Els lleidatans afronten el partit motivats per la bona dinàmica que els ha portat a encadenar 8 victòries consecutives en les últimes jornades i que, a més, els ha mantingut en la primera posició amb una diferència de tres victòries amb el seu perseguidor més pròxim, el CB Mollet.?

     – COMPARATIVA DELS EQUIPS –
comparativa stats.001
Malgrat el bon moment esportiu dels grocs i negres, l’estat físic d’alguns jugadors importants per a Gerard Encuentra com Adrià Rivas i Carlos Gasque, que ja va ser baixa la passada jornada, compliquen, encara més, un partit que es preveu molt dur.

Per part seva, el Castelldefels viatja a la capital del Segrià ocupant la setena plaça de la taula, amb un balanç de 8 victòries i 8 derrotes. Els del Baix Llobregat, també arriben amb bones sensacions després de vèncer, la passada jornada, al Coalci Sant Josep, 77-61.??

Per a aquesta jornada, Gerard Encuentra no podrà comptar amb Adrià Rivas, baixa per a un mínim de quatre setmanes. Serà dubte Carlos Gasque que continua recuperant-se d’una ruptura fibril·lar que no li ha permès completar un entrenament amb el grup.

LA PRÈVIA AMB GERARD ENCUENTRA I JORDI BERGADÀ

CatalanEnglishSpanish