L’Ilerdauto Nissan Pardinyes viatjarà aquest dissabte fins a la Pobla d’Alfindén, Zaragoza, per a disputar la Jornada 13 que posa punt final a una primera volta de la competició en la qual els homes de Gerard Encuentra han superat totes les expectatives marcades a principis de temporada.

Els de Lleida s’enfrontaran a un rival marcat per l’experiència dels seus jugadors entre els quals destaca la figura de l’argentí Matías Lescano que va formar part del Basket Zaragoza d’ACB en la temporada 2008/2019.
Per a Encuentra, la diferència generacional entre tots dos equips serà una de les claus per a aspirar a emportar-se el partit, i és que el tècnic lleidatà considera que l’equip que sigui capaç de marcar el ritme de joc serà un seriós candidat a emportar-se la victòria.

Els saragossans són un equip recentment ascendit que malgrat la seva condició d’equip novell en la categoria, van començar la temporada com un dels equips cridats a lluitar en la zona alta de la taula des de l’inici. Malgrat això, l’Alfindén arriba a la jornada 13 ocupant la vuitena posició i amb un balanç de cinc victòries i cinc derrotes que l’allunyen dels pronòstics però que també els permets no tindre maldecaps, de moment, per la lluita per la salvació.

?Per a aquest partit, Gerard Encuentra podrà comptar amb tots els seus jugadors, inclòs el jugador acabat d’incorporar Marc Vidal.

CatalanEnglishSpanish