JORNADA 14 DE DESEMBRE DE 2013

MINI NEGRE

La regularitat del mini negre del Club Bàsquet Pardinyes va ser clau perquè s’endugués la victòria contra el Club Bàsquet Almenar. Molta igualtat entre els dos equips durant la primera part, en canvi durant la segona meitat els locals van anar sumant en cada parcial i augmentant diferències en el marcador fins arribar al 57-45 final.

57 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Sabaté (9), Inglada (8), Aguilà (10), Puigfel (9),  Romero (9), Jordan (4), Sanfeliu (4), Ortiga (-), Masich (-), Bubé (4)

45 B.C. ALMENAR: Lladanosa (-), Fiol (3), Roig (2), Lladanosa (-), Malla (12), Vaca (7), Gracia (3), Marco (8),  Marco (1), Escartín (7), Olacia (14).

MINI GROC

Últim partit de la primera fase disputat entre el Flor de Vimbodí Pardinyes Groc i el Força Lleida 2.

Partit molt desigualat des de principi a fi, un Flor de Vimbodí Pardinyes molt superior físicament va imposar-se amb facilitat gràcies a la bona intensitat defensiva que permetia cistelles fàcils en contraatac i cistelles des de rebot ofensiu.

A partir del tercer període el equip local va plantejar alternatives per que tots dos equips poguessin aprofitar el partit. Els locals van començar a jugar sense botar la pilota i és varen posar a defensar a partir de mig del camp.

Felicitar als nostres jugadors ja que han aconseguit la primera posició del grup 1. A partir d’ara tocarà treballar molt dur perquè els rivals ens ho posaran molt mes difícil.

72 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Inglada (2), Casals (36), Ariño (22), Sellart (6), Mauri (17), Garcia (19), Oro (3), Benavente (22)

22 FORÇA LLEIDA 2: Llurdes (4), Castany (-), Codina (-), Oliva (8), Figuerola (4), Jove (0), Begue (2) Caselles (-) Bernaus (3), Baslleste (-), Rosell (-), Torn (2)

JUNIOR GROC

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC  guanya el primer partit de la segona fase contra el PINTURES LEPANTO BINEFAR per un ajustat 74 a 70.

A l’inici del partit ja es va poder veure un matx amb molta intensitat per part dels dos equips. Durant el primer i el segon període, l’encert dels dos equips s’imposava a les defenses.  Per part de l’equip local cal destacar el bon percentatge des de la línia de 6,25 i les ràpides transicions ofensives; mentre que els visitants anotaven des de sota l’anella ja fos pivotant  o de segones opcions desprès de rebot ofensiu. Al descans el marcador reflectia la gran igualtat amb un ajustat 37 a32. A la tornada dels vestidors, al tercer quart els locals gracies a una bona defensa i bones accions ofensives aconseguia obrir una escletxa de 12 punts. En els darrers 10 minuts els visitants gracies a 3 triples varen intentar capgirar el partit però no va ser possible.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Peinado  amb 25 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Castillon amb 22 punts del Pintures Lepanto Binefar.

74 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Porta (2), Suranell (21), Salem (-), Mayoral (2), Marias (1), Giné (10), Kora (10), Calzada (3), Peinado (25).

70 PINTURES LEPANTO BINEFAR: Marques J (12), Marques V (6), Tierno (16), Ballac (2), Herrera (-), Castillon (22), Rueda (-), Cuenca (-), Fernandez (3), Torres (6), Jimenez(3).

El pròxim  partit es  el  dia 11 de Gener de 2014 a partir de les 12:00 a la pista del Mollerussa.

JORNADA 15 DE DESEMBRE DE 2013

ESCOLA/PREMINI

El passat diumenge dia 15 de desembre va tenir lloc al nostre pavelló la quarta trobada d’escoles d’aquesta temporada. Aquest esdeveniment tenia quelcom especial ja que era la trobada que nosaltres organitzàvem.

Els dos equips del Pardinyes van començar la jornada a les 9 del matí tot jugant dos partits en els quals es van poder seguir veient que aquests jugadors milloren cada dia més malgrat que s’estiguin iniciant en aquest esport. Dins la progressió, vam poder apreciar una millora considerable del primer al segon partit. En aquest segon, els nostres jugadors ja es mostraven més desperts i posaven en pràctica el la feina feta durant la setmana per poder treballar per rebre.

Així doncs, vam jugar un total de quatre partits que, a poc a poc, van fent millors als nostres jugadors que ja han demostrat familiaritzar-se amb les mides del camp, les direccions que marca l’àrbitre o (en moltes ocasions) amb la cistella on han de fer cistella.

La propera trobada serà després d’aquestes festes. Esperem que el Tió i els Reis Mags no només us portin joguines fabuloses i carbó, també us portaran bon (i molt) bàsquet!!!!

JUNIOR NEGRE

El partit disputat entre el Sicoris i el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre va estar marcat pels primers deu minuts del partit en els quals l’equip local va trencar el partit a partir de ràpids contraatacs. En  la primera part,  l’equip local, a partir de ràpids contraatacs del Sicoris i la quantitat de pilotes pèrdues de l’equip visitant feia que es trenqués el partit i s’arribés al descans amb un marcador clar de 43-9 favorable l’equip local.

A la represa, Flor de Vimbodi  ha donat una millor imatge defensivament i de joc a pesar d’això el poc encert, encara que millora respecte la primera part, de cara a cistella, ha provocat que el parcial de la segona part fos de 21-15. El marcador final ha sigut de 64-24.

Els màxims anotadors del partit van ser: Lopez  amb 31 del Sicoris  i Dieye amb 9 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

64 SICORIS:  Nadal (3), Lara (4), Torne (6), Blazquez (-), Castillo (4), West (4), Lopez (31), Casals (-), Sales (5), Sole (7).

24 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (-), Dieye (9), Rodriguez (5), Morell (2), Martinez (4), Gonzalez (2), Charles (2), Macarro (-), Diallo (-), Reulli (-), Jaimejuan (-).

El pròxim  partit es  el  dia 12 de Gener de 2014 a partir de les 19:00 al Pavello Pardinyes contra Bellpuig.