JORNADA 12 DE DESEMBRE DE 2015

PREMINI NEGRE

Partit complicat contra un rival molt superior. Els jugadors del CB Pardinyes van intentar fer el seu joc, però els va resultar difícil degut a la intensa defensa del rival. Els jugadors groc i negres no van baixar mai els braços i van lluitar fins al final.

75 B.C MORABANC ANDORRA “A”:   Royo (7), Rodrigues (16), Adran (-), Puente(6), Valdelvira (14), Pla(21), Tomas (22), Guitart (7), Lopez(20), Mulard(6)

25 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Ortiga (3), Capell (-), Gomez (2), Ramirez (2), Cobos(8), Sans(-), Ribes(-), Capell(10)

El pròxim partit es el dia 19 de Desembre de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Agnès Gregori contra Cappont.

CADET  GROC

Gran partit, gran actitud  i gran millora de l’equip en aquest partit. El millor partit de la temporada de llarg. Els jugadors de l’equip groc i negre  van mostrar i tenir intensitat, sacrifici, esforç durant molts minuts i això es va traduir en bon joc en moltes fases.

Satisfacció que s’hagi plasmat el dur treball del dia a dia dels entrenaments en el partit del cap de setmana. Toca seguir treballant, corregint sobretot errors defensius de balanç i 1×1 i a per la següent fase de la competició, que cal afrontar amb la major il·lusió possible i amb un objectiu clar:  que els nois aprenguin i gaudeixin del bàsquet.

69 B.I.B. DICOMA BINEFAR: Simo (-), Santafe (4), Mallen (15), Delmas (14), Monclus (10), Ballarin (5), Gibanel (10), Ibarz (11).

60 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sellart (2), Perdices (2), Zheng (8), Garcia (11), Benavente (13), Sarrate D. (-), Ferre (12), Capdevila (-),Benitez R. (2), Sarrate P. (1), Solsona (9), Rodriguez (-).

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Binèfar i el C.B. Pardinyes amb el resultat final de 66 a 63 per l’equip local, després d’una pròrroga.

El matx va ser molt disputat des del primer minut de joc. El Pardinyes  va iniciar l’enfrontament amb una gran intensitat defensiva,  que  va permetre als jugadors grocs i negres  arribar a la mitja part amb un avantatge de 10 punts.  Aquest resultat es va aconseguir gràcies a les clares opcions ofensives sorgides del contraatac i del encert en els tirs  des de la línia de 6,25 dels jugadors visitants.

A la represa del tercer quart,   el Binèfar va plantejar alternatives defensives  que el  va permetre  apropar-se en el marcador fins aconseguir empatar.

El partit va arribar a l’últim minut amb tot per decidir.  Finalment, l’encontre es va decantar  l’equip mes encertat en els tirs  lliures, en els que l’equip local va assolir un encert de més del 50 per cent.

66 PINTURAS LEPANTO BINEFAR: Mora(14), Marques (16), Carrera (-), Santafe (3), Herrera (2), Rueda (2), Torres (9), Delmas (9), Marques (17).

63 FLOR VIMBODÍ  PARDINYES GROC:   Solsona (-), Sanchez (4), Nieto (-), Herrandiz (14), Reulli (11), Pedescoll (-), Zheng(1), Jaimejuan (1), Benavente (3), Diallo (10), Suranell (10), Lesan (9).

JORNADA 13 DE DESEMBRE DE 2015

MINI GROC

Matx complicat el que ha disputat el Mini Groc a Tàrrega davant el primer classificat del grup. En normes generals, bon partit del groc i negres,   tant per actitud com per esforç, però la falta de concentració en defensa en moltes ocasions ha permès que el Tàrrega se’n anés en el marcador. Finalment l’encontre ha finalitzat amb el resultat de 79- 59.  Felicitar l’equip per l’esforç fet,  ja que no era fàcil per la quantitat de baixes que teníem i que van provocar que s’hagués de reforçar la plantilla  amb el  jugador del Pre-mini Groc Kenai Cubero.

79 CN TÀRREGA 04: Miralles (6), Castillero (21), Vila (12), Puig (6), Pererva (8), Martinez (-), Farreny (8), Zaragoza (4), Ribalta (4), Valls (7).

59 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC:  Sabaté (18), Quintana (-), Vilaseca (8), Pérez (2), Inglada (19), Cubero (-), Sanfeliu (2), Badia (4), Suarez (6)

INFANTIL  GROC

Diumenge vam viure un partit monocolor entre l’Infantil Groc del Pardinyes i el CN Tàrrega 03. Un matx marcat per la gran superioritat de l’equip groc i negre, que no va donar cap marge de maniobra als de la capital de l’Urgell. Victòria contundent del CB Pardinyes, que  ha aconseguit  acabar la primera fase del campionat  assolint un lideratge incontestable gràcies a les deu victòries obtingudes sobre deu possibles. Tot i això, no s’ha d’oblidar que encara queda feina per fer i molt a millorar per als jugadors grocs i negres. Aquest cap de setmana,  els jugadors dirigits per Pau López s’enfrontaran al Bellpuig en la semifinal a doble partit per decidir quins equips lleidatans tindran dret a jugar la lliga infantil A1 a Barcelona.

5 CN TÀRREGA 03: Toure (-), Castillero (-), Palomino (-), Rodríguez (2), Puig (1), Pererva (2), Freixas (-), Valls (-), Armengol (-), Etchamendi (-)

55 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (7), Ariño (8), Benavente (2), Sarrate, D. (6), Oró (4), Mauri (4), Sarrate, P. (6), Ibars (4), Varela (2), Sellart (12).

