Aquest cap de setmana viatgem fins a Vic per disputar la Final a 4 i aconseguir una plaça per al Playoff d’ascens a Leb Plata. En aquesta fase prèvia als Playoff d’ascens hi participen els dos primers classificats de cada grup de la conferència C. Per part del grup C-A, els participants són el Vive El Masnou, campió de grup, i el Bàsquet Menorca. Del grup C-B el Vic, campió, i nosaltres, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes.

Captura de pantalla 2018-05-03 a las 9.44.47
El format d’aquesta competició serà Final a Quatre. El dissabte es jugaran els dos primers partits: Vive El Masnou – Ilerdauto Pardinyes i Vic – Bàsquet Menorca. Els perdedors d’aquesta eliminatòria es jugaran una plaça per al Playoff en el partit pel tercer i quart lloc. Els guanyadors, en canvi, ja amb la plaça assegurada, jugaran per emportar-se el títol de campió del grup C. L’equip guanyador obtindrà el dret a organitzar la fase final del Playoff d’Ascens a Leb Plata mentre que el classificat en quarta posició quedarà eliminat.

El repte és molt complicat, però els de Gerard Encuentra viatgen fins a Vic amb la il·lusió de repetir la gesta històrica aconseguida l’any passat que ens va portar fins a Múrcia a competir amb els millors equips de l’Estat.


#SomPardinyes #VolemSerPlata

CatalanEnglishSpanish