JORNADA 9 DE MAIG DE 2015

MINI  NEGRE

Partit disputat entre el Mini Negre del C.B.Pardinyes, i el CB Tremp La Pobla, que ha acabat 45 a 50 per als visitants. El partit ha començat amb una intensitat defensiva molt alta i amb molt bones accions defensives per part d’ambdós equips. La concentració defensiva no permetia fer grans atacs per part de cap equip, la qual cosa, tant sols es podia anotar de ràpids contraatacs. L’alternança en el marcador al llarg de tot el partit ha vingut donada pels encerts contraris, més que pels errors defensius. Finalment en un final molt ajustat i amb els jugadors donant-ho tot, el CB Pardinyes s’emporta la victòria en un final ajustat i una victòria que els saps com si haguessin quedat campions.

Molt bona feina equip!!!!

45 CB TREMP-LA POBLA:  Sanchez (-), André (-), Camacho (-), Piguade (-); Sanchez (4), Ferrera (2), Sellart (12), Bresco (24), Ortiz (-), Roldan (-), Sahun (2), Delgado (2).

50 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES NEGRE: Dhiman (6), Gomez (6), Quintana (2), Vilaseca (16), Perez (2), Escola (6), Masip (2), Esteve (2), Diarra (2), Badia (2), Martinez (4).

INFANTIL  NEGRE

El partit que enfrontaria el quart (Pardinyes) contra el segon (Vilafranca) començava amb nervis per a fer-ho bé. Els locals, però, aconseguirien imposar els seu joc per a acabar guanyant de 6 els dos primers períodes. Els visitants intentarien frenar la iniciativa rival, però l’encert dels locals, demostrat amb 5 triples abans del descans, provocaria un parcial de 24-4, que faria que el Pardinyes dominés per 27 punts a la mitja part. A partir del descans les forces s’igualarien i el Pardinyes s’emportaria el triomf que els fa pujar fins la segona plaça.

78 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Garcia (6), Ariño (6),Benavente (5), Sarrate, D; (12), Oró (2),Mauri (10), Sarrate, P; (25), Ibars (3), Varela (4), Sellart (6)

49 CASAL VILAFRANCA: Domenech (10), Garrido (9), Nogues (4), Oliver (5), Esteve (2), Cisa (12), Runso (-), Sadurni (2), Rovira (-), Mimbrero (3), Estrada (2)

El pròxim partit es el dia 16 de Maig  de 2015 a partir de les 12:00 a la pista de la Salle Manresa.

MINI  GROC

Partit disputat entre el Mini Groc del C.B.Pardinyes, i el Gramenet BC, que ha finalitzat 54 a69 a favor dels visitants. El partit ha començat amb els 2 equips molt igualats, amb gran nivell defensiu i ofensiu. Aquesta dinàmica es va mantenir fins a la mitjà part, amb una bona actitud dels locals que van estar molt actius. Tot començar la segona part, els de Gramanet, van pujar la intensitat defensiva i a  poc a poc van anant obrin una escletxa al marcador per emportar-se la victòria.

54 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Sabate, M.(13),  Inglada, G.(2), Garcia, A.(24), Romero, J.(8), Jordan, M.(-), Lacambra, K. (4), Masich, J.(-), Bube, N.(-), Sanfeliu, J.(3).

69 GRAMENET BC TARONJA: Vera, F.(5),  Berberian, M.(4), Moreda, F.(10), Palmero, A.(-),  Pi,  A.(13),  Diez, M.(9), Palanca, H. (6), Mbamaw, J. (4), Morris, O.(18).

El pròxim partit es el dia 16 de Maig  de 2015 a partir de les 10:45 a la pista del Vic.

JORNADA 10 DE MAIG DE 2015

ESCOLA

Escola1Escola2

PREMINI  NEGRE

PREMINI NEGRE

Gran trobada final disputada a Balaguer. Primer partit contra l’Andorra, un rival molt fort, en el qual els jugadors del Pardinyes semblaven estar cohibits. En el darrer partit contra Rosselló, totalment diferent, els groc i negres van demostrar tots aquells coneixements que han obtingut al llarg de la temporada. Entrenament rere entrenament, els jugadors han après detalls tècnics que els han ajudat a ser millors jugadors de bàsquet, però més importants són els valors que han adquirit i que els ajudaran a créixer com a persones, com també que hagin gaudit molt.

