Els locals van sortir amb molt d’encert al partit, però els groc i negres no van perdre la concentració i van acabar el quart tan sols 4 punts a baix. Després d’un segon quart molt igualat, el tercer va ser un període amb molt d’encert per part dels dos equips. Uns últims 2 minuts amb un parcial de 8 a 2 a favor de Vilassar va obrir una petita distància al marcador, que no es va poder salvar en l’últim quart.

La poca consistència defensiva i el desencert als tirs lliures dels visitants van ser dos handicaps massa grans per poder arribar al final del partit amb opcions de competir-lo. Tot i això, els visitants van seguir lluitant fins al final del partit.

74 CB VILASSAR DE DALT VERD: Olmedo (4), Díaz (4), Perez (4), Joyas (14), Martori (21), Mora (2), Blanco (10), Bernal (4), Espin (2), Peiro (9).

61 CBP LLEIDA: Benavente (10), Díaz (3), García (9), Ariño (5), Mauri (4), Broto (-), D. Sarrate (5), P. Sarrate (23), Ibars (-), Varela (2).

CATEGORIA: Cadet Masculi 1er Any

ÀRBITRES: Reniu J./ Garcia M.

PARCIALS: 16-12; 10-11; 26-21; 22-17;