El CB Pardinyes suma la tercera derrota després de no poder superar al Mi Arquitecto Benicarló que aconsegueix emportar-se la primera victòria de la temporada per 56-72 al Barris Nord

L’equip de Gerard Encuentra acumula la tercera derrota de la temporada després de caure davant un rival directe com el Cb Benicarló, que visitava el Barris Nord en les mateixes condicions que els lleidatans, amb dues derrotes i cap victòria.
Els grocs van sortir més ficats en el partit que el roval, però amb el pas dels minuts van cedir el control a l’equip castellonenc. El primer període va acabar amb domini visitant per 19-24 i amb un Pardinyes-Lleida fent la sensació de no saber com donar la volta al partit.
Tot i això, Gerrd Enctra va saber activar els seus jugadors al segon període i aquests van respondre amb bones accions defensives que esgotaven els atacs del Benicarló. Les bones accions en defensa, però, no estaven acompanyades d’encert ofensiu i això va provocar que al descans, tot i empatar el parcial a 15 punts, el marcador seguís sent favorable pel Mi Arquitecto CB Benicarló (34-39).

Després del descans el guió no va canviar pels lleidatans, que semblaven desconcentrats o faltats de lideratge. Gerard va necessitar d’un temps mort per activar els seus jugadors després d’un parcial de 5-13 que deixava un marcador de 39-52. Després del temps mort va ser Xavier Mendiburu, l’entrenador ajudant que ha tornat a les pistes temporalment per suplir les baixes que ha patit l’equip groc i negre, el que va prendre el lideratge del seu equip i va fer que els lleidatans tornessin a retallar distàncies en el marcador per tancar el tercer període amb un marcador de 49-52 i amb la sensació que el darrer quart seria una batalla per la victòria.
Però el darrer quart no va ser com esperava el tècnic lleidatà. Els jugadors locals van desaparèixer del Barris Nord i van encaixar un parcial de 7-20 que deixava sense opcions als locals i tancava el partit amb un contundent 56-72 en el marcador.

La pròxima setmana, el Cb Pardinyes-Lleida visitarà la pista del Basket Navarra, equip que encara no coneix la victòria i que aquesta jornada va caure per un contundent 110-58 a la pista de Futbol Club Barcelona.