INFANTIL  GROC

Derrota clara del CB Pardinyes en l’última jornada de lliga contra el Bellpuig.

Durant la primera part es va mantenir una forta igualtat entre els dos equips, els quals se’ls veia molt fluixos per culpa de la forta calor, i en la que els locals semblaven no trobar el seu joc habitual. A la represa els visitants va prémer l’accelerador van començar a anotar amb facilitat, fet que frustrava les opcions dels locals que van baixar els braços en defensa i als quals el partit se’ls hi va acabar fent molt llarg.

Victòria merescuda del Bellpuig, ara el Pardinyes espera fer un paper millor a la Final 4.

45 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Vilaseca (-),Pelegrina (3), Tesan (1), Lopez (2), Tamames (8), Cuéllar (-), Alandete (16), Plaza (4), Varela (8), Sellart (3).

79 PAPERS BELLPUIG: Torres (4), Garcia (5), Fontanet (3), Verdaguer (17), Estiarte (10), Torres (14), Saladrigues (5), Fontova (13), Segarra (8), Pinent (-).

CADET

El CB PARDINYES acaba la temporada amb una còmoda victòria davant el   CB TORREFARRERA.

En les primeres comparses del partit, tot i la calor que feia en el pavelló, els jugadors del CB Pardinyes van sortir a la pista amb molta intensitat. Aquesta fet que els va permetre encadenar  cistelles ràpides i dominar amb claredat en el marcador, ja que passats els primers 10 minuts l’avantatge ja era de 16 punts. Al segon quart, tot i la diferencia, la dinàmica va seguir sent la mateixa. Als jugadors del CB Torrefarrera els hi costava molt anotar degut a la bona defensa i al treball en equip dels jugadors  locals. Al descans, el marcador indicava un 53 a21. A la tornada dels vestidors, novament el CB Pardinyes  va sortir molt entonat i amb un parcial de 21 a 2 va poder tancar el marcador al minut 5 del tercer quart.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Martin amb 23 punts de La Flor de Vimbodí Pardinyes i Salas i Melet amb 6 punts cadascun del CB Torrefarrera.

74 FLOR VIMDODI PARDINYES: Sellart (-), Benitez A (2), Zheng (12), Guallar (13),   Figuerola (-), Capdevila (6), Benitez R (-), Martin (23), Fons (2), Bernaus (16).

23 CB TORREFARRERA:  Minguella (2), Salmeron (2), Mangues (-), Sanchez (2), Salas (6), Melet (6),  Lao (-), Naya Vangua (1), Berlinches (4).

MINI  NEGRE

MINI NEGRE

MINI NEGRE

Partit disputat entre el Mini Negre del C.B.Pardinyes, i el CB Alpicat, que ha acabat 42 a 82 per als visitants. El partit ha començat amb l’equip visitant molt encertat amb llançaments exteriors i recuperan moltes pilotes amb ràpids contraatacs. Però a partir del 3r quart els locals han millorat molt en defensa i han jugat de tu a tu la resta dels quarts fins a la mitja part. Aquest final de 4t quart i la dinàmica de forta defensa i ràpids contraatacs s’ha mantingut durant la resta de quarts. En els darrers quarts del partit, els visitants han incrementat la intensitat defensiva i han aconseguit obrir una escletxa més àmplia en el marcador. Destacar la bona actitud defensiva, la intensitat durant tot el partit i les ganes de jugar en equip per part dels locals.

42 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES NEGRE: Dhiman (6), Gomez (6), Quintana (2), Vilaseca (16), Perez (2), Escola (6), Masip(–), Esteve(-), Diarra(–), Badia(-), Martinez (4).

82 CB. ALPICAT: Tolsa (4), Godia (10), Godia (11), Godia (4), Sopena (6), Pou (7), Rosell (8), Fiol (12), Estela (3), Corretge (17).