JORNADA 16 DE MARÇ DE 2012

CADET GROC

El  FLOR  DE VIMDODI PARDINYES  GROC  solament va competir el primer quart.

En els primers 10 minuts, l’ igualtat i l’intercanvi de cistelles era tal que cap dels dos equips aconseguia més de dos punts de diferencia. A finalitzar el primer període, el resultat era d’empat en el marcador (16-16). En el segon quart,  la defensa tancada del Fraga,  dificultava molt l’atac dels jugadors del CB Pardinyes. Aquest fet va permetre als locals obrir una escletxa en el marcador d’11 punts.  A la tornada dels vestidors,  els jugadors del CB Pardinyes no van saber fer front a la defensa zonal, que juntament amb el baix ritme de joc afavoria a l’equip local que aconseguia augmentar la diferencia. En el darrer període, la manca d’actitud dels jugadors del Pardinyes va propiciar que els locals afrontessin els darrers minuts amb molta comoditat. La manca d’actitud e intensitat dels  jugadors del CB Pardinyes van ser claus per la derrota.

63  PENYA FRAGATINA:  Garcia (-), Fraula (2), Portoles (18), Emrech (6), Moret (24), Miro (7), Millan (2), Lonca (-), Campillo (4), Casals (-)

40 FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC: Gallardo(-), Suranell(4), Kora(16), Vilaseca(2), Lesan (2), Martinez(-), Fons (2), Macarro(-), Lawson(-), Giné(9), Charles(5).

Els màxims anotadors del partit van ser: Moret amb 24 del Fraga i Kora amb 16 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc.

El pròxim  partit es  el  dia 7 d’ Abril de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra CENG.

JORNADA  17 DE MARÇ DE 2013

MINI

Partit disputat al Pavelló municipal de Pardinyes entre el Flor de Vimbodí Pardinyes i el Força Lleida.

Partit intens el que hem vist aquest diumenge, on el Flor de Vimbodí Pardinyes començava dominant el primer període per sis punts de diferencia però que en el segon període el conjunt visitant aconseguia igualar i feia preveure que seria un partit de ratxes anotadores  i molt igualat.

A partir del tercer període els locals han fet una passa endavant en defensa, fet que a provocat que el Força Lleida no pogués llençar còmodament a cistella i no fes passades amb la precisió que volien. A partir d’aquí el Flor de Vimbodí Pardinyes, no ha deixat escapar cap període i s’ha emportat una victòria molt important per seguir lluitant per la zona alta de la classificació.

Ara cal seguir treballant amb molt d’esforç, ja que la setmana que ve visitem la pista del Frederic Godas i serà un partit molt complicat.

79 FLOR DE VIMBODI PARDINYES:  Varela (5), Tesan (2), Mauri (8), Perdices (25), Olasagasti (6), Alandete (8), Lopez (15), Pelegrina (2) , Casals (8).

47 FORÇA LLEIDA 3 : Rubin de Celis (4), Broto (17), Bernat (-), Teixido (-), Sellart (2), J. Solsona (4), Ribes (14), P. Solsona (-), Grau (2), Ciprian (-), Balleste (-),  Dolcet (2).

El pròxim  partit es  el  dia 7 d’ Abril de 2013 a partir de les 09:30 a la pista del Frederic Godas 01.

CADET NEGRE

El matx entre el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre  i el Maristes Montserrat ha estat menys desigual del que marca el marcador final. A l’inici li ha costat molt atacar amb eficàcia a l’equip local i això ho ha aprofitat el Maristes Montserrat per distanciar-se el marcador.

A partir d’aquí, el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre  s’ha sentit impotent al veure que el seu esforç no es veia recompensat en el marcador i han anat sumant menys que l’equip visitant, que ha anat augmentant el marcador.

10 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Nieto(-), Pedescoll (-), Herrándiz (2), Pou(-), Vidal (3), Balde (-), Quintana (5), Dieye (-), Bardají (-).

61 MARISTES MONTSERRAT: Sabanés (4), Bernaus (4), Luengo (2), Ballarín (11), Idrissa (26), Gomez (6), Alsinet (2), Gallego(-), Calavia (2).

El pròxim  partit es  el  dia 6 d’ Abril de 2013 a partir de les 11:00 a la pista del Balaguer

JUNIOR

Partit molt similar al de la primera volta amb un primer quart esplèndid tant ofensivament com defensivament amb un parcial de20 a3 afavor del C.B Pardinyes. A partir de llavors el equip local va aprofitar l’avantatge assolida del primer quart, per donar minuts a tots els jugadors i poder treballar nous sistemes ofensius. L’equip visitant tot i millorar notablement la sortida de pressió no va estar encertat de cara a cistella. Tots els jugadors del equip local excepte un, van anotar.

65 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Peinado (5), Gevorgyan (8), Ariste (5), Roca (-), Benitez  (8), Puertolas (8), Bustos (9), Calavia (2), Lacambra (15), Calzada (3) Quintana (2).

25 CAPPONT: Aranega (–), Mor (–), Salcedo (5), Gallardo (6), Pujol (2), Blazquez  (3), West (–), Pelegri (2), Albert (-), Puig(7).

El pròxim  partit es  el  dia 24 de Març de 2013 a partir de les 11:00 a la pista del CB Seros.