JORNADA 17 DE GENER DE 2015

MINI NEGRE

En el partit disputat dissabte al matí al pavelló de Tàrrega començava la 2ª fase de la categoria mini. L’equip visitant amb moltes baixes i amb falta d’actitud des del primer minut va fer que l’equip local s’enduguès la victòria d’una manera còmoda. Cal treballar fort i tenir clar que l’actitud és el component principal per jugar a bàsquet. Ànims nois!!!!!

79 CN TÀRREGA 04:  Piqueres, R (4), Miralles, R (11), Castillero, A (22), Vila,M (4), Puig, J (4), Pererva,V (6), Martinez, P (4), Cullere, O (2), Sarri, P (2), Zaragoza, R (–), Ribalta, A (4), Valls, P (16)

36 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gomez, L (4), Quintana, A (5), Vilaseca, A (6), Perez, A (4), Dolcet, F (4), Escola, M (6), Masip, P (3), Esteve, O (4)

El pròxim partit es el dia 25 de Gener de 2015 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes  contra Tremp.

INFANTIL GROC

Primer partit de la segona fase de l’equip lleidatà a Artesa de Segre. Partit amb molta rivalitat des del principi, i que l’equip visitant va manar des del minut 1 gràcies a l’intensitat defensiva i voler córrer al contraatac. L’equip de Pardinyes va anar marcant diferències mica en mica en el marcador fins la mitja part. En la reanudació l’equip local va pujar l’intensitat defensiva i va poder mantenir la diferència en el marcador fins el xiulet final. En definitiva, començament d’any molt bo pels  nens de Pardinyes.

46 CENG WATERSHOP: Sole (8), Tarragona (8), Hervas (9), Camats (–),Terrero (6), Ros (5), Llena (10), Del Rio (–).

68 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Pelegrina (8), Tesan (10), Lopez (3), Tamames (8), Balsells (16),  Cuellar (–), Vera (15), Alandete (8), Plaza (–).

El pròxim partit es el dia 31 de Gener  de 2015 a partir de les 9:30 a la pista del CB Balaguer.

JORNADA 18 DE GENER DE 2015

ESCOLA

TROBADA BALAGUER ESCOLA:

Sent ja la segona trobada consecutiva, la categoria d’Escola del CB Pardinyes, ha inscrit a 2 equips per l’abundant participació dels nens, 15 jugadors en concret.

Els jugadors han respost amb moltes ganes, il·lusió i bàsquet en els dos partits de cada equip. Han hagut tant accions individuals finalitzades amb entrada o parada i tir, o bones passades i participació de tot l’equip durant el joc. L’equip evoluciona en una línia molt ascendent, tant en aspectes «basquetbolístics» com a actitudinals. Els equips als quals ens hem enfrontat han estat: CB Balaguer, CB Tàrrega i Força Lleida A i B.

Felicitats als nens i als pares per la disposició i il·lusió que aporten a l’equip.

PREMINI GROC

En l’última trobada, els nens del PreMini Groc van jugar en primer lloc, contra l’Alpicat i en segon lloc, contra el Força Lleida.

El primer partit ens enfrontava amb els nens d’Alpicat, contra els quals ja ens hem enfrontat en una altra trobada, va anar força bé. Vam jugar bé tant en atac com en defensa, i també vam poder continuar aprenent i millorant.
Respecte al segon partit, va anar encara millor. Vam jugar com un gran equip on va haver-hi accions molt boniques on van participar tots els que estaven a pista o accions que amb només una passada ja es finalitzava amb cistella. En general, es pot dir que va ser una trobada satisfactòria.

PREMINI NEGRE

Primera trobada d’aquest nou any 2015 disputada a Balaguer. Hem començat el matí jugant contra el C.B. Bellpuig, i el segon rival ha estat el C.B. Alpicat. Ambdós equips d’un nivell similar al nostre, fet que ens ha permès poder competir i gaudir. Partit a partit, demostrem que sabem fer millor les entrades, inclús per l’esquerra. Poc a poc també millorem el joc en equip botant amb el cap aixecat i passant-nos més la pilota. Cal seguir treballant tots aquests aspectes tècnics als entrenaments, com també la duresa i «pilleria».

MINI GROC

Partit disputat entre el Mini Groc del Pardinyes i el C.B.Viladecans – Sant Gabriel A, que ha finalitzat  75 a 86 a favor dels  visitants.

El partit ha començat amb molta intensitat ofensiva i defensiva per part dels dos equips, i s’ha mantingut el mateix ritme durant tot el partit, com ha quedat reflectit al marcador.

Els visitants han estat més encetats, de cara a cistella  en alguns períodes del partit, que ha decantat el partit capa  l’equip de Viladecans.

