competir, va baixar la intensitat i es va conformar, cosa que hem de millorar de cara a futurs partits. A seguir sumant setmana a setmana.

42 CB CERVERA MOBEL LINEA VERD: Puiggros (-), Forn (-), Ramirez (-), Macias (3), Castells M. (20), Castells G. (-), Reig (-), Garriga (-), Estrada (2), Picon (17).

66 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Benitez A. (6), Zheng (21), Ferre (19), Capdevila (2), Benitez R. (2), Solsona (14), Rodriguez (2).

El pròxim partit es el dia 24 de Gener de 2016 a partir de les 16:00 al Pavelló de Pardinyes contra Maristes.

PREMINI NEGRE

Partit molt igualat fins al descans, en el qual vàrem estar molt actius en defensa. Això va ser la clau per mantenir-nos dins del matx, quan l’arbitre va xiular el final de  la primera part. La segona part va ser una historia completament diferent. Els jugador varen sortir despistats, sense fer la mateixa feina defensiva i vàrem encaixar un fort parcial en contra. Això va crear que l’ambient de bona feina decaigués. A més,  el desgast físic al final del partit va provocar que el matx es decantés per el conjunt local.

46 SEDIS COMERCIAL CARMEN: Canillo (8), Soldevila (6), Masfarvé (4), Roqué (14), Tersa (2), Sala (4), Foix (2), Vilanova (2), Beltran (4).

18 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Ramirez (4), Gomez (3), Capell (3),Capell(4), Ortiga (-), Seydi (-),Ribes(-), Cobos(4), Capdevila (-).

El pròxim partit es el dia 30 de Gener de 2016 a partir de les 17:45 a la pista del Força Lleida Taronja.

JUNIOR GROC

El pròxim partit es el dia 24 de Gener de 2016 a partir de les 19:00 al Pavelló de Pardinyes contra Bellpuig.

JORNADA 17 DE GENER DE 2016

PREMINI GROC

El PARDINYES LA FLOR VIMDODI CB PARDINYES GROC guanya a casa contra el BAC AGRAMUNT. Ha estat un partit molt competit i intens, amb bon ritme de joc i alt grau d’actitud per part dels nens dels nens del Pardinyes.

Des del inici del matx, l’equip local ha estat capaç de controlar el marcador, amb un molt bo primer quart. A partir d’aquí, el partit s’iguala i manté la mateixa dinàmica durant el seu transcurs. A la mitja part l’equip local guanya per 13 punts.

La segona part segueix el mateix guió, amb quarts ajustats i amb molt lluita pel mig. Tot i així,  amb treball i coratge, la canalla del FLOR DE VIMBODÍ CB PARDINYES GROC ha estat capaç d’assolir  un coixí còmode d’uns 20 punts i  tancar el partit amb bones sensacions.

70 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Espax (2), Oró (-), Lòpez (9), Aguilà (6), Balcells (-), Nadal (3),  Mauri (17), Ibars (11), Santiago (10), Cubero (3),Pérez (3), Andueza (5).

44 BAC AGRAMUNT: Sala (2), Solanes (-), Paris (2), Bicce (2), Puig (4), Piña (-),Amoneo (12), Gual(22).

El pròxim partit es el dia 31 de Gener de 2016 a partir de les 9:30 al Pavelló de Pardinyes  contra Força Lleida Negre.

MINI GROC

Partit igualat tot i el marcador final. El domini en tot moment ha estat del mini groc del CB.PARDINYES però en cap moment semblava que es podia aconseguir una diferència realment còmoda. Al final del 6é quart, l’avantatge era només de 10 punts. Finalment uns bons parcials als dos últims quarts de (3- 9) i (2- 12) ha permès acabar el partit còmodament amb el resultat final de 41- 67.

41 CB CERVERA MOBEL LINEA:  Gañal (8), Castells (4), Bardeli (6), Vila (2), Saeed (0), Castaño (2), Gall (1), Naveed (16), Albareda (2)

67 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sabate (2), Quintana (15), Vilaseca (10), Inglada (16), Hidalgo (10), Farre (2), Esteve (2), Sanfeliu (8), Badia (-), Suarez (2)

El pròxim partit es el dia 23 de Gener de 2016 a partir de les 12:30 al Pavelló Agnès Gregori  contra Bellvis.

