JORNADA 6 D’ABRIL DE 2013

CADET NEGRE

El partit entre el Natural Òptics Balaguer i el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre  ha estat  molt intens i igualat tot i que no s’ha vist reflectit en el marcador a causa dels desencerts en les finalitzacions per part de l’equip visitant. El matx ha començat amb contraatacs per les dos bandes però la zona en certs moments ha dificultat molt l’atac dels visitants. Però en els dos últims quarts, el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre ha començat a pressionar la sortida de la pilota i a sumar transicions que de mica en mica els ha fet pujar en el marcador per acabar amb una victòria del Natural Òptics Balaguer per 72 a 45.

72 NATURAL ÒPTICS BALAGUER:  Farre (4), Planes (2), Zagau (14), Salud (12), Santos (2), Camacho(-), Lanzillo( (6), Tuset (4), Guldes (2), Blanch(-), Boladeres(-).

45 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Nieto(-), Pedescoll(-), Reulli (7), Catalan (4), Jaimejuan (5), Herrandiz (4), Pou (-), Balde (6), Kinsella (2), Quintana (4), Bardají(-), Dieye (13).

El pròxim  partit es  el  dia 14 d’ Abril de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Cervera.

JUNIOR

Gran partit de bàsquet entre el primer i el segon classificat de la lliga junior provincial. Ha estat un partit amb una gran intensitat defensiva per part dels dos equips que ha esdevingut en un enfrontament molt igualat.La primera meitat del partit ha acabat amb el resultat de 23-20 i molts nervis per part dels dos equips.

Desprès del descans, l’equip visitant ha ofert un gran ritme ofensiu, a través,  de contraatacs clars i cistelles fàcils. Això els ha permès acabar el tercer quart amb el resultat a favor de 32-40.Finalment el partit s’ha decantat a favor del equip local, gràcies a una gran defensa pressionant i l’encert des de la línea de 6,25 i de tir lliure.

52 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Peinado (6), Ariste (–), Roca(8), Benitez (6), Puertolas (2), Bustos (8), Lacambra (21), Calzada (1), Reulli(-), Gagik (-) , Calavia (-)

50 SICORIS CLUB: Berciano(–),Ferre(4), Vinos (6), Sierra (8), Prunera (4), Escuain (12), Sol (10), Messegue (-), Sentis (-), Alvarez (2), Hernandez (4)

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’Abril de 2013 a partir de les 17:30 a la pista del Mollerussa.

JORNADA  7 D’ABRIL DE 2013

MINI

Partit disputat al Pavelló Municipal de Cappont entre el segon i tercer classificat de la lliga territorial de Minibàsquet.  Va ser un partit marcat en tot moment per l’emoció i l’alta anotació que hi va haver per part dels dos equips.

El partit va començar amb un inici trepidant  i amb un intercanvi de cistelles constant, així ho demostra el resultat del primer període 15-18 pels visitants. Els locals en el segon període van sortir molt forts i van agafar una renda de 13 punts de avantatja, però el Flor de Vimbodí Pardinyes no estava disposat a baixar els braços i en un tercer període amb molt caràcter van ser capaços de girar el marcador. Al final del 3r període el resultat era de 47-49. A  partir d’aquí la emoció va ser constant, un període el guanyava un equip, un altre període el guanyava l’altre equip fins arribar al inici del últim quart amb un 98-99 afavor dels visitants. L’últim quart el Flor de Vimbodí Pardinyes va sortir mes ficat que el Frederic Godas 01 i és va acabar emportant el partit 109 a 116.

Ara cal seguir treballant molt fort i corregir petits errors.

109 FREDERIC GODAS 01: Perez (8), Salcedo (11), Vila (6), Masana (16), Esquerda (4), Manzano (9), Usall (27), Gonzalez (3), Jimenez (9), Perna (2), Serrat (2), Ortega (13).

116 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Varela (12), Ariño (9), Tesan (4),  Mauri (16), Perdices (14), Olasagasti (6), Alandete (23), Lopez (8), Casals (5) Pelegrina (2).

El pròxim  partit es  el  dia 14 d’ Abril de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Bellpuig 02.

INFANTIL

El CB Pardinyes va fer un inici de partit molt bo però, al tercer quart (5 període) es va descol·locar del partit, cosa que va fer que passessin de perdre de 2 punts arribar a una diferencia  de 20 punts en tan sols 5 minuts; al sisè període ja van ser capaços d’aguantar aquesta distancia i ens els dos últims quarts la van reduir fins arribar als últims segons del partit perden de tant sols 3 punts.

58 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Enric(8), David (4), Guillem (2), Adria (2), Nil (6), Jordi (11), Pol (4), Pere (6), Adria M.(–), Andreu(-).

63 C.B. CERVEREA MOBEL LINEA: Puiggros(16), Morera (9), Cortabellas(8), Perella(17), Coll(8), Pique(3), Tolosa (–), Sterea(2), Beleta(2), Marsol(2).

El pròxim  partit es  el  dia 14 d’Abril de 2013 a partir de les 10:45 a la pista del CB Seros.

CADET GROC

El  FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC aconsegueix la  victòria gracies al bon treball defensiu i a les accions de contraatac.

El primers 10 minuts del partit l’enfrontament estava molt igualat, ja que tot i que l’equip CB Pardinyes  va obrir una escletxa de 7 punts, els jugadors visitants ho van contrarestar  immediatament amb tres cistelles que els tornava a posar dins del partit. En el segon quart els jugadors locals van incrementar la intensitat en el joc que juntament amb el baix encert des de la línia de tir lliure dels jugadors del CENG, van permetre que el CB Pardinyes anés als vestidors amb 10 punts d’avantatge. Passada la mitja part,  la diferencia en el marcador anava augmentant de mica en mica tot i els intents dels visitants.  Els últims 10 minuts, amb la balança decantada a favor del l’equip local, els jugadors del CB Pardinyes no van relaxar-se i mantenint la intensitat defensiva i jugant amb velocitat en atac van augmentar la diferència fins arribar als 28 punts d’avantatge.

Els màxims anotadors del partit van ser: Giné amb 19 punts   del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Paris amb 15 punts del CENG.

72 FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC: Gallardo(4), Suranell(18), Kora(16), Rodríguez(4), Vilaseca(-), Mayoral(2), Martinez(-), Macarro(-), Lawson(-), Marias(5), Giné(19), Charles(4).

44 CENG:  Camats (-),Bunyol (-), Maluquer (-), Farras (6),  Naudi (-), Fernandez (2), Gabernet (-), Huguet (3), Salmeron (12), Paris (15), Llena (6).

El pròxim  partit es  el  dia 13 d’ Abril de 2013 a partir de les 16:00 a la pista del Seca Sant Pere.