JORNADA 28 DE MARÇ DE 2015

JUNIOR GROC

Tercera victòria consecutiva dels de Pardinyes, en un partit on es va veure una substancial millora dels local. Pardinyes es va saber imposar contundentment contra el rival més feble del grup. El primer quart va tenir uns moments inicials de tanteig, amb un definitiu 8-20, que va trencar totes les opcions dels de Torrefarrera. E l segon un allau ofensiu dels grocs va passar per damunt d’un voluntariós Torrefarrera que no va poder fer res per evitar un contundent 10 -40 a la mitja part.  A la represa els errors defensius dels visitants van donar mes oportunitats en atac als locals,malgrat això,  els de Pardinyes no van deixar marge a error, aconseguint una victòria de tràmit però important per continuar amb la bona dinàmica de les últimes jornades.

28 CB TORREFARRERA:  Pedrosa, X (7), Minguella, M (-), Salmeron, R (2), Sanchez, E.J (4), Salas, D. (4), Martin, J (4), Ramis, A (2), Macarro, R (-), Khaymedinov, E (3), Mayavangua, C.J. (2)

85 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC:  Suranell, S (12), Lawson, D (4), Cano, A (20), Campanera, J (4), Sanchez, F (6), Mayoral, A (4), Martinez, A (4), Charles, D (6), Dieye, M (14), Kinsella, J. (9), Jaimejuan, A. (2).

El pròxim partit es el dia 12 d’Abril de 2015 a partir de les 17:30 al Pavelló Juanjo Garra  contra CEP Térmens.

JUNIOR  NEGRE

El FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE ha guanyat a casa davant del CB Balaguer per 59-48, en el 10è partit de la segona fase, que ha estat marcat per la bona actitud defensiva en el darrer quart pel Flor de Vimbodí, encara que hi ha coses a millorar com el percentatge en tirs lliures d’aquests.

El partit començava amb un joc ràpid i amb una bona intensitat defensiva i controlant a l’inici del partit el rebot tant ofensivament com defensivament per part dels locals. Però, en el segon quart, el Flor de Vimbodí, després d’anar guanyant per 6 punts de diferència, ha vist com l’equip visitant reaccionava i donava la volta al marcador, encara que el Flor de Vimbodí aconseguia arribar al descans amb un marcador de 27-26 a favor. A la tornada dels vestidors, continuava la igualtat però, en els instants finals del tercer quart, l’equip local es ficava per davant en el marcador, cosa que mantindria fins al final del partit, i aconseguia finalitzar el quart amb 2 punts a sobre (42-40). En el darrer quart, l’equip local, a partir d’un parcial d’11-0 en els primers 7 minuts de quart, trencava el partit i agafava una diferència de 13 punts a favor. Però, la reacció visitant i el pèssim percentatge de tirs lliures en aquest quart (9/21 en el darrer quart en tirs lliures) provocaven que la diferencia no s’ampliés en els instants finals de partit. Al final, victoria del Flor de Vimbodí Pardinyes per 11 punts davant del CB Balaguer.

59 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (12), Gallardo (2), Nieto (-), Rodriguez (6), Gine (8), Kora (14) Balde (-), Bardaji (1), Reulli (12), Pedescoll (-), Quintana (4), Bernaus (-).

48 GAMMA FARRE CB BALAGUER: Planes (-), Soldevila (2), Farre (9), Camacho (-), Salmeron (5), Naudi (-), Tuset (-), Boladeres (14),  Blanch (7), Pou (-), Salud (7), Borda (4).

Els màxims anotadors del partit van ser: Kora amb 14 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Boladeres amb 14 punts del Gamma Farre CB Balaguer.

El pròxim partit es el dia 11 d’Abril  de 2015 a partir de les 20:00  a la pista del Cervera.