JORNADA 18 D’ABRIL DE 2015

PREMINI  GROC

INFANTIL  GROC

Partit guanyat pel CB Pardinyes tancant el marcador al minut 31. L’equip visitant va començar molt malament el partit degut a la mala concentració dels seus jugadors fallant moltes cistelles fàcils i tirs lliures. Ja en el segon quart l’equip visitant es va ficar les piles i va capgirar el marcador ja que era molt superior físicament. En definitiva, partit fàcil pel CB Pardinyes.

24 CE MARISTES MONTSERRAT: Paredes (8), Barroso (2), Pallas (5), Ricart (–),Peralta (-), Bobet (2), Puigfel (2), Ciprian (5)

75 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:   Vilaseca (4), Pelegrina (2), Tesan (13), Lopez (11), Tamames (4), Balsells (10), Cuellar (4), Vera (7), Alandete (17), Plaza (3).

El pròxim partit es el dia 26 d’Abril de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes  contra Cappont (PRE).

CADET

Segona derrota consecutiva de LA FLOR VIMDODI CB PARDINYES al perdre per sis punts de diferencia a la pista del CE MARISTES MONTSERRAT.

L’inici del partit va està marcat pel bon joc col·lectiu dels jugadors del CB Pardinyes que gràcies a l’encert ofensiu i a la bona disposició defensiva va poder acabar el primer quart amb un parcial de 10 a 26. Tot i el desavantatge, els jugadors locals es van refer i gràcies a la gran intensitat defensiva van aconseguir col·lapsar l’atac del rival i de mica en mica van anar retallant la diferencia fins arribar al 27-30 en la mitja part. A la tornada del vestidor, el partit estava completament obert, però les ganes dels jugadors del Maristes es van fer valer per capgirar el marcador i encaminar el darrer període 4 punts per sobre. En el darrer quart, cal  destacar la gran duresa en el joc per part dels dos equips,  que juntament amb la permissivitat i el fet de jugar en pista lateral van embrutar la dinàmica de cadascuna de les accions de joc on els locals van saber treure partida i acabar el partit dos punt a favor.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Zheng amb 23 punts  de La Flor de Vimbodi Pardinyes i Masip amb 18 punts del CE Maristes Montserrat.

57 FLOR VIMDODI PARDINYES: Sellart (3), Zheng (23), Guallar (5), Capdevila (-), Previtera (12), Figuerola (-),  Morell (-)   Benitez R (2), Martin (-), Fons (2), Bernaus (8).

55 CE MARISTES MONTSERRAT:  Capell (2), Guillem (3), Solans (-), Bonet (-), Masip (20), Cazcarro (2), Gomez (15), Miraball (11), Paton (-), Trepat (4).

El pròxim partit es el dia 26 d’Abril de 2015 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes  contra Tremp «B».

PREMINI  NEGRE

Molt bon partit dels jugadors del C.B. Pardinyes per tancar la lliga d’aquesta temporada. Els groc i negres han demostrat haver millorat molt des de l’inici de temporada, tant a nivell ofensiu com defensiu. Aquesta progressió es va fer notable en aquest darrer partit, sobretot en les bones finalitzacions i el bot, més individualment; però també en el joc d’equip, corrent tots els jugadors per davant de la pilota i esforçant-se per parar als contrincants i evitar que fiquin cistelles fàcils. És molt important fer entendre als jugadors que tant important és la implicació i participació que han de tenir en atac com en defensa.

30 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Espax, D (4), Oró, J (-),López, R (4), Aguila, M (2),Nadal, K (-), Mauri, F (8), Cubero, K (6),Santiago, D (6),Moreno, C (-), Pérez, M (-).

80 ENERESI FORÇA LLEIDA BLANC: Pineda, P (7), Valls, J (16), Marin, P(8), Vila, P (2), Díaz, E (3), Mazarico, S (8), Rosler, A (8), Renau, M (6), Lesan, A (22).

JORNADA 19 D’ABRIL DE 2015

INFANTIL  NEGRE

Aquest diumenge es van enfrontar l’equip preinfantil del Pardinyes contra l’Escola Ipsi on l’equip local va guanyar per un còmode resultat de 67 a 40. Els jugadors grocs i negres tenien en ment el mal partit de la primera volta on els van guanyar de 4 punts i on van fer un partit desastrós, i això va fer que la mentalitat, la concentració i sobretot l’actitud ha estat molt bona durant tot el partit. El C.B. Pardinyes amb una bona defensa des del principi del partit i amb contraatacs ràpids han aconseguit un gran victòria, la sisena en aquesta lliga, que fa que aconsegueixin la quarta posició en la classificació. Felicitar a l’equip i a pensar en el següent partit a la difícil pista del segon classificat, el Cerdanyola.

67 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Garcia (7), Ariño (5),Benavente (9), Sarrate, D; (-), Oró (-),Mauri (10), Sarrate P; (10), Ibars (6),Varela (4),Sellart (16)

40 ESCOLA IPSI:  Agustí (3), Vergés (-), Alzamora (-), Fontalcaba (3), Coll (4), Olmos (13), Mitjavila (9), Saul (2), Sagues (2),Marí (2), Tamarit (2)

El pròxim partit es el dia 25 d’Abril  de 2015 a partir de les 10:30  a la pista del Cerdanyola «A».

JUNIOR  NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha guanyat a casa davant un competitiu Pifarre Bellpuig per 66-65, en el 12è partit de la segona fase,  que ha estat marcat per la dolenta intensitat defensiva desplegada per l’equip local en tot el partit.

El partit començava amb un Flor de Vimbodi Pardinyes bé en atac però, amb una dolenta actitud defensiva que propiciava que l’equip visitant finalitzés el primer quart amb 1 punt a sobre. En el segon quart, amb els instants finals, l’equip local aconseguia ficar-se per davant en el marcador però, amb petites diferències. Amb tot això, el CB Pardinyes arribava al descans amb 4 punts de diferència a favor.

A la tornada dels vestidors, els jugadors locals sortien millor però, els visitants continuaven fent un bon joc tant en atac com en la seva intensitat defensiva i aconseguien ficar-se per davant en el marcador amb 5 punts a favor seu. Encara així, els nois del CB Pardinyes reaccionaven i aconseguien finalitzar el tercer quart amb en el marcador empatat a 57. a favor. En el darrer quart, es veia com els dos equips estaven molt erràtics en atac, el que preveia que seria un final molt ajustat. En tot aquest quart, es mantenia la igualtat entre els dos equips, on cap dels dos equips tenien diferències superiors a 4 punts. Però, el CB Pardinyes, a partir d’un parcial de 7-1, va obrir una petita diferència de 4 punts quan quedava 2 minuts per finalitzar el partit. El CB Bellpuig va reaccionar ràpid amb un parcial de 0-4 i empatava el partit a falta de menys d’un minut per finalitzar el partit. Al final, un tir lliure encistellat del Flor de Vimbodí Pardinyes, quan faltaven pocs segons per finalitzar, i una bona defensa a posteriori va acabant donant la victòria a l’equip del CB Pardinyes.

66 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (15), Gallardo (2), Nieto (-), Rodriguez (-), Gine (12), Kora (11), Balde (6), Bardaji (-), Reulli (5), Vilaseca (4), Herrandiz (9), Quintana (2).

65 PIFARRE BELLPUIG: Marcos (5), Matas (10), Tico (2), Salla (10), Lopez (8), Sole (22), Pascual (-), Vilamajo (2).

Els màxims anotadors del partit van ser: Diallo amb 15 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Sole amb 22 punts del Pifarre Bellpuig.

El pròxim partit es el dia 25 d’Abril  de 2015 a partir de les 20:00  a la pista del Binefar.

JUNIOR GROC

Aquest cap de setmana ens deparava una de les jornades més intenses de la temporada, amb un enfrontament decisiu entre el primer i el tercer classificat de la lliga, i un Pardinyes amb moltes aspiracions que s’enfrontava al sempre intens Cappont per tal de lluitar pel primer lloc de la classificació. Com no podia ser d’una altra manera, els Grisos van sortir a per totes, abusant dels seus jugadors més encertats i aprofitant una vegada més la desconnexió a la que ens tenen habituats els de Pardinyes als primers compassos dels últims partits. Però tot i el seu encert, la defensa visitant va demostrar un alt nivell des del minut 1, regulant molt bé les embranzides locals, arribant a aconseguir una avantatja de fins a 10 punts tot i les remuntades puntuals. No obstant això, no va ser fins al últim quart, en que els Grocs, van saber aprofitar la seva gran capacitat ofensiva, i combinant-la amb una gran defensa van aconseguir trencar el partit fins a assolir una renta final de 21 punts. Important victòria dels de Pardinyes, que juntament amb la derrota del primer classificat, els permet recuperar la primera plaça de la lliga a només dues jornades del final d’aquesta segona fase.

50 C.B. CAPPONT:  Vidal, C (–), Torne J. (2), Nadal, S (9), Castillo, S (2), Casals, R.J. (-), West, D (16), Sales, M  (2),Sole, P (19), Solanes, J (-), Creus, R (–), Lara, D (–).

71 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Suranell, S (6), Lawson, D (-), Benavente, O (6),   Cano, A (15), Campanera (-), Sanchez, F (4),  Mayoral, A (4), Marias, G (8), Martinez, A (5), Dieye, M (11), Kinsella, J (10),  Jaimejuan, A (2)

El pròxim partit es el dia 26 d’Abril de 2015 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes  contra Andorra «B».