JORNADA 13 D’ABRIL DE 2013

CADET GROC

El  FLOR VIMDODI PARDINYES GROC aconsegueix la sèptima victòria desprès de guanyar a la pista del CB Seca Sant Pere per un sol punt de diferencia (45-46). El partit va començar  amb moltes errades per part dels dos equips, això va provocar que l’inici fos igualat, encara aixì els locals van acabar el primer quart amb una renta favorable de 2 punts (12-10).  En el segons període, va estar marcar per la falta d’encert en el tir per part del Flor de Vimbodi Pardinyes i a la defensa zonal plantejada per l’equip local, la qual feia dubtar en atac per part dels visitants, per tot això i per la manca d’intensitat defensiva, el Flor de Vimbodi Pardinyes s’anava amb una renta desfavorable de 6 punts a baix(23-17). La represa al partit, va ocasionar que l’equip visitant es tornès a ficar en el partit degut a un parcial de 2-6 en els primers 5 minuts del tercer quart, però ràpidament l’equip local feia un parcial de 8-0, que provocava que agafessin la màxima diferencia en el partit, que va ser de 10 punts (33-23). Amb tot això, al finalitzar el tercer quart, el Flor de Vimbodi Pardinyes perdia solament per 6 punts de diferencia(33-27). L’últim quart, va començar malament pels interessos del local que veien com degut a un parcial de 0-13, el Flor de Vimbodi Pardinyes  s’anava en el marcador per 7 punts de diferencia a favor (33-40) restant encara 5 minuts per a què acabés  el partit, degut al mal inici de l’últim quart per part dels locals. Però els jugadors locals desprès d’un temps mort,  van tornar a ficar-se per davant a falta de 2 minuts per acabar el partit, desprès d’un parcial final de 12-2 (45-44). Els últims dos minuts, ha estat més concentrat, dintre dels nervis que hi havia a la pista, el Flor de Vimbodi Pardinyes, que desprès de 2 tirs lliures ficats per Gine a falta de 24 segons per acabar el partit,  ha provocat que acabessin per ser decisius i els permetés endur-se la victòria finalment (45-46).

Els màxims anotadors del partit van ser: Gine, Kora i Charles  amb 10 punts respectivament  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Guiral amb 14 punts del CB Seca Sant Pere.

45 C.B. SECA SANT PERE: Benabente (12), Roque (1), Gomez (-), Capell (6), Perez (-), Guiral (14), Gaet (2), Gine (4), Cano (-), Magdaleno (6), Balletbo(-).

46 FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC: Gallardo(1), Suranell (6), Rodríguez(2), Kora (10), Vilaseca(-), Mayoral(3), Martinez(-), Macarro(-), Lawson(-), Marias(4), Giné(10), Charles(10).

El pròxim  partit es  el  dia 21 d’ Abril de 2013 a partir de les 10:00 a la pista del Alpicat

JUNIOR

51 C.B MOLLERUSSA B: Altiscat (2), Ponti(2), Fuste (14), Ennachaf (2), Argelich (12), Rodriguez (19), Beli (-)

83 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Peinado (11), Ariste (2), Puertolas (3), Bustos (9), Gagic (8), Lacambra (18), Benitez (18), Roca (11),  Herrandiz (-), Reulli (3)

El pròxim  partit es  el  dia 27 d’Abril de 2013 a partir de les 12:00 a la pista del BAC Agramunt

JORNADA 14 D’ABRIL DE 2013

INFANTIL

Partit amb clara superioritat de l’equip visitant però, també cal dir que els jugadors del Seròs eren de categories inferiors, cosa que va facilitar el camí cap a la victòria.

4 C.B. SERÒS:  Castellnou(-), Castellnou(-), Baro(-), Dringu(-), Baltoiu (4), Mateu(-), Munteano(-), Ionut(-).

54 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Adria R.(4), Guillem (4), Andreu (4), Jordi (10), Robert (8), Pol (2), Pere (6), Nil(8), David(4), Enric(4)

El pròxim  partit es  el  dia 21 d’Abril de 2013 a partir de les 11:00 a la pista del Sicoris 99.

CADET NEGRE

El partit entre el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre  i el CB Cervera Mobel Línea ha estat molt intens i igualat fins a finals del 3er quart. L’inici ha estat molt físic, amb bones defenses de l’equip local però que no es veia reflectit al marcador mentre que l’equip visitant anava sumant de mica en mica. El segon quart ha estat una continuació del primer, l’únic que amb tantejos més alts en l’electrònic.

Després del descans, els locals han seguit amb molta força fins que poc a poca han anat baixant l’intensitat i ho ha aprofitat el CB Cervera per allunyar-se en el marcador i poder arribar a l’últim quart amb un coixí prou ampli de punts per gestionar-lo amb més o menys tranquil·litat.

37 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Nieto(-), Pedescoll(-), Reullí (12), Catalán (4), Jaimejuan (-), Herrándiz (10), Dieye (-), Kinsella (2), Quintana (9), Balde (-), Bardají (-)

66 CB CERVERA MOBEL LÍNEA: Cases (4), Hfairi (5), Cases (-), Badiane (4), Calafell (-), Cabestany (12), Citoler (8), Puiggros(-), Gonzalez (15), Comas (18)

El pròxim  partit es  el  dia 21 d’ Abril de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Calaf.

MINI

Partit disputat al Pavelló municipal de Pardinyes entre la Flor de Vimbodí Pardinyes  i el Irane Bellpuig 02.

El Flor de Vimbodí Pardinyes físicament superior al Irane Bellpuig02 hadominat durant tot el partit, gracies al rebot ofensiu que permetia als locals tenir varies oportunitats per anotar cistella i gracies a les cistelles anotades al contraatac. Bon treball per part del Flor de Vimbodí, que amb la derrota del Frederic Godas al camp del Sedis, el col·loca a la segona posició en solitari a falta de dues jornades.

85 FLOR DE VIMBODI PARDINYES:  Varela (17), Tesan (10), Ariño (8), Mauri (15), Perdices (14),  Alandete (8), Lopez (11), Pelegrina (2).

35 IRANE BELLPUIG 02: A. Safont (6), Minguell (2), Pons (2), Sistero (2), Jordan (-),Marti (14), M. Safont (3), Salisi (2), Solana (4).

El pròxim  partit es  el  dia 21 d’ Abril de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Mollerussa.