Els d’Encuentra no van poder estrenar la temporada oficial a la Lliga Catalana amb victòria en un partit on els grocs i negres van jugar amb només vuit jugadors a l’espera de l’arribada de Malik Miller des dels Estats Units i la baixa d’última hora de l’interior montenegrí Filip Knezevic

Mal resultat del CB Pardinyes-Lleida en el debut oficial de l’equip groc i negre a la Lliga Catalana LEB Plata 20/21 davant el CB Cornellà. Els de Gerard Encuentra van arrencar amb seguretat aconseguint un parcial de 0-6 en els primers minuts del partit, però poc domini més van demostrar els lleidatans que veien com les pèrdues de pilota, la manca d’encert des de la línia de 6.75 i els errors defensius, permetien als de Cornellà mantenir-se en el marcador. Només el jugador danès Mads Bonde mantenia el ritme en el partit (6 punts en els primers minuts de joc), però els seus companys no van aconseguir entrar en la dinàmica i l’equip lleidatà es posava un punt per sota quan faltaven tres minuts de partit (11-10).
El joc durant els primers 10 minuts va estar marcat per la falta d’encert dels dos equips. Però el més destacable va ser el 0/7 en triples de l’equip de Gerard Encuentra al final d’un primer període que reflectia un 19-14 a favor dels locals.

A la segona meitat el CB Pardinyes-Lleida va tornar a començar més fort que el rival. L’encert des del triple permetia als grocs i negres mantenir les esperances tot i que la manca de ritme en defensa feia que els locals continuessin mostrant més frescor en el seu joc ofensiu i continuar dominant el marcador. La falta d’intensitat en defensa, tret característic del joc de Gerard Encuentra, feia que el Cornellà anotés fàcil, però en els darrers 3 minuts va despertar Marc Rubín de Celis per retallar distàncies i acabar posant per davant al seu equip abans del descans 35-40.

El tercer període tampoc va començar amb bones notícies pels d’Encuentra. L’interior alemany Elijah Schmidt cometia la cinquena falta i el seu substitut donada l’absència de Knezevic, David Efambé, abandonava el parquet poc després amb cinc faltes personals i els lleidatans es quedaven sense més joc interior que Carlos Gasque. Els locals van aprofitar-ho per tornar a marxar en el marcador amb un parcial de 14-4 en vuit minuts que deixava un resultat de 51-50 a favor seu i tot en joc en el darrer període.

El darrer període va iniciar-se amb més igualtat que l’anterior. Un parcial de 4-4 en els primers dos minuts demostraven que cap dels dos equips es donava per vençut. Tot i això, els lleidatans no van aconseguir entrar en la dinàmica del segon període i a poc a poc van permetre que el Cornellà tornés a prendre les regnes del joc. El Cornellà controlava el partit i els d’Encuentra només podien intentar-ho des dels 6.75. Amb el pas dels minuts, el desgast físic va anar apareixent en les cames dels lleidatans que van acabar cedint el partit en favor del Cornellà que va endur-se la primera victòria per 70-67.