JORNADA 1 DE DESEMBRE DE 2013

MINI GROC

Penúltim partit de la primera fase disputat a Bellpuig entre els dos primers classificats del grup 1, el CB Bellpuig i el Flor de Vimbodí Pardinyes. Va ser un partit molt igualat i molt intens, un partit dels que crea afició. El Flor de Vimbodí Pardinyes va sortir molt concentrat amb ganes de aprendre dels errors de la setmana passada contra el Balafia. I així va ser, tots els jugadors van esforçar-se molt i sabien que havien d’anar tots a una. El seu esforç es va veure recompensat en forma de victòria i bon joc.
Després del pont ens visita el Força Lleida, un rival que ha anat millorant molt des de que ha començat la temporada i hem de jugar amb el màxim de respecte per a no tindre cap ensurt.

54 PASSARO CB BELLPUIG: Minguell (4), Sistero (7), Jordan (-), Fabregat (12), Pons (3), Marti (8), Petit (-), Solana (9), Safont (-), Safont (5), Salisi (6).

88 FLOR DE VIMBODI PARDINYES  GROC: Varela (4), Inglada (-), Casals (9), Ariño (11), Sellart (11), Mauri (12), Garcia (22), Oró (-), Benavente (17).

El pròxim  partit es  el  dia 14 de Desembre de 2013 a partir de les 13:15 al Pavello Mun. Agnes Gregori contra Força Lleida 2.

PREMINI

El partit de la jornada 4 del grup 1 del pre-mini masculí que es va jugar diumenge 1 de desembre a les 11.00 disputava l’equip local, Cervera contra el C.B. Pardinyes.

El partit va començar amb una entrada pèssima dels nois de Pardinyes, no estaven dins de la pista encara, i el primer període va acabar 16 a 4, gairebé la meitat dels punts que a la postre faria l’equip local. A partir d’un temps mort i del segon període, el nois visitants van entrar al partit i a base de defensar i llançar contraatacs, van poder capgirar la volta al marcador.

34 CERVERA MOBEL LINEA: Pedros (10), Marsol (8), Cañal (9), Albareda (-), Bardell(-), Vila (2), Guim (2), Gall (3), Castaño (-), Barguez (-)

43 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Aguila,M (2), Hidalgo,A (-),Gomez,L (4), Quintana,A (4), Pérez,A (10), Jordan,J (-),Dhiman,K (9), Dolcet,F (2), Vilaseca,A (2), Tersa,G (-), Capell,I (4), Domínguez,A (4)

El pròxim  partit es  el  dia 12 de Gener de 2014 a partir de les 12:30 al Pavello Pardinyes  contra Sedis.

CADET NEGRE

El partit va comença amb un domini clar dels visitants, que es va reflexa al marcador del primer quart, acabant-lo 06-19. El segon quart va ser més igualat amb els dos conjunts molt bé defensivament, sent el parcial de 11-14 per als visitants, arribant al descans amb el marcador 17-33 per al Pardinyes.

La represa va donar joc a la remuntada dels locals, ja que els visitants van esta malament amb defensa, parcial del quart 22-14 per als locals. L’últim quart va comença amb una diferencia favorable dels visitants de 8 punts, que no va ser suficient per aguanta la remuntada del Cappont (18-10), acabant el partit 57-57 fent  allargar el partit a la prorroga.

La pròrroga va seguir la tònica del partit, sent  la igualtat la protagonista, a falta de dos minuts els locals guanyaven de 4. però el Pardinyes amb 2 cistelles  i un tir lliure, va decidir el partit per als visitants de un sol punt, 64-65.

64 CAPPONT 99: Perez, N. (-), Bach, S. (-),Molins, D. (1), Villa, A. (10),Perez  I.(5), Velo, O. (-), Dominguez, X. (5), Guiu, A. (4), Gisbert, M. (8),Sole, E. (13),Perez, C. (-),Puig, O. (18).

65 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Lawson-Body, D. (-),Guallar, D. (2),Figuerola, G. (2), Balde, D. (13),  Bardaji, M. (2), Pou , H. (11), Pedescoll, A. (-), Martin, A. (5),Kinsella, J. (15), Catalan X. (4),Vidal, P. (11), Vilaseca,V. (-).

INFANTIL

Victòria de l’Infantil del CB Pardinyes per 18 punts de diferencia davant del CB Mollerussa.

Partit molt interessant dels jugadors del CB Pardinyes, que se’ls hi van veure detalls grans de millora. Cal dir que des del principi van manar en el marcador i que només els nervis del final van deixar que s’apropés l’equip rival en el marcador. Al final l’equip local, fins hi tot, es va emportar l’average entre els dos conjunts.

En definitiva, primera victòria de l’Infantil en el seu millor partit de la temporada.

79 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Vilaseca (–), Pelegrina (4), Tesan (–), Sellart ( 4), Teixido (–), Lopez (6), Benitez (14), Tamames (11), Dolcet (2), Vera (10), Zheng (15), Alandet (12).

61 CB MOLLERUSSA: L. Feixa (–), P. Feixa (9), Andres (12), Bosch (13), Bouna (3), Rodriguez (14), Aumedes (8), Roca (2).

CADET GROC

Gran partit del equip cadet groc del CB Pardinyes aconseguint tancar el marcador al inici del tercer quart gracies a un gran treball defensiu de tots els integrants del equip local, que van deixar al equip visitant, CB Mollerussa, amb tant sols 13 punts. Destacar la aportació ofensiva dels jugadors Calzada i Padilla, que tot i sortir de una lesió van aportar un ritme ofensiu que l’equip visitant no va poder aturar.

63 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC:  Reulli, (7), Padilla (10), Lesan (13), Quintana (3), Fons (-), Herrandiz (8), Sellart (-) Morell (4), Larrull (3), Previtena (2) Calzada (12)

13 CB MOLLERUSSA: Amoros (3), Seto (5), Reig (-), Crieu (2), Ribera (4), Martin (-), Arnau (3), Moreno (-), Prats (- ).

JUNIOR NEGRE

El Flor de Vimbodi Pardinyes Negre va perdre en la seva visita a la difícil pista del Sedis Alfa Consult per 90-30, en un partit en el qual l’equip visitant va aguantar fins al descans.

L’inici de partit va estar marcat per moltes errades inicials per part dels dos equips, ho reflexa el fet que en el minut 6 del primer quart el marcador era de 7-2. Però, a partir de llavors, l’equip de la Seu va començar a tenir més encert capa cistella a partir de recuperacions de pilotes desprès d’una bona pressió individual. En canvi, el Flor de Vimbodi a pesar de passar la pressió moltes vegades, li faltava la manca d’encert capa cistella. Amb tot això, el primer quart va finalitzar amb un clar 24-2. El segon quart s’iniciava amb un Flor de Vimbodi Pardinyes més encertat en atac i amb una bona intensitat defensiva fins al punt que a falta de 5 minuts per al descans, el marcador reflectia un 29-9. Però, un altre cop, uns minuts de l’equip visitant en imprecisions en els passes provocada que el Sedis aconseguís cistelles fàcils i d’aquesta manera anés incrementant la diferencia fins arribar al descans amb 28 punts a favor (41-13).

A la represa, l’equip de la Seu incrementa el seu nivell defensiu, a pesar d’això l’equip visitant aconseguia passar un altre cop la pressió defensiva i tenir bones opcions de finalitzar capa cistella. Però, un equip local molt encertat desde la línia de 3 punts (6 triples en la segona part, en total 8 triples en tot el partit), feia que anés augmentant la diferencia en el marcador fins a la màxima diferencia del partit que reflectia el marcador final (90-30). A pesar d’això, bona imatge del Flor de Vimbodi en una pista molt complicada.

Els màxims anotadors del partit van ser: Rodriguez amb 11 punts cadascun per part del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Ribera amb 23 punts per part del Sedis Alfa Consult.

90 SEDIS ALFA CONSULT:  De Ahumada (-), Garcia (12), Ibañez (18), Ribera (23), Ausas (21), Lluch (4), Ribes (4), Mir (6), Miret (-), Fondevila (-), Moline (2), Marsino (-).

30 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (-), Rodriguez (11), Martinez (-), Gonzalez (3), Charles (4), Macarro (-), Dieye (3), Diallo (2), Jaimejuan(6), Vidal (1).

MINI NEGRE

Partit disputat entre el Força Lleida i el mini negre de Pardinyes on s’ha vist la gran superioritat de l’equip local envers al visitant. Partit complicat pels dos equips perquè els hi serveix ben poc per la diferència física i d’edat entre els jugadors, tot i així els jugadors de Pardinyes no han baixat els braços en tot el partit i han intentat millorar l’actitud envers a la setmana passada. Ara ve dues setmanes per treballar per l`últim partit de la fase contra un rival de la nostra lliga, el C.B. Almenar.

79 FORÇA LLEIDA CE1:  Treviño (16), Broto (15), Bernat (10), Solsona(6), Ribes (4), Solsona (4), Grau (4), Ciprian (2), Martínez (6), Quintana (10)

29 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Romero (4), Sanfeliu (9), Bubé (3), Puigfel (7), Aguilà (3), Jordan (-), Escribano (-), Inglada (-), Sabaté (3), Ortiga (-)

El pròxim  partit es  el  dia 14 de Desembre de 2013 a partir de les 12:00 al Pavello Mun. Agnes Gregori contra Almenar.

JUNIOR GROC

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC acaba amb victòria el darrer partit de la primera fase contra el CB BELLPUIG  per un ajustat 58 a 54.
Durant tot el partit la igualtat en el marcador era present ja que arribats a la mitja part el resultat era de 34 a 29. Cal destacar el bon encert des de la línia de 6,25m de Suranell ja que va transformar 3 triples en el segon quart. A la tornada dels vestidors la igualtat perdurava en el marcador i cap dels dos equips aconseguia imposar el seu estil de joc. El darrer quart on estava tot per decidir va tenir dues cares; la primera es que durant els primers minuts els jugadors locals van incrementar la intensitat i no varen  deixar anotar als rivals i varen  aconseguir un parcial de 6-0 que els permetia obrir una petita escletxa en el marcador de 10 punts; la segona cara va ser a l’inversa, la baixa actitud del Pardinyes va permetre que els visitants s’acostessin al marcador tant sols  a 3 punts tot ben entrat el darrer minut. El baix encert dels jugadors locals des de la línia de tir lliure va esta apunt de passar factura

Els màxims anotadors del partit van ser:  Suranell  amb 16 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Garcia amb 15 punts del CB Bellpuig.

58 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Kora (10), Suranell (16), Porta (5), Salem (2),  Mayoral(-), Calzada (-), Marias(6), Giné (5), Peinado(12), Herrandez (2).

53 CB BELLPUIG: Garcia (15), Matas (14), Pané (2), Solé (11), Pascual (1), Lopez JM (-), Capdevila (5), Vilamaso (3), Lopez L. (3).