JORNADA 12 DE GENER DE 2012

MINI

Partit disputat el Pavelló de Cervera entre el CB Cervera Mobel Linea Negre i el Flor de Vimbodí Pardinyes. Un partit que començava igualat i ens feia pensar que seria un partit disputat i competit va acabar sent un pur tràmit pel CB Cervera molt superior en molts períodes del joc. Mal partit del CB Pardinyes, el primer de la segona fase, on els del barri del Segria varen fer un partit molt lent en atac, amb moltes pilotes perdudes i fluix en defensa. Aquesta segona fase els partits seran molt més difícils ja que son els primers classificats de la primera  fase, es a dir els millors equips de Lleida. La setmana que  ve, rebem al Col·legi Maristes Montserrat un partit que serà molt divertit i competit.

84 CB CERVERA MOBEL LINIA NEGRE: Piggros(6), Picon(6), Noguera(-), Macias(2), Bardeli(10), Cerro (-), Sarrias (2), Costa(6), Riera(2), Marsol R,(29), Marsol G,(19).

41 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Varela(11), Ariño( 2), Mauri(4), Perdices(6), Olasagasti(-), Rodriguez(-), Alandete(-), Lopez(11), Casals(4) Pelegrina(3).

El pròxim  partit es  el  dia 20 de Gener de 2013 a partir de les 10:30 al Pavello de Pardinyes contra Maristes Montserrat.

JORNADA  13 DE GENER DE 2013

JUNIOR

El partit ha començat amb una gran actuació del equip visitant realitzant un parcial de 4 a 21, gracies a la defensa pressionant del Flor de Vimbodi Pardinyes que els hi ha permet aconseguir moltes cistelles fàcils de contraatac, trencant el partit en el primer quart. El segon quart el equip local ha realitzat una defensa zonal que els ha permet aconseguir contraatacs fàcils arribant a fer 12 punts. El equip visitant, tot i patir durant els tres primers minuts del segon quart, ha estat capaç de efectuar un bon joc ofensiu en estàtic que els ha permet realitzar tirs lliurats i seguir eixamplant la distancia arribant al descans amb un 16-39. El tercer quart ha estat molt travat amb una gran intensitat defensiva per part del 2 equips i moltes faltes de tir. L’equip local ha empatat el quart a 8 punts gracies a la efectivitat des de la línea d’un punt. D’altra banda l’equip visitant ha perdut moltes pilotes no forçades i ha baixat la intensitat notablement. L’últim quart ha esta un recital defensiu del equip visitant, encaixant un total de 4 punts en els últims 10 minuts i aconseguint 18 punts per acabar el partit amb bones sensacions.

28 CAPPONT: Eguren (4), Aranega (–), Mor (–), Salcedo(4), Gabal (4), Pujol (–), Betrian  (2), Nest (–), Herbera(5), Albert (4) Puig(5)

65 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Peinado, (–), Gevorgyan (4), Ariste, (6), Sanchez ( –), Roca(6), Benitez (20), Puertolas, (6),Bustos( 8), Calavia(4), Lacambra,(11), Calzada(–),

El pròxim  partit es  el  dia 20 de Gener de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Tass C.B. Seròs

CADET NEGRE

El tercer partit aquesta temporada entre els dos equips, i novament guanyat pel CB Borges. El partit ha començat amb un bon inici de l’equip local, acabant el primer quart amb set punts a favor (18 – 11). El segon quart els dos equips han lluitat per aconseguir posar-se per davant al marcador amb claredat però a la mitja part el  Flor de Vimbodí Pardinyes Negre seguia amb 7 punts a favor. La segona part del matx s’ha notat el nerviosisme dels locals en els finals ajustat ja que al llarg del tercer quart, i a causa de donar segones opcions a l’equip visitant, i finalment el CB Borges s’ha imposat 56 – 60.

El Flor de Vimbodí Pardinyes Negre ha de treballar més fort per tal de millorar en el joc i en la intensitat.

56 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE : Nieto(-),Pedescoll(),Reulli (8), Catalan (3), Jaimejuan (3), Herrándiz (11), Pou(-),Vidal (2), Balde (8), Kinsella (17), Dieye (4)

60CB BORGES GARRIGUES: Ribelles(10), Olle(1), Prats(20),Padró(2), Prats(9), Farran(3), Yeste(4), Sanchez(-), Cabezas (7), Lopez(-),Torne (4)

El pròxim  partit es  el  dia 29 de Gener de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Pifarre C.B. Bellpuig.

PREMINI

Partit molt còmode dels jugadors del Pardinyes ja que la majoria de jugadors de l’Alpicat són jugadors d’escola i que han començat a jugar en aquest any. Des del principi del partit els jugadors locals van imposar el seu físic anotant fàcil en accions de contraatac i baixant la intensitat per respecte al equip contrari.

64 C.B.PARDINYES: Masich (6), Puigfel (19), Romero (8), Quintana(11),  Garcia (10), Dhiman (8), Aguilà(13), Vilaseca (4), Bubé (15), Sabaté ( -), Jordan (10), Inglada(18)

14 C.B.ALPICAT: Maqueda (-),Queralt (-),Cubero (2), Justo( -), Manuera(6), Llado (-), Rodriguez(-) ,Perez (-),Estela (2), Corretge (2), Arias (2)

El pròxim  partit es  el  dia 27 de Gener de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra BAC Agramunt.

INFANTIL

En aquest partit, el Pardinyes no va saber mostrar la seva millor cara cosa que sumada a les ganes i l’encert del Balafia el va portar a perdre aquest partit. Des d’un bon inici es veia que el Pardinyes no estava jugant gens còmode i no va saber trobar cap situació fàcil amb tot el partit tot i arribar ajustats al final no van jugar gens be i van donar la victòria al Balafia.

49 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Enric(2), Joan (4), David (5), Guillem(–), Andreu(2), Adria R. (2), Nil (9), Jordi (6), Robert(9), Pol (2), Pere (6), Yasser(2).

50 CB BALAFIA AAVV: Garcia(19), Grau(6), Trupita(4 ), Barrull(4 ), Blasco(9), Prats(4), Soto(–), Toran(4).

El pròxim  partit es  el  dia 19 de Gener de 2013 a partir de les 09:30 a la pista del CB Balaguer.

CADET GROC

El FLOR VIMDODI PARDINYES GROC va guanya a casa, en l’inici de la 2a Fase, a un C.E.P. Vallfogona per 60 a 58, en un partit amb  una part per cada equip.

Durant el primer quart els jugadors dels C.E.P. van mostrar-se superiors, imposant una bona defensa i un bon ritme de joc ofensiu. Per contra la defensa del Pardinyes era  poc intensa fet que permetia que l’equip visitant tingues un gran percentatge anotador. Passats els   10 primers minuts la diferencia en el marcador era de 15 punts. En el segon quart, els jugadors del Pardinyes pujaven L’intensitat defensiva que propiciava que els visitants no anotessin tan còmode, però per contra en atac, els locals no estaven encertats i fallaven cistelles còmodes a prop de cistella. Amb tot això, feia que el CEP Vallfogona s’anés al descans amb 13 punts a favor (24-37).

A la represa, el Flor Vimbodi Pardinyes Groc sortia més intens en defensa, que propiciava la recuperació de diverses pilotes i a la vegada més problemes per anotar per part de l’equip visitant, la qual cosa es veu reflectia amb l’aspecte que en el tercer quart solament van anotar 9 punts, en  canvi, en l’atac  començaven a tenir més encert capa cistella dirigits per Gine i Marias que feia que acabessin el tercer quart solament 3 punts abaix(43-46). En l’últim quart,  a falta de 5 minuts, el Flor Vimbodi Pardinyes empatava el partit a 51. Els locals continuaven amb la seva bona defensa, recuperant pilotes, agafant el rebot,…., però en aquest cas, eren contestats amb un encert notable capa cistella dels visitants en aquest darrer quart. Els locals, a falta de 2 minuts pel final es ficaven per davant en el marcador i  ho estarien fins al final, a pesar de  que va haver-hi emoció al partit, degut a una pilota perduda en l’últim segon que va venir acompanyada de una falta personal i de 2 tirs lliures de la mà de Planes, Al final, cap dels 2 tirs lliures va ficar, amb la qual cosa , victòria amb suspens per part del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc per 2 punts a favor (60-58).

Els màxims anotadors del partit van ser: Marias amb 15 punts  del FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC  i Planes amb 16 punts pel que fa al C.E.P. VALLFOGONA

60 FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC: Gallardo(3), Suranell(4),Rodríguez(2),  Kora(11), Vilaseca(-), Mayoral(8), Martinez(-), Macarro(-), Lawson(-), Marias(15), Giné(13), Charles(4)

58 C.E.P. VALLFOGONA:Verge (-),Cotes (2), Soldevila(13),Planes (16), Raimat (10), Morgui(-) Badia(6), Ros (9), Borda (2), Ruiz(-),Artacho (-)

El pròxim  partit es  el  dia 20 de Gener de 2013 a partir de les 12:30 a la pista del  Cappont.