JORNADA 13 DE DESEMBRE DE 2014

PREMINI GROC

El partit corresponent a la cinquena jornada del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, entre la Peña Fragatina i el C.B. Pardinyes es va jugar al pavelló Agnès Gregori de Lleida, on l’equip lleidatà va sumar la cinquena victòria consecutiva de la temporada.

El Pardinyes va començar una mica adormit però de seguida es van entrar al partit i en cap moment van donar oportunitats al Fraga per imposar el seu joc. Els locals van jugar com ja ens tenen acostumats, amb moltes passades i contraatacs que no donaven opció de defensa a l’equip visitant.

En finalitzar els quatre quarts dels vuit corresponents la diferència en el marcador ja era gran, gràcies als contraatacs i a les grans jugades on participaven gairebé tots els jugadors del barri de Lleida.

74 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Tersa (8), Capell (12), Dieye (8), Aguila (12), Dominguez (4), Jordan (6), Hu (24), Solans (-).

24 PEÑA FRAGATINA: Alvarez (2), Cazador (2), Reyes (2), Garcia (-), Pueyo (-), Agustin (-), Berenguer (-) , Corti (4), Montull (5), Soltero (5), Vaikasas (4), Casado (-) .

El pròxim partit es el dia 10 de Gener  de 2015 a partir de les 9:30 a la pista del Maristes.

INFANTIL NEGRE

L’última jornada de la primera fase, s’ha saldat amb una victòria de l’Infantil de Pardinyes, que en un inici de partit donava opció al Binéfar a competir pel partit. Més tard, però, els locals han aconseguit treure profit dels dos contra uns defensius fets a camp contrari i així arribar a la mitjà part amb un avantatge de 33 punts. A la represa, els jugadors locals han sortit molt més agressius en defensa i això els ha permès deixar als visitants a 0 en un parell de períodes i així tancar el marcador. Aquest és l’últim partit de l’Infantil Negre del CB Pardinyes en aquesta fase i ara toca jugar a un nivell més alt per a seguir millorant.

61 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Garcia (10), Ariño (3), Benavente (6), Sarrate, D (6), Oró (2), Casals (9), Mauri (-), Sarrate, P (11), Ibars (2), Varela (7), Sellart (5)

11 ASESORIA AMÉRICA BINÉFAR: Llés (2), Villamar (-), Gonzalez (-),  Galindo (4), Ibarz  (1), Sarvise (-), Moise(-), Bielsa (-), Gonzalez (4), Lalana (-)

MINI GROC

Partit disputat entre el Mini Groc del CB Pardinyes i el Mini de Bellpuig, que ha acabat 77 a 27 pels locals. El partit va estar dominat pels locals, en tot moment, però,  els hi va costar arrancar, ja que els visitants van plantar cara des del primer moment. Poc a poc, els de Pardinyes, van millorar la defensa i l’atac, pujant la intensitat, i els de Bellpuig no van poder parar als locals.

77 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:    Sabate, M.(8),  Inglada, G.(12), Escribano, N.(6), Garcia, A.(24),  Romero, J.(18),  Jordan, M.(10), Ortiga, J.(4), Masich, J.(2),Bube, N.(6), Sanfeliu, J.(4).

27 PASSARO HOME BELLPUIG: Minguell,  J.(4)  Armengol, R.(1), Fernandez, A.(-), Moragues, N.(4), Duch, B.(-), Estiarte, P.C. (7), Greoles, M.(2),  Estany M.(9).

 

JORNADA 14 DE DESEMBRE DE 2014

ESCOLA

L'equip Escola a la Trobada de Bàsquet a Pardinyes

L’equip Escola a la Trobada de Bàsquet a Pardinyes

PREMINI GROC

En la trobada que organitzava Pardinyes diumenge 14 de desembre, el pre-mini groc s’enfrontava a les 9.00h contra el Borges, i a les 10.20h contra Rosselló.

Els dos partits van ser força similars, els nens del pre-mini van demostrar el seu domini amb accions de velocitat, tècnica individual i sobretot amb un gran joc col·lectiu.

El més important però, va ser que van continuar aprenent, millorant de cara al futur i a més a més s’ho van passar molt bé. Per acabar, ens varem fer la foto de la trobada, l’última abans de les merescudes vacances nadalenques.

L'equip PreMini Groc a la Trobada de Bàsquet a Pardinyes

L’equip PreMini Groc a la Trobada de Bàsquet a Pardinyes

 

PREMINI NEGRE

L'equip PreMini Negre a la Trobada de Bàsquet a Pardinyes

L’equip PreMini Negre a la Trobada de Bàsquet a Pardinyes

INFANTIL GROC

Últim partit de la primera fase acabat amb derrota. Partit amb dues parts ben diferenciades: El primer i tercer quarts en els quals el parcial va ser de +38 pel conjunt local degut a la gran defensa del 2c1 que van practicar; i el segon i quart quarts en els quals l’equip visitant va plantar cara jugant molt be en atac i defensant bastant be. En definitiva, una altra derrota de l’infantil del CB Pardinyes.

91 SICORIS 01: Salcedo (26), Manzano (10), Pasamon (3), Esquerda (4), Usall (12), Masana (9), Bellet (6), Moreno (2) ,  Moya (2), Culleres (11), Ruiz (6).

53 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Vilaseca (2), Pelegrina (4), Tesan (7), Teixido (2), Lopez (4), Cuellar (4), Tamames (6), Balsells (2), Vera (4), Alandete (16), Plaza (2)

JUNIOR GROC

Últim partit de la primera fase saldat amb una derrota local molt amplia. Els Grocs tenien una prova final molt complicada contra els líders del grup, què arribaven relaxats i amb els deures fets. No obstant això, van donar una dura lliçó d’ordre i intensitat als locals, que van sortir dormits, i van veure les seves esperances sepultades per un allau de bàsquet, que als 13min de joc dibuixava un clar 7-31 al marcador. Va ser llavors quan els de Pardinyes van despertar ofensivament però,  les seves carències defensives van impedir l’opció de remuntada, mantenint la diferència al marcador fins a la mitja part 21-46. El tercer i últim quart van ser una mostra de la real igualtat que hi hauria d’haver entre aquests dos equips, sempre amb un regulador i parcial arbitratge que va impedir qualsevol tipus de retallada al marcador. Dura derrota final dels locals, que se’n van a la segona fase amb mal gust de boca.

55 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Suranell (–), Lawson (5), Benavente (-),  Cano (11), Sanchez (-), Mayoral (4), Marias (4), Martinez (14), Charles (-), Dieye (12), Kinsella (5),  Jaimejuan (-)

84 PINTURAS LEPANTO BINÈFAR:  Marques, J (12), Tierno (14), Bailac  (-), Herrera (11), Castillon (15), Aracena (-),  Rueda (6), Cuenca (2),Fernandez (2), Torres (8), Marques, V (14)

CatalanEnglishSpanish