JORNADA 11 D’ABRIL DE 2015

PREMINI  NEGRE

Partit en el qual el Pardinyes només va assistir-hi amb 7 jugadors. Gran esforç per part de tots ells, ja que van haver de jugar molts quarts i en una pista gran.

Cal seguir esforçant-nos per no despistar-nos tant, sobretot defensivament, i ser jugadors més ambiciosos, “pillos” i amb més duresa.

És molt important assistir al màxim d’entrenaments i partits per tal de fer progressar notables. També adoptar valors ja des de ben petits com el compromís i la puntualitat, útils no només de cara a un equip al qual pertanyin, sinó també al dia a dia en un futur.

61 SEDIS COMERCIAL CARMEN: Canillo, T. (5); Soldevila, M. (7); Masfarné, M. (2); Bertran, O. (5); Tersa, P. (2); Sala, R. (13); Ordeig, G. (13); Foix, I. (2); Vilanova, G. (4).

11 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Espax, D. (-); Oró, J. (-); Balcells, A. (-); Nadal, K. (-);Mauri, F. (5); Ibars, M. (6); Moreno, C. (-).

El pròxim partit es el dia 18 d’Abril de 2015 a partir de les 16:30 al Pavelló Pardinyes  contra Força Lleida Blanc.

MINI GROC

Partit disputat entre el BC Martorell Blau, i el Mini Groc del Pardinyes, que ha finalitzat 74 a 24 per als locals. El partit ha començat amb els locals dominant, però els de Pardinyes plantant cara. Al següent període, els locals van pujar el ritme de joc, cosa que els de Pardinyes no van poder aguantar. Tot i la superioritat dels de Martorell, els visitants van aconseguir minuts de bon joc però, no van ser capaços de donar-li continuïtat.

74 BC MARTORELL BLAU:  Garcia, A.(14),  Amengual, R.(4), Martinez, J.(14), Aguera, N.(9),  Cabezas C.(-),  Escoda, P.(2), Urendez, I. (17), Vaz, A.(12), Vaca, A.(8), Romenech, P. (16), Carrascal, J.(10).

24 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Sabate, M.(2),  Inglada, G.(4), Escribano, N.(2), Romero, J.(8), Jordan, M.(2), Lacambra, K. (-), Ortiga, J.(5), Masich  J.(-), Bube, N.(-), Sanfeliu, J.(1).

El pròxim partit es el dia 25 d’Abril  de 2015 a partir de les 10:30  a la pista del Mollet.

INFANTIL  NEGRE

El Pardinyes jugava com a visitant al barri del Clot contra el Grup Barna. El partit s’iniciaria amb un petit avantatge del rival, però ràpidament els jugadors grocs-i-negres es posarien a fer una bona defensa agressiva que faria arribar al descans amb un avantatge visitant d’onze punts. A la represa el visitants no deixarien de ser ambiciosos i podrien agafar aire gràcies a una gran defensa, que provocaria contraatacs, i un bon domini del rebot defensiu, però sobretot del ofensiu. Una defensa amb marcatge doble a tota la pista faria que l’equip barceloní es recuperés una mica en el marcador, però finalment l’equip lleidatà seria qui s’enduria la victòria.

56 GRUP BARNA “A”: Payan (3), Domenech (4), Albayalde (3), Caralt (4), Manzano (4), Orozco (6), Carrillo (6), Xatart (4), Vaz (3), Riu (4), Alonso (13), Pujante (2)

83 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Garcia (21), Ariño (5), Benavente (6), Sarrate,D. (4), Oró (2),  Mauri (6), Sarrate,P. (19), Ibars (13), Varela (3), Sellart (4).

El pròxim partit es el dia 19 d’Abril de 2015 a partir de les 11:00 al Pavelló Pardinyes  contra Ipsi «A».

JUNIOR  NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha guanyat a la pista del CB Cervera per 33-52, en l’11è partit de la segona fase,  que ha estat marcat per la bona intensitat defensiva desplegada per l’equip visitant en tot el partit, en especial, al primer quart. El partit començava amb un Flor de Vimbodí Pardinyes amb una bona intensitat defensiva en tot el camp i acompanyat de un joc ràpid i controlant el rebot, tant ofensivament com defensivament, en l’inici del partit per part dels visitants. En el segon quart, continuava la mateixa dinàmica i feia que el Flor de Vimbodí Pardinyes arribés  al descans amb un marcador favorable de 15-29.  A la tornada dels vestidors, l’equip local reaccionava i provocava que la segona part fos més igualada, en especial, el tercer quart. Encara aixì, el Flor de Vimbodi mantenia la diferència, fins i tot, l’ampliava i arribava a guanyar per 23 punts. Al final, victòria del Flor de Vimbodí Pardinyes per 33-59 davant del CB Cervera.

33 CB CERVERA: Cases (-), Lopez (-), Badiane (6), Esquius (-), Citoler (11), Cregenzan (-), Calafell (9), Tolosa (-), Beleta (5), Pique (2).

52 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (10), Gallardo (-), Nieto (-), Rodriguez (9), Gine (15), Kora (17) Balde (1), Bardaji (-), Reulli (-), Herrandiz (-), Pedescoll (-), Quintana (-).

Els màxims anotadors del partit van ser: Kora amb 17 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Citoler amb 11 punts del CB Cervera.

El pròxim partit es el dia 19 d’Abril de 2015 a partir de les 12:30 al Pavelló Pardinyes  contra Bellpuig.

JORNADA 12 D’ABRIL DE 2015

PREMINI  GROC

El pròxim partit es el dia 18 d’Abril  de 2015 a partir de les 9:30  a la pista del Força Lleida Negre.

CADET

FLOR VIMDODI PARDINYES perd contra el BC MORABANC “B”  arran del poc encert exterior i de la zona 1-3-1 plantejada per l’equip visitant.

El partit va començar igualat, a partir del minut 3 de partit, el CB Pardinyes amb un plus més d’intensitat i gràcies a les ràpides transicions ofensives, és capaç  d’aconseguir un parcial de 14 a 7.  Un temps mort dels visitants canvia la dinàmica del partit, aturant el joc de l’equip local. Tot i així, en els últims minuts del quart el CB Pardinyes amb l’encert exterior és capaç d’acabar el quart guanyant 23 a 11. En el segon període, els visitants són capaços de cap girar el ritme del partit i arribar a la mitja part per davant del marcador. El BC MORABANC, amb l’aportació tant ofensiva com defensiva  del seu jugador més destacat van mostrar-se molt sòlids, anul·lant certs jugadors del CB Pardinyes.

A la represa, els jugadors visitants són capaços de trencar el partit amb una zona 1-3-1. L’equip local tot i fer rotacions i ser fidels al seu estil de joc, va ser incapaç de tirar el partit endavant. L’últim període, tot i acabar amb el cap ben alt, van acabar perdent per 11 punts.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Zheng amb 19 punts de  La Flor de Vimbodi Pardinyes i Valerio amb 20 punts del  BC MORABANC “B”.

57 FLOR VIMDODI PARDINYES: Sellart (11), Zheng (19), Guallar (2), Previtera (-), Figuerola(-), Morell (-), Benitez (2), Padilla (6), Martin (4), Fons (-), Bernaus (13).

68 BC MORABANC “B”: Garcia (4), López(-), Lacopia(-), Lacaste(-), Dorado (-), Tarruell (13), Diez (-), Badana(9), Capdevila (-), Valerio (20), Peral (14), Murillo (8).

El pròxim partit es el dia 18 d’Abril  de 2015 a partir de les 11:00  a la pista del Maristes.

MINI  NEGRE

Diumenge al matí a la localitat de Lleida els minis de Pardinyes afrontaven de nou un partit per intentar aconseguir una victòria en aquesta segona fase.

Val a dir, que des d’un primer moment l’equip rival no va donar opcions i amb transicions ràpides del contraatac van fer un 1r parcial de 5-18 que va marcar la resta del partit. D’aquesta manera els nois de Lleida van anar sempre a remolc i sense cap tipus d’opció.

A treballar dur per seguir millorant!!

Ànims nois!!

42 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Perez (2), Quintana (9), Dhiman (5), Madia (-), Gomez L. (2), Masip (–),Hidalgo (-), Martinez (2), Vilaseca (19), Diarra (4), Esteve (-),

92 CB.MOLLERUSSA:  Visa, I (4),Tico, J (2),Besora, R (15), Feixa, P (19), Vicens, S (22), Roca, P (6), Argiles, G (2),Colell, G (9), Romero, M (10), Puig, A (8), Boneu J. (4)

El pròxim partit es el dia 19 d’Abril  de 2015 a partir de les 16:00  a la pista del Sedis.

INFANTIL  GROC

Victòria dels nois de Pardinyes contra el CB Balaguer en la lluita per la primera posició de grup. L’equip local de seguida va marxar en el marcador gràcies al ritme alt que van intentar imposar en el partit. A partir de la mitja part els nens del Balaguer es van espavilar una mica mes i van ficar en molts problemes als nens de Lleida, però que van poder mantenir la diferència en el marcador ja adquirida.  En definitiva, un altre partit guanyat contra un gran rival.

66 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Pelegrina (4),Tesan (7), Teixido (-), Lopez (2), Tamames (24), Balsells (4), Cuellar (2) Vera (12), Alandete (5),Plaza (6).

54 NATURAL 0PTICS CB BALAGUER: Farre (10), Castellarnau (2),Vilamajó (–),Bellmunt (6), Bernat (7), Castellarnau (5), Sabaly (18), Khloupi (2),Canal (4).

JUNIOR GROC

Sorprenent partit el que es van trobar els locals, enfront d’un rival molt més competitiu que a la primera volta, i que no va baixar els braços en cap moment. Tot i que les premisses presagiaven un enfrontament molt desigual com el de l’anada, molt lluny de la realitat, els de Térmens van trobar la tecla per trencar el joc dels locals des del primer minut aconseguint rentes intermitents de fins a 6 punts durant el primer quart. No obstant això, una vegada més, els grocs van saber capgirar el marcador, i tot i la intensitat i el bon fer dels visitants, van acabar emportant-se els dos primers quarts, aconseguint una renta de 10 punts a la mitja part. El tercer quart va ser un recital dels de Pardinyes, què van aconseguir una avantatja de fins a 20 punts. Però els visitants es van recuperar i a falta de dos minuts per l’acabament del tercer quart, van imposar els seu lloc, per a tornar a col·locar els inicials 10 punts de renta al marcador. Els locals van saber conservar la distància fins al final del partit, per aconseguir una nova victòria, vital per a les seves aspiracions al primer lloc de la classificació.

71 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Suranell, S (21), Lawson, D (–), Benabente, O. (3), Cano, A (2), Campanera, J (3), Sanchez, F (6), Mayoral, A (6),Marias, G (2), Charles, D (3), Dieye, M (17), Kinsella, J (8), Jaimejuan, A (-).

61 CEP TÉRMENS:  Cotes, E  (5),  Herrero, A  (-), Gonzalez, G  (10), Planes, M  (15), Raimat, E  (6), Ros, P. (15), Sole, J  (8), Hervas, Q  (2), Buñol, A  (-)

El pròxim partit es el dia 19 d’Abril  de 2015 a partir de les 16:00  a la pista del Cappont.