JORNADA 25 D’ABRIL DE 2015

MINI  GROC

Partit disputat entre el Recanvis Gaudi C.B.Mollet, i el Mini Groc del Pardinyes, que ha finalitzat 101 a 51 per als locals. El partit va començar amb un Mollet molt intens des del primer minut, i un Pardinyes poc ficat en el partit. El domini dels locals es va reflectir en el  marcador durant tot el partit. Tot i la superioritat dels locals, els de Pardinyes van pujar el ritme defensiu i ofensiu, sobretot a la segona part, que van donar una bona imatge d’equip.

101 RECANVIS GAUDI C.B.MOLLET: Sabert, J.(14),  Valero, G.(6), Ramirez, A.(7), Sanchez, R.(17),  Montero A.(2),  Franco, J.(8), Peral, I.(20), Castellano, I.(25), Olivares, M. (-), Sardinya, P.(17).

51 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Sabate, M.(2),  Inglada, G.(13), Escribano, N.(2), Romero, J.(16), Jordan, M.(6), Lacambra, K. (-), Ortiga, J.(6) Masich,   J.(-), Bube, N.(-), Sanfeliu, J.(6).

El pròxim partit es el dia 9 de Maig de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes  contra Gramenet.

INFANTIL  NEGRE

Partit que semblava molt complicat, pista petita, afició molt a sobre, totes les condicions estarien en contra els visitants. I així va ser, amb la màxima avantatja de 14 punts per als locals abans de la mitja part. Amb uns períodes molt bons pel que fa a actitud, intensitat i agressivitat per part dels visitants s’arribava a un final de partit no apte per a cardíacs. El Pardinyes va saber aprofitar les petites oportunitats i va defensar bé la petita escletxa que obriren en el marcador. Al final el conjunt lleidatà s’emportaria un triomf guanyat des de la tenacitat defensiva.

54 C.B.TANINO CERDANYOLA “A”: Rivera (-), Munuera (4), Cruxent (10), Escarre (6), Nabonne (5), Barrio (5), Hernandez (8), Ruiz (2), Millan (10), Alvarez (4) , Izquierdo (-)

62 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Garcia (20), Ariño (8),Benavente (7), Sarrate, D; (2), Oró (-),Mauri (8), Sarrate P; (9), Ibars (2),Varela (2),Sellart (4)

El pròxim partit es el dia 9 de Maig de 2015 a partir de les 11:00 al Pavelló Barris Nord  contra Vilafranca.

JUNIOR  NEGRE

FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha guanyat a la pista d’un competitiu Pinturas Lepanto Binefar per 58-61, en el 13è partit de la segona fase,  en un partit on els nois del CB Pardinyes han realitzat un gran treball en tot el partit i amb aquesta victòria s’apropen una mica més a la Final a 4 de la categoria junior.

El partit començava amb un Flor de Vimbodi Pardinyes bé en defensa però, molt erràtic en atac que propiciava que l’equip local finalitzés el primer quart amb 3 punts a sobre. En el segon quart, amb els instants finals, l’equip visitant aconseguia ficar-se per davant en el marcador però, amb petites diferències. Amb tot això, el CB Pardinyes arribava al descans amb 3 punts de diferència a favor. A la tornada dels vestidors, els jugadors locals sortien millor però, els visitants continuaven fent un bon joc tant en atac com en la seva intensitat defensiva, encara així, els locals aconseguien finalitzar el tercer quart per davant en el marcador amb 1 punt a favor seu. En el darrer quart, es veia com els dos equips estaven molt erràtics en atac, el que preveia que seria un final molt ajustat. En tot aquest quart, es mantenia la igualtat entre els dos equips però, amb els locals per davant en el marcador amb una mínima diferència. Però, el CB Pardinyes, a partir d’un parcial de 2-7, va aconseguir ficar-se per davant en el marcador quan quedava menys d’1 minut per finalitzar el partit. Al final,  els tirs lliures i la bona defensa del CB Pardinyes va acabar donant la victòria als visitants per 58 a 61.

58 PINTURAS LEPANTO BINÈFAR:  Marques, J (7), Tierno (27), Bailac (2), Herrera (4), Rueda (3), Cuenca (-), Fernandez (4), De Pedro (1), Ibarz (-), Marques, V (10)

61 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (12), Gallardo (-), Nieto (-), Rodriguez (-), Gine (15), Kora (17), Balde (1), Bardaji (-), Reulli (5), Herrandiz (7), Pedescoll (-), Quintana (4).

Els màxims anotadors del partit van ser: Kora amb 17 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Tierno amb 27 punts del Pinturas Lepanto Binefar.

El pròxim partit es el dia 3 de Maig de 2015 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes  contra Peña Fragatina.

JORNADA 26 D’ABRIL DE 2015

MINI  NEGRE

En el partit disputat diumenge a les 12:30 del matí al pavelló de Pardinyes es disputava el 2n partit entre ells de la segona volta; els nois de Cappont vs els nois de Pardinyes. Els locals, a diferència d’altres partits i tot i tenint moltes baixes van realitzar un partit molt bo. Un parcial molt dolent al 5e quart va condemnar el partit donant-li la victòria un cop més als nois de Cappont però, amb la sensació d’haver-li ficat les coses molt difícils.

Ànims nois!!