MINI NEGRE

Partit corresponent a la primera jornada de la segona fase del campionat territorial mini masculí del grup 6 enfrontava al C.B. Pardinyes contra el C.N. Tàrrega.

El debut del mini negre del C.B. Pardinyes en la segona fase es va saldar amb una victòria, en un matx molt disputat que no es va decidir fins al final.

Va haver-hi dos parts ben diferents.  La primera va ser pels locals, que van sortir més desperts que els rivals. La segona, va ser  pels visitants. La diferència  aconseguida en la primera part va ser suficient pels nens del Pardinyes, que van poder guanyar el partit amb una diferència de només cinc punts, que reflecteix la igualtat del partit, sent el resultat final de 72 a 67.

72 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Tersa (2), Capell (20), Dieye (16), Aguila (13), Dominguez (8) Jordan (2), Daruich (1), Ibars (7), Anglada (-), Solans (3), Singh (-).

67 C.N. TÀRREGA BLAU: Ribera (6), Ferrea (10), Guasch (4), Gonzalez (6), Angeles (6) , Prats (20), Sarri (5), Cullere (4), Fito (6).

El pròxim partit es el dia 23 de Gener de 2016 a partir de les 9:30 a la pista de l’Andorra «B».

INFANTIL  NEGRE

Partit que es va iniciar amb un clar domini en el rebot per part de l’equip visitant, i gràcies això i a pèrdues de  pilotes per part dels  jugadors locals, el Borges va agafar un avantatge de 14 punts al arribar a la mitja part. A  parti5r d’aquest moment,  els nois del Pardinyes   es van posar les piles i  van  aconseguir a reduir la diferència a dos punts fins a l’inici de l’últim quart. Tot i això, la remuntada no va ser possible.

34 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Inglada,G(6),Marco, A(-), Escribano, N (3), Ariño, O (-), Romero,J (11), Jordan,M (-), Portoles, M (-), Masich,J (-), Bubé,N(5), Sanfeliu,J(10), Diarra,S(-),

44 CB BORGES-GARRIGUES: Segarra,R (2); Sanchez, I (-); Godarze, E (-); Llado, G (15); Zamora, E (7); Quintana, P (4); Sueletu, S (5); Zamora, U (11)

JUNIOR NEGRE

Derrota ajustada a casa del Junior Negre, en el primer partit de la segona fase, per 50 a 55, en un partit marcat per un darrer quart dolent, que ha condemnat als locals. Durant els dos primers períodes, els locals han anat pràcticament sempre al davant del marcador, han desplegat una bona intensitat defensiva, però amb un baix encert  a cistella. Malgrat això, els locals han arribat al descans guanyant per 1 punt (26 a 25). A la represa, el CB Pardinyes ha continuat amb la seva bona intensitat defensiva i ha aconseguit ampliar la diferència fins als 10 punts (41 a 31). Al darrer quart, els nois del CB Pardinyes han rebut un parcial en contra de 0-14, com a conseqüència de problemes en atac enfront la defensa alternativa visitant. Els visitants han sabut mantenir-se al davant en el marcador durant el darrer quart i s’han acabat emportant la victòria per 50 a 55. Cal destacar que els jugadors locals han competit i lluitat fins al final del partit, en un partit que solament els ha faltat tenir més encert a cistella.

50 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (9), Roca (5), Aguilera (-), Guallar (2), Previtera (14), Figuerola (-),Morell (2, Martin (3), Fons (-), Bernaus (15).

55 CB BORGES GARRIGUES:  Ribelles (2),Lopez (-), Barrau (2), Folguera (2), Boldu (1), Prats (15), Prats (7), Farran  (16), Yeste (8), Fabregat (2),Molgo(-).

El pròxim partit es el dia 31 de Gener de 2016 a partir de les 19:00 al Pavelló de Pardinyes  contra Torrefarrera.