MINI NEGRE

El partit corresponent a la desena jornada del campionat territorial mini masculí del grup 3 enfrontava als dos equips de la ciutat de Lleida, el C.B. Pardinyes contra el Força Lleida.

Des de l’inici del partit, els nens de Pardinyes van estar molt encertats de cara a cistella i sense oblidar la defensa, la qual cosa va impedir anotar  al Força Lleida. Això va comportar una gran diferència al marcador en arribar la mitja part.

La segona meitat va seguir la mateixa tònica, on els jugadors del Flor de Vimbodí Pardinyes, encadenaven recuperacions en la defensa amb bons contraatacs o jugades col·lectives, cosa que encara va fer eixamplar més el marcador fins arribar al resultat final de 76 a 26.

D’aquesta manera, el Mini Negre del C.B. Pardinyes queda com a primer de grup en acabar la primera fase i el Força Lleida Taronja cinquè.

76 FLOR VIMBODÍ  PARDINYES NEGRE: Tersa (2), Capell (26), Dieye (15), Aguila (16), Dominguez (19) Jordan (-), Hu (10), Daruich (7), Ibars (5), Anglada (14), Solans (2), Singh (2).

26 FORÇA LLEIDA TARONJA: Betbese (2), Dominguez (2), Masip (1), Capdevila (2), Gracia (-), Asensio (-), Jove (4), Larreguila (2), Rosler (8), Lamas (5), Diaz (-).

INFANTIL NEGRE

Molt bona actitud dels nens del CB Pardinyes en un matx  davant d’un equip difícil, i d’on han sortit amb el cap ben alt i s’han comportat com a veritables senyors, mostrant sempre respecte davant l’equip visitant.

18 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE:Inglada,G(1),Marco, A(2), Ariño, O (-), Romero,J (7), Jordan,M (2), Masich,J (-), Bubé,N(-),Sanfeliu,J(2), Diarra,S(4),

69 CB BELLPUIG:  Safont, A (4); Minguell, N (10); Pons, B (8); Sistero, F (15); Jordan, A (4); Fabregat, M (6); Solana, M (6); Petit, S (5); Calvet, J (7); Salisi, S (4)

CADET NEGRE

El Pardinyes va jugar el seu millor partit de la temporada contra el Bellpuig, competint durant els 40 minuts i fins l’últim segon del matx contra els urgellencs, que a la primera volta s’havien imposat per 42 punts de diferència i que diumenge només ho van poder fer per 18 punts.

La qualitat individual d’alguns jugadors visitants va marcar molt el desenvolupament del partit. És el cas de Roig, autor de 15 punts.

Però el Pardinyes no es va arronsar i va fer un joc molt alegre i vistós per moments. Els interiors lluitaven i agafaven gran quantitat de rebots. També feien bones sortides al contraatac que aprofitaven els exteriors i  es van recuperar nombroses pilotes. El primer quart va ser igualat (12-16), però el partit es va desequilibrar al segon quart  en el que el Bellpuig es va imposar amb un clar 8-21. Lluny de baixar els braços, el Pardinyes va reaccionar i per primer cop a la temporada, va guanyar un quart per 8-7. Els nois gaudien i s’ho passaven bé competint.

L’últim quart també va ser igualat, i la grada també fruïa amb l’espectacle que oferien els nois, amb jugades de mèrit i qualitat tècnica. Així el darrer quart amb un marcador 11-13 tancava un partit acabat amb derrota en el  marcador, però amb sabor a victòria.

39 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Robert Vilaseca (-); Alex Pelegrina (-); Jorge Tesan (9); Edu Teixidó(-); Joel López(-); Joan Tamames (6); Héctor Balcells (4); Gerard Cuéllar (2); Adrià Alandete (12); Miquel Plaza (3); Aleix Quiroga(2); Guillem Barta (1).

57 CB BELLPUIG:  Torres, M.(-); García (-);Roig (15); Estiarte (2); Torres, I.(11); Ribalta (10); Saladrigues (-); Verdaguer (2), Segarra (1); Pinent (-); Pijuan (6); Dominguez, (4).

JUNIOR NEGRE

Derrota clara del Junior Negre, en el darrer partit de la  primera fase, a casa davant del CB Bellpuig  per 40 a 92. El partit va estar marcat per una clara superioritat dels visitants des del primer quart, malgrat que els  jugadors del CB Pardinyes van realitzar un bon segon quart defensivament. L’equip de Bellpuig va agafar la iniciativa en el marcador des de l’inici del matx i va marcar el ritme fins assolir els 52 punts de diferència que reflectia el marcador al final de l’encontre. Malgrat la derrota i la superioritat del rival, es van veure coses positives en les files dels jugadors groc i negres com la intensitat desplegada pels locals durant el segon quart, on van deixar als visitants amb solament 9 punts anotats.  Tot això, també es va constatar que hi ha coses a millorar per part de l’equip com la concentració i l’actitud desplegada en alguns estones de la segona part, que no es poden permetre en la 2a Fase si volem competir davant d’equips del nostre nivell.

40 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (-), Roca (-), Lawson (2), Aguilera (2), Guallar (-), Previtera (2), Figuerola (-),Morell (10), Martin (9), Fons (3), Bernaus (11), Jofre (1).

92 CB BELLPUIG:  Vilamajo (-), Matas (15), Tico (10), Roig (6), Planes (11), Tonijoan (4), Marcos (10), Sole (21), Gilabert (11), Foyain (4).