45 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Dieye, M (12), Dhiman, K (6), Diarra, S (-), Masip, P (-), Escola, M (-), Capell, I (15), Martinez, A (2), Vilaseca, A (10)

56 FREDERIC GODÀS 04:  Arevalo, R (2), Sistere, M (4), Mola, R (2), Roca, E (8), Alonso, N (8), Huget, N (2), Sanchez, D (4), Ibarz, M (9), Pique, M (3), Gallart, M (-) Puig, E (7), Iturbe, F. (-).

El pròxim partit es el dia 2 de Maig  de 2015 a partir de les 11:00  a la pista del CB Balaguer.

INFANTIL  GROC

Partit guanyat pel CB Pardinyes tancant el marcador al minut 32.

Partit fàcil pel CB Pardinyes degut a la diferència de nivell entre els dos equips però jugat de manera molt seriosa per part dels locals. Aquests van sortir molt concentrats i amb un gran encert de cara a cistella i una forta defensa ja van deixar el partit sentenciat ben aviat. L’ajuda aportada pels dos preinfantils, Ariño i Mauri, va fer que tot l’equip pugés el seu nivell competitiu.

61 FLOR DE VIMBODI PARDINYES:  Pelegrina (-),Tesan (8), Lopez (2), Tamames (12), Cuéllar (-),Vera (8), Alandete (11), Plaza (2), Ariño (6),Mauri (12).

11 CAPPONT (PRE): Hernández (-),Blázquez (2), Perna(-),Jiménez (1), Guiu (8), Gallego (-), Vidal (-),Gonzalez(-),Boneu(-).

El pròxim partit es el dia 2 de Maig  de 2015 a partir de les 16:00  a la pista del Binefar.

CADET

CB PARDINYES guanya per 50 punts de diferència al CB TREMP B.

Els jugadors del CB Pardinyes van sortir disposat a aconseguir una nova  victòria  ja que venien de dues derrotes consecutives. La constància i la bona actitud dels locals va  col·lapsar el joc del Tremp  fet que els va permetre encaixar un parcial de 21 a 1 en el primer període. En el segon quart la dinàmica del partit va seguir sent la mateixa, on els locals aconseguien anotar amb molta facilitat fruit del gran nombre de pilotes recuperades fet que va permetre arribà al descans 44 a11. A la tornada del vestidors, els jugadors del CB Pardinyes van sortir amb la mateixa intensitat que en els dos períodes anteriors i a base de treball i constància van aconseguir tancar el marcador al minut 5 del tercer quart.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Bernaus amb 20 punts  del CB Pardinyes La Flor de Vimbodí  i Uriach amb 5 punts del CB Tremp “B”.

63 FLOR VIMDODI PARDINYES: Sellart (-), Benitez A (-), Zheng (12), Guallar (11),  Previtera (4), Figuerola (4), Morell (2), Benitez R (2), Martin (4), Fons (4), Bernaus (20).

13 CB TREMP “B”:  Pujol A (-), Libreros (2) Barrull (-), Serantes (2), Gasset (2), Codina (-), Herrera (2), Uriach N (5).

El pròxim partit es el dia 3 de Maig  de 2015 a partir de les 11:30  a la pista del Borges.

JUNIOR GROC

Impressionant. Com no podia ser de cap altra manera en un enfrontament com aquest, cridat a trencar el triple empat a la primera plaça de la classificació. Sicoris pel seu cantó havia fet els deures guanyant al Torrefarrera, que li assegurava l’opció de quedar primer fins a l’enfrontament de la setmana vinent. Per un altre, aquest gran match, que enfrontava als altres dos candidats a la primera plaça, l’Andorra i el Pardinyes. Un primer quart conclòs amb un equilibrat 12-11, feia patent la claríssima importància d’aquest partit i la gran igualtat entre aquests dos equips. No obstant això, al segon quart, els visitants van saber col·lapsar el joc ofensiu dels locals engranant un bon parcial que els donava un avantatge de 9 punts, tot un abisme en un partit tant igualat com aquest. El tercer quart va ser el punt inicial de les envestides grogues, que tot i els esforços per combatre el irregular arbitratge, no van ser capaces d’escurçar distàncies fins als últims 5 minuts del partit. Va ser en aquest instant en que els de Pardinyes van imposar la seva intensitat ofensiva i defensiva i van aconseguir capgirar el resultat, aconseguint fins a 4 punts d’avantatge a falta d’un minut per al final de l’enfrontament. Però els andorrans no estaven disposats a baixar els braços, i amb dos grans accions a totes dues parts de la pista, van aconseguir igualar el marcador forçant la pròrroga in extremis. Gràcies a la gran dinàmica local, el castell dels d’Andorra va acabar caient, amb un clar parcial de 15-8. Impressionant intensitat, impressionant públic, impressionants equips, impressionant match que no podia acabar de cap altra manera. Superat el penúltim escull, i amb els andorrans fora de l’equació, només una victòria separa als de Pardinyes de la primera plaça de la classificació. A pel Sicoris!!

71 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Suranell, S (8), Benavente, O (2), Cano, A (16), Campanera, J (2),  Sanchez, F (4), Mayoral, A (-), Marias, G (-), Martinez, A (4), Charles, D (-), Dieye, M (17), Kinsella (15), Jaimejuan, A (3)

64 B.C. MORABANC ANDORRA “B”: El Badaoui, Z  (8), Bartolome, G (11), Rozados, J (7), Arias, J (13), Garcia, B (5), Matute, M (-), Belarmino, J.N.  (4), Alferez, A (1), Comellas, P (15)

El pròxim partit es el dia 3 de Maig  de 2015 a partir de les 12:30  a la pista del Sicoris98.