JORNADA 16 DE MAIG DE 2015

MINI  GROC

Partit disputat entre el C.B.Vic Universitat de Vic 1, i el Mini Groc del Pardinyes, que ha acabat 73 a 23 per als locals. El partit ha començat amb un Pardinyes poc ficat al partit, cosa que els locals van saber aprofitar. Els de Vic amb un gran encert i una molt bona defensa, van dominar durant tot el partit. A la segona part els visitants van pujar la intensitat defensiva i van trobar més encert de cara a cistella, cosa que no va ser suficient per apropar-se al marcador, donat la gran imatge dels locals.

73 C.B.VIC-UNIVERSITAT DE VIC 1: Garcia, M. (13), Pallares, I.(20),  Bertran, Ll. (2), Gutierrez, J.(9), Boix, J.(12),  Baqui, P.M.(12),  Martori, G.(2), Costa, A. (10), Parma, A.(24).

23 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Sabate, M.(-), Perez, A. (-), Escribano, N.(2), Romero, J.(9), Jordan, M.(2), Lacambra, K. (-), Ortiga, J. (6), Masich,   J.(-), Bube, N.(2), Sanfeliu, J.(2).

INFANTIL  NEGRE

Últim partit de la fase regular de A-1 que enfrontava el Pardinyes a Manresa contra la Salle Manresa. Els locals es van imposar per tres punts de diferència, tot i la superioritat física del conjunt lleidatà, els qui portaven el ritme de partit amb intensitat i joc ràpid eren els jugadors del Manresa. Va estar un partit molt igualat, els visitants quan van voler emportar-se el partit ja era massa tarda i no van poder remuntar el marcador. Ara toca preparar la final a quatre de Lleida contra la Seu d’Urgell per tal d’intentar passar a la final.

74 DENTAL MANRESA JOVIAT-LA SALLE “A”: Portella(6),Plans(2),Gabarro(2), Torreguitart (12), Llohis (7), Oliva (4), Arco (5), Herrera (10),Torra (9), Noguera (3), Navarro (8), Lopez (6).

71 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Varela (8), Oró (2), Sarrate,P., (14), Mauri (12), Sellart (3), Garcia (9), Ibars (7), Ariño (4), Benavente (6), Sarrate,D., (6)

CatalanEnglishSpanish