JORNADA 21 D’ABRIL DE 2013

CADET GROC

El  FLOR DE VIMDODI  PARDINYES  GROC  va desaprofitar l’oportunitat de guanyar al segon classificat, el CB ALPICAT per un ajustat marcador final de 65 a 59.

El partit va començar amb un triple i una cistella per a cada equip i es preveia un partit molt disputat. Durant el primer quart la igualtat era màxima ja que cada cistella era contrarestada amb una altra. Els darrers dos minuts del primer període,  CB Pardinyes va baixar una mica la intensitat fet que van aprofitar els locals per fer un parcial de8 a0 i situar-se cinc punts per sobre en el marcador. En el segon quart, es mantenia la rivalitat a peu de pista tot i que cap dels dos equips oferia el seu millor bàsquet. Amb el marcador de44 a45 s’enfilava la mitja part. A la tornada dels vestidors la tònica  del partit va seguir fins als instants finals on algunes errades tant defensives com ofensives van castigar al CB Pardinyes decantant el marcador a favor de l’equip local.

Els màxims anotadors del partit van ser: Gilart  amb 19 del CB Alpicat i Kora i Giné   amb 14 punts tots dos  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Groc.

65 CB ALPICAT: Peralta (2), Escuer (-),Seres (-), Torres (16), Solito (10), Gilart (19), Pallares (-), Parras (4), Estaun (9), Vidal (-), Charles (5), Viñoly (-).

59 FLOR DE VIMDODI PARDINYES GROC: Gallardo(-), Suranell (9), Kora (14), Rodríguez(3), Vilaseca(-), Mayoral(4), Martinez(3), Macarro(-), Lawson(-),Marias(9), Giné(14), Charles(3).

El pròxim  partit es  el  dia 28 d’ Abril de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Bellvis.

INFANTIL

En aquest partit el CB Pardinyes va mostrar una gran millora en el seu joc defensiu cosa que el va ajudar molt a fer un bon partit i aguantar tot el partit sense que el Sicoris tingues l’opció de tanca marcador com en el partit de la primera volta en atac van estar més fluixos però, van deixar entreveure situacions molt ben jugades.

90 SICORIS 99:  Perez (6), Baui (4), Molins (8), Vila (7), Dominguez (4), Velo (5), Vivo (14), Guiu (4), Gisbert (7), Garcia (15), Sole (7).

58 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES: Enric(2), David (5), Guillem (–), Andreu (2), Adria (2), Nil (3), Jordi (6), Robert (4), Pol (2), Pere (5), Yasser (2).

El pròxim  partit es  el  dia 28 d’ Abril de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Tremp.

CADET NEGRE

El matx entre el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre i el CB Calaf ha estat molt més igualat del que mostra el marcador final. A l’inici, els visitants han aprofitat que al CB Pardinyes li ha costat agafar ritme per distanciar-se de 6 en el marcador, distància que s’ha mantingut fins a la mitja part.

El Flor de Vimbodí Pardinyes Negre li ha costat atacar la zona del CB Calaf i aixì ha produït que a l’inici de l’últim quart els locals anessin 12 punts per sota tot i remuntar-ho en certs moments, al final han començat a notar el cansament i a no baixar suficientment ràpid al balanç defensiu.

50 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Nieto(-), Pedescoll(-), Reulli (7), Catalan (14), Jaimejuan (-), Herrandiz (6), Pou (3), Vidal (-), Balde (-), Kinsella (6), Quintana (10), Dieye (-)

77 CB CALAF: Esquius (4), Lopez (9), Reñe (7), Riera (7), Pintado (25), Calafell (22), Hernandez

El pròxim  partit es  el  dia 27 d’Abril de 2013 a partir de les 11:00 a la pista del Sedis Hidro Lleida

MINI

Partit disputat al Pavelló municipal de Pardinyes entre la Flor de Vimbodí Pardinyes  i el CB Mollerussa.

Els dos equips han sortit amb moltes ganes de fer bé les coses i no deixar anotar cistelles fàcils, però la gran quantitat d’errors no forçats ha sigut la tònica entre els dos primers períodes on el tempteig era un baix 14-9 pels locals.A partir del tercer període la Flor de Vimbodí Pardinyes ha posat una marxa més en defensa i gràcies a les pilotes recuperades i a les ràpides transicions en atac, ha aconseguit marxar del marcador (63-39 al final  del 5è període) una diferència que ha perdurat la resta de períodes i s’ha ampliat fins al 83-50 final. El Flor de Vimbodí Pardinyes, a falta d’una jornada per acabar-se la lliga regular ja s’ha assegurat la segona posició. Ara cal seguir treballant per fer un bon partit  la setmana següent al camp del Sedis, (3r classificat).

83 FLOR DE VIMBODI PARDINYES:  Varela (14), Tesan (-), Ariño (16), Mauri (14), Perdices (13),  Alandete (12), Lopez (2), Casals(10), Pelegrina (2).

50 CB MOLLERUSSA: Goma (-), Rojas (3), Diaz (5), Camarasa (-), Cuesta (14), Roca (5), Bosch (7), Guillem (4), Bouna, (4), Rodriguez (6), Gaya (2).

El pròxim  partit es  el  dia 27 d’Abril de 2013 a partir de les 12:30 a la pista del Sedis La Crem

CatalanEnglishSpanish