75 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Sabate, M.(6),  Inglada, G.(2), Escribano, N.(5), Romero, J.(35), Garcia,  A.(8) Jordan, M.(2), Lacambra, K. (2), Ortiga, J.(6), Masich, J.(4),Bube, N.(2), Sanfeliu, J.(3).

86 C.B.VILADECANS SANT GABRIEL A: Hurtado, R.(8),  Caldere, D.(14), Rosa, O.(22), Muñoz, P.(5),  Lopez M.(4),  Camacho, N.(8), Rosa, A. (7), Navarro, V.(18).

El pròxim partit es el dia 25 de Gener  de 2015 a partir de les 10:45 a la pista del BBA 2003.

INFANTIL NEGRE

Aquest passat diumenge es va veure un partit mai vist a Pardinyes, els locals s’enfrontaven per primera vegada en la seva història contra el Joventut de Badalona. Els nervis ha fet que els locals hagin començat molt malament, perdent pilotes molt fàcilment i sense saber sortir de la pressió defensiva del conjunt badaloní. A partir del tercer quart ha estat molt més igualat tal com ho marquen els resultats de cada quart, ja que el Joventut ha deixat de pressionar fent dos contra uns i gràcies a l’actitud dels jugadors locals que no han baixat els braços en cap instant el partit ha estat més igualat. Felicitar a l’equip i a seguir treballant en aquesta lliga competitiva.

48 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Varela (6), Oró (2), Sarrate P. (8), Mauri (2),  Sellart (4), Garcia (8), Ibars (2), Ariño (2), Benavente(11), Sarrate D. (3)

78 JOVENTUT DE BADALONA “A”: Cerezuelo (2), Ruiz (2), Castells (6), Aparicio (20), López (9), Fuentes (7), Molina (2), Larrosa (6), Guerrero (1), Guerrero (11), Navarro (2), Laverna (10)

El pròxim partit es el dia 24 de Gener  de 2015 a partir de les 11:00 a la pista del SESE.

JUNIOR NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha guanyat a la pista del CB Alpicat per 44-58, en el primer partit de la segona fase,  que ha estat marcat per la bona primer part realitzada pel Flor de Vimbodí.

El partit començava amb un joc ràpid i amb precipitacions per part dels dos equips però, a la vegada per part dels visitants es veia una bona intensitat defensiva i controlant amb moltes estones el rebot tant ofensivament com defensivament. Tot i això, el CB Pardinyes aconseguia arribar al descans amb 14 punts de diferència a favor.  A la tornada dels vestidors, la diferència en el marcador s’ha mantingut pràcticament entre els 11-15 punts entre els dos equips, encara que el Flor de Vimbodí Pardinyes ha arribat a guanyar per 21 punts de diferència. Al final, victoria del Flor de Vimbodí Pardinyes per 14 punts davant del CB Alpicat.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Quintana amb 14 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Escuer amb 13 punts del CB Alpicat.

44 CB ALPICAT: Peralta (3), Escuer (13), Bordalba (-), Torres (9), Gilart (-), Estaun (7), Souto (7), Charles (5), Vidal (-).

58 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (-), Nieto (-), Gine (2), Kora (8) Balde (6), Bardaji (-), Reulli (6), Vilaseca (-), Diallo (10), Herrandiz (12), Pedescoll (-), Quintana  (14).

El pròxim partit es el dia 25 de Gener de 2015 a partir de les 12:30 al Pavelló Pardinyes  contra CN Tàrrega.

JUNIOR GROC

Contundent victòria dels de Pardinyes per iniciar la segona fase de la competició davant un combatiu C.B. Borges-Garrigues que en cap moment va abaixar els braços malgrat la diferència en el marcador. Els locals van sortir disposats a sentenciar aviat el partit, amb un primer parcial de 21-9 que deixava clares les seves intencions, tònica que es va repetir durant el segon quart en que els visitants van seguir anotant gràcies sobretot a les faltes que provocava la intensitat defensiva del Pardinyes. Al tercer quart, el descontrol defensiu dels locals va permetre més anotació per part visitant, però els de Pardinyes no van afluixar en atac i van acabar començar l’últim quart amb un 75-32 al seu favor que deixava el partit sentenciat. L’últim quart va ser un tràmit per confirmar el bon inici d’aquesta segona fase.

93 FLOR DE VIMBODÍ  PARDINYES GROC: Suranell, S (19), Benavente, O (6), Cano, A (14), Campanera, J (2), Sanchez, F (7), Mayoral, A (10), Marias, G (6), Martinez, A (2), Charles, D (2), Dieye, M (14), Kinsella, J (9), Jaimejuan, A (2)

40 CB BORGES-GARRIGUES:  Ribelles,G (5), Olle, S (1), Prats, F (-),  Borras, G (-),Prats, G (18), Farran, A (7), Yeste, I (1), Cabezas, A. (4), Lopez, J (4)

El pròxim partit es el dia 24 de Gener  de 2015 a partir de les 16:00 a la pista del Secà.