JORNADA 2 DE MAIG DE 2015

MINI  NEGRE

En el partit disputat dissabte a les 11 de matí al pavelló de Balaguer es van enfrontar els nois de Pardinyes i els de Balaguer. L’equip local  va sortir prou concentrat i amb les idees molt clares i amb sortides ràpides al contraatac es va endur el partit des dels primers quarts. Destacar l’actitud dels nostres durant tot el partit!!

Ànims i a seguir treballant dur!!

87 CB. BALAGUER: Oltra, D (25), Olivart, G (4), Oval, S (24), Garcia,F (8), Vilajoliu, A (4), Pedra, A (5), Rodriguez, E (2), Sanchez, E (13), Pedra, J (11), Bellmunt, R (8), Pozia, N (8)

41 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Perez, A (3), Quintana, A (2), Dhiman, K (2),  Gomez, L (2),Masip, P (–), Madia, A (–),Vilaseca, A (19), Esteve, O (–),Martinez, A (11), Diarra, S. (2)

El pròxim partit es el dia 10 de Maig de 2015 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes  contra Alpicat

INFANTIL  GROC

El pròxim partit es el dia 10 de Maig de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes  contra Bellpuig

JORNADA 3 DE MAIG DE 2015

CADET

El CB PARDINYES guanya a la pista del  CB BORGES GARRIGUES 38 a 77.

Des del principi, els jugadors del CB Pardinyes van mostrar-se molt sòlids en defensa i juntament amb un alt ritme de joc ofensiu van poder acabar el primer quart 29 a 6. En el segon període, la dinàmica seguia el mateix curs  fins que en el minut 5 d’aquest, un canvi d’actitud dels jugadors locals van poder frenar l’atac dels visitants i amb un parcial de 9 a 0  van situat el 16 a42 a l’electrònic.  A la tornada del descans,  tot i que la diferencia ja era considerable, els locals lluny de baixar els braços van jugar tu a tu mostrant molt bona actitud. En el darrer quart, el CB Pardinyes va tornar a imposar el seu estil de joc fet que els va permetre ampliar l’avantatge fins arribar al 38-77 final.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Martin amb 20 punts  de La Flor de Vimbodí Pardinyes i Barrufet amb 19 punts del CB Borges Garrigues.

38 CB BORGES GARRIGUES: Minguella (-), Rene (-), Barrufet (19), Mir (11), Sans (2), Cullere (4),  Barrau (2), Molgo (-), Zamora (-).

77 FLOR VIMDODI PARDINYES: Sellart (-), Benitez A (1), Zheng (16), Guallar (2),  Previtera (2), Figuerola (-), Capdevila (6), Morell (6),  Martin (20), Fons (3), Bernaus (16).

El pròxim partit es el dia 10 de Maig de 2015 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes  contra Torrefarrera

JUNIOR GROC

El millor partit que ens podia donar aquest grup junior, que enfrontava als dos primers classificats, el Sícoris i el Pardinyes, empatats a victòries i amb un balanç de punts diferencial de 12punts, màxima igualtat en un duel que definiria qui ocuparia l’última plaça de la final four. I des del minut 1 no va decebre a ningú, amb un tanteig molt igualat amb una diferència màxima de 4 punts fins a la mitja part. Va ser en aquest instant en que els locals van saber aprofitar tot el seu potencial, i van aconseguir assolir un marge de 10 punts abans del final del tercer quart. Amb un marcador tant curt que presentava un baix 33-23 passats 30min, 10 punts representaven tot un abisme insalvable entre els dos equips casi definitiu. Però els grocs no havien dit la seva última paraula, i van començar a imposar el seu joc, amb una defensa asfixiant i un allau ofensiu implacable. Gràcies a això, no només van aconseguir igualar el match, sinó que van arribar a trencar el partit amb 4 punts de marge a falta de poc més d’1 minut per al final de l’enfrontament. No obstant, molt lluny d’estar resolt el partit, tot el pes de l’atzar va caure a sobre dels de Pardinyes, amb tres desencerts consecutius, contraposats amb dues cistelles de tres i una de dos per part dels locals, que amb un contundent parcial de 9-2, van aconseguir rematar un partit molt equilibrat, on només la sort va esser capaç de decidir el guanyador. Gran temporada dels de Pardinyes, que tot i el bon joc, s’ha vist privada del merescut premi. Tot i així felicitats nois, grans jugadors, gran equip i gran grup.

49 SÍCORIS 98: Garcia, G (-), Zabau, A (3), Bernaus, G (5),Vivo, A (12), Sabanes, E (2), Farran, A (9), Lengo, M (3), Calavia, M (–),Gallart, J (7), Pardes, O (6), Perez, C (2), Mascarell, P (-)

46 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Suranell, S (7), Lawson, D  (4), Benabente, O (5), Cano, A  (9),  Campanera, J (–), Sanchez, F (2), Mayoral, A (4),  Marias, G (5), Martinez, A (2), Charles, D (-), Dieye, M (10), Kinsella, J (3).

JUNIOR  NEGRE

FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha guanyat a casa davant del líder com és Peña Fragatina per 64-36, en el darrer partit de la segona fase,  en un partit on els nois del CB Pardinyes han realitzat un gran treball en tot el partit i amb aquesta victòria s’han classificat per la Final a 4 de la categoria junior.

El partit començava amb un Flor de Vimbodi Pardinyes bé en defensa i molt agressiu en atac a cistella que propiciava que l’equip local finalitzés el primer quart amb 5 punts a sobre. En el segon quart, l’equip del CB Pardinyes anava ampliant la diferència poc a poc fins arribar a tenir 13 punts a sobre. Amb tot això, el CB Pardinyes arribava al descans amb 10 punts de diferència a favor. A la tornada dels vestidors, els jugadors locals sortien igual i arribaven a tenir 19 punts a favor però, els visitants, en els darrers 5 minuts del tercer quart, reaccionaven a partir d’un parcial de 0-9 i aconseguien que els locals acabessin el tercer quart solament guanyant per 10 punts. En el darrer quart, es tornava a veure la bona imatge defensiva i ofensiva del CB Pardinyes, fet que deixava en 7 punts solament als visitants, que amb el pas dels minuts anaven ampliant la diferència en el marcador fins a finalitzar 28 punts a sobre. Al final, victòria del CB Pardinyes per 64 a 36.

64 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (18), Gallardo (4), Nieto (-), Rodriguez (6), Gine (3), Kora (10), Balde (6), Bardaji (2), Reulli (-), Herrandiz (11), Pedescoll (-), Quintana (4).

36 PEÑA FRAGATINA: Portoles(12), Mas (-), Enrech(2), Beltran(1), Millan (6), Miro (-), Stankevicius (2), Garcia (3), Frauca (10)

Els màxims anotadors del partit van ser: Diallo amb 18 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Portoles amb 12 punts de la Peña Fragatina.