JORNADA 1 DE DESEMBRE DE 2012

PREMINI

Mal partit dels visitants que van sortir molt relaxats. Els jugadors del Pardinyes es van trobar amb un Tàrrega molt dur que junt amb la poca concentració del equip visitant va fer que fos un partit molt igualat.

36 C.N. TÁRREGA:  Tugues(1), Genis( –),Verge(4), Armengol(4), Palomino(–), Alet(7), Toure(7), Etchamendi(–), Montero(8)

42 C.B. PARDINYES VAF: Masich(–), Puigfel(13), Romero(2),Quintana(–),Garcia(11), Aguila(10), Bube(2), Sabate(–), Jordan(2), Lacambra( –), Inglada(2)

El pròxim  partit es  el  dia 13 de Gener de 2013 a partir de les 12:30 al Pavello de Pardinyes contra C.B. Alpicat.

CADET NEGRE

Va ser un partit en un camp de dimensions petites i que juntament amb una zona de l’equip local que se’ls hi va ennuegar al Flor de Vimbodí Pardinyes Negre  . El partit va començar amb atacs continus dels dos equips però que només acabaven en cistella els jugadors de Vallfogona. Quan els visitants van veure la diferència es van desconcentrar i no van estar del tot pel partit on de mica en mica el C.E.P. Vallfogona va anar augmentant la diferència fins a tancar el marcador en el tercer quart. Finalment, el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre va  juga molt millor al no tenir pressió, així que aquest equip ha de seguir treballant més fort per aconseguir la seva primera victòria en la categoria.

69C.E.P. VALLFOGONA:Berge (-),Cotes (4), Soldevila(-),Planes (23), Raimat (3), Morgui(-) Badia(7), Ros (14), Borda (14), Ruiz(-),Artacho (-)

17 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE :Nieto(2),Pedescoll(-), Reulli(-) ,Catalan(-),Jaimejuan(6), Herrandiz (2), Pou(2), Vidal(2), Kinsella(3), Balde(-) ,Dieye(-),Bardaji(-)

JUNIOR

JORNADA  2 DE DESEMBRE DE 2012

MINI

Partit disputat el Pavelló municipal Agnès Gregori entre el Ampa Practiques II Balafia i el Flor de Vimbodí Pardinyes . Tot i la victòria, mal partit dels grocs i negres, que han sortit a la pista amb poca concentració i pensant que seria un partit fàcil i s’ha complicat molt mes del que s’esperava. El partit a començat amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips a causa de la gran pèrdua de pilotes no forçades. En el segon període a seguit la mateixa tònica que el primer període, igual que en tots els  períodes del partit. La mala defensa del Pardinyes i la poca ambició per recuperar pilotes, provocava situacions fàcils per l’equip local, tot i que aquests no eren capaços d’aprofitar-ho degut al  desencert en els seus tirs. El Flor de Vimbodí Pardinyes que en atac no ha fet un mal partit i ha hagut estones bon joc, ha marxat amb males sensacions del partit degut a la mala defensa en conjunt realitzada. L’equip semblava que volia posar-se en defensa, però no s’aconseguia bones defenses degut a que sempre hi havia algú diferent que estava despistat, i això feia que anéssim sempre per darrera en defensa. Ara toca seguir treballant molt als entrenaments, per a millorar aquestes coses que hem fet malament i no tornin a succeir. Tot i el partit d’avui el Flor de Vimbodí Pardinyes ha quedat com a primer classificat en la primera fase del grup 4, amb un ple de victòries, SIS DE SIS.

41 AMPA PRACTIQUES II BALAFIA: Palau.O (16), Palau.M (-), Godia (8), Solanilla (-), Domingo (4) Solanilla (-), Sanfeliu (-), Ibars(2), Sarrate(10), Ibars (-), Solanilla (-).

88 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Varela (2), Tesan (14), Ariño (8), Mauri (14), Perdices (14), Olasagasti (4), Alandete (16), Lopez (3), Pelegrina (7),  Casals (6).

INFANTIL

Partit amb clara superioritat del equip visitant però també cal dir que els jugadors del Pardinyes es van donar per vençuts ja des de un bon inici del partit tot i que en el primer quart i segon van intentar aguantar al Lleida però no ho van aconseguir.

6 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES:  Joan(– ), Adria R ( –), Guillem (–), Andreu (–), Yasser (–), Jordi (2), Robert (4), Pol (–), Pere(–), Nil(-), David(-).

57 FORÇA LLEIDA:  Bergada (16), Capdevila (4), Grau(4), Lafuente(4), Gabernet (4), Peremarti (8), Florensa (–), Arbiol (–), Sender(2), Marti (8), Vicens(-),De Toledo(-).

CADET GROC

El FORÇA LLEIDA A domina la fase de grups i el FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC  queda tercer del grup 1. El resultat va ser 13-64 afavor dels visitants . Durant el primer quart els jugadors dels Força Lleida van mostrar-se molt superiors, imposant una gran defensa i un bon ritme de joc ofensiu. Per contra la defensa del FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC  era  poc intensa fet que permetia que l’equip visitant tingues un gran percentatge anotador. Passats els   10 primers minuts la diferencia en el marcador era de 30 punts.   En el segon quart els jugadors locals van millorar defensivament ja que no van tancar el marcador fins al darrer minut del segon  quart. A la tornada dels vestidors i amb el partit sentenciat va baixar la intensitat defensiva dels jugadors del FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC  fet que permetia que l’equip del Força Lleida anotés amb molta facilitat. Amb aquesta dinàmica es van jugar els darrers2 quarts del partit. Tot i la millora del joc ofensiu de l’equip local respecte al partit jugat a la primera volta, va quedar reflectida la superioritat dels jugadors del Força Lleida.

Els màxims anotadors del partit van ser: Jimeno  amb 17 i  Cuellar amb 15 punts pel que fa al Força Lleida   i  Giné amb 5 punts  del FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC .

13 FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC: Gallardo(-), Suranell(-), Kora(-), Rodríguez(2), Vilaseca(-), Mayoral(4), Martinez(-), Macarro(-), Lawson(-), Marias(-), Giné(5), Charles(2)

64 FORÇA LLEIDA A:  Rene (-), Rue  (2), Sumalla (10), Cuellar (15), Pla (2), Areste (6), Terrats  (10), Cazador  (2), Jimeno  (17), Marti (-).