El base Pau López, l’aler Xavier Mendiburu i el pívot Eduard Villacampa, seguiran un any més vestint els colors groc i negre del Club Bàsquet Pardinyes de Lliga EBA.

Aquesta serà la quarta temporada de Villacampa al club Lleidatà després de jugar al Lleida Basquetbol o al Club Bàsquet Tarragona en anteriors temporades. D’aquesta manera, Villacampa continuarà sent el sostre de l’equip amb 2,04 d’alçada.
La passada temporada, Villacampa va assolir bons números aconseguint 7,3 punts, 6,4 rebots i un 9,4 de valoració per partit amb una mitja de 19.55 minuts jugats.

Edu Villacampa

El base nascut a Tarragona Pau López complirà la seva 7a temporada consecutiva en el CB Pardinyes on exercit com a capità jugant un paper molt important en la direcció de joc de l’equip lleidatà.
La passada temporada, López va aconseguir uns números magnífics anotant 10,2 punts per partit, donant 3,2 assistències per aconseguir una mitjana de 9,5 de valoració en 26.05 minuts per partit.

Pau López

D’altra banda, el jugador nascut a Badalona Xavier Mendiburu jugarà per segon any consecutiu en el CB Pardinyes on va ser un dels pilars de l’equip per aconseguir la classificació pels playoff d’ascens.
Mendiburu, amb passat ACB en Estudiants (05/07) i Menorca (07/08) i en LEB Or amb el Plus Pujol Lleida (08/09) i el CB Tarragona (09/10), va sumar 9,8 punts per partit, 6,4 rebots, i 4,2 assistències per a una valoració mitjana de 16 de valoració en 26,32 minuts jugats per partit.

Xavier Mendiburu

CatalanEnglishSpanish