JORNADA 1 DE DESEMBRE DE 2012

 PREMINI

L’equip Premini buscarà continuar invictes en la competició i per aconseguir això haurà de guanyar aquest dissabte a la pista del Tarrega, que en aquests moments es el segon classificat del grup. Per tant, segurament serà un partit molt igualat que es decidira per petits detalls.

El  partit es disputa el  dia 1 de Desembre de 2012 a partir de les 11:00 a la pista del Tarrega.

CADET NEGRE

L’equip Cadet Negre afronta  l’última jornada de la 1a Fase amb confiança de poder guanyar a la pista del Vallfogona, equip que ocupa la primera posició del grup, encara així passi el que passsi, els jugadors estan treballant  bé i  les victòries arribaran si o si. Per tant, aquest cap de setmana partit complicat, però que els nostres lluitaran fins al final.

 El  partit es disputa el  dia 1 de Desembre de 2012 a partir de les 12:30 a la pista del Vallfogona.

 JUNIOR

L’equip Junior afronta l’última jornada pràcticament sense jugar-se res en el tema de classificació, per tant, partit de  tràmit a la pista del Tarrega, però que els nostres ho donaran tot per aconseguir la victòria en l’última jornada de la 1a Fase i d’aquesta manera acabar l’any 2012 amb una victòria.

El  partit es disputa el  dia 1 de Desembre de 2012 a partir de les 16:00 a la pista del Tarrega.

 

JORNADA  2 DE DESEMBRE DE 2012

 MINI

L’equip Mini afronta l’última jornada sense jugar-se res en el tema de classificació degut a que seràn ja primer de grup, però esta en joc el saber si acabaran invictes en la 1a Fase o no i per aconseguir això hauràn de guanyar aquest diumenge a la pista del AMPA Practiques II Balafia.

El  partit es disputa el  dia 2 de Desembre de 2012 a partir de les 12:00 a la pista del AMPA Practiques II Balafia.

INFANTIL

L’equip Infantil afronta també l’última jornada de la 1a Fase a casa davant un equip superior als nostres com és el Força Lleida, però al qual els nostres en el partit d’anada els van plantar cara i li van dificulta molt les coses. En definitiva, els nostres buscaran repetir en el partit de volta lo mateix i per tant, donar la bona imatge  i actitud que van deixar en el partit d’anada a pesar de perdre per una diferència de 50 punts.

El  partit es disputa el  dia 2 de Desembre de 2012 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra el Força Lleida.

CADET GROC

L’equip Cadet Groc afronta com la resta d’equips de la base, l’última jornada de la 1a Fase i ho farà a casa davant un equip molt superior als nostres com és el Força Lleida A, per tant, els nostres intentaran donar una bona  imatge  i actitud en el partit a pesar de la clara superioritat del rival.

El  partit es disputa el  dia 2 de Desembre de 2012 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra el Força Lleida A.

CatalanEnglishSpanish