El Club Bàsquet Pardinyes viatja aquest dissabte a Andorra per disputar la quarta jornada de la Lliga EBA contra el filial del Morabanc Andorra d’ACB amb l’objectiu d’aconseguir la tercera victòria de la temporada.

L’equip groc i negre es trobarà un Andorra B amb el que ja van enfrontar-se durant la pretemporada al partit corresponent a la Lliga Catalana on els de Gerard Encuentra van guanyar (64-91). El conjunt andorrà encara no coneix la victòria a la Lliga EBA 17/18. I es que l»equip dirigit per Milo Nunes i Eric Bartolomé s’ha enfrontat amb Cornellà (90-63), Salt (72-89) i, en la darrera jornada, amb el Valls (89-72). És per aquest motiu que els de Gerard Encuentra esperen un Andorra amb ganes de victòria i contra el que no poden confiar-se.

D’altra banda, el Pardinyes arriba a Andorra molt motivat després d’aconseguir la segona victòria de la temporada contra el líder, CB Vic, amb un partit molt seriós en defensa que marca el camí a seguir dels lleidatans. Tot i els bons resultats en els últims partits, Encuentra tindrà algunes limitacions ja que viatja a Andorra amb només nou jugadors (Adrià Rivas, Oriol Balsells, Oriol Jorge, Rubén Fernández, Carlos Gasque, Jaime Aventín, Xavier Mendiburu, Marti i Pol Domingo).

Pel que fa a l’opinió del míster, Gerard Encuentra comenta que l’Andorra és un «equip en progressió amb molt bons jugadors que a poc a poc s’estan coneixent i que cada cop juguen millor». Sobre el seu equip, Encuentra apunta a la limitació física dels jugadors que «comencen a notar la càrrega de la pretemporada i l’acumulament de partits però dintre de la normalitat».

El jugador del CB Pardinyes, Jaime Aventín, confessa que «l’equip està amb ganes tot i les baixes» i admet que, tot i les tres derrotes de l’Andorra, «aquest no serà un partit com el de Lliga Catalana, ells no ho posaran fàcil

Infermeria groc-i-negra: Gerard Encuentra no podrà disposar d’en Pau López i Edu Villacampa.

CatalanEnglishSpanish