Estadística

Fes clic per fer-la gran

Primer quart
Mal inici de l’Ilerdauto Pardinyes que va entrar al partit desconnectat en defensa cometent faltes per culpa de la manca de concentració. Tot i els Errors en defensa, en atac van saber aprofitar la superioritat en la pintura amb Pol Domingo anotant fàcil sota cistella en diverses ocasions. Amb el pas dels minuts, els de Gerard Encuentra no van trobar la manera d’entrar en el partit fet que va provocar que, a falta d’1? 40??’ Encuentra hagués de demanar un temps mort per intentar centrar els jugadors, que va tindre resultat en un joc més ràpid dels grocs i negres però que no va evitar acabar el primer quart.
Les faltes comeses a l’inici del matx, sumat a les imperfeccions en atac en els darrers minuts van fer que el Castellbisbal acabés el primer període amb un avantatge de 6 punts.

Segon quart
El segon període no va començar millor pels locals que fallaven dues ocasions sota taulell mentre que encaixaven 5 punts pràcticament consecutius.
Amb el pas dels minuts els visitants van començar a cometre errors que van permetre els de Gerard Encuentra donar la volta al marcador quan faltaven tres minuts. Amb un minut pel final del partit, el Castellbisbal va tornar a trobar escletxes en la defensa lleidatana tornant a posar-se per davant (39-42), obligant al tècnic de Lleida a demanar un temps mort per tornar a motivar els seus jugadors. En el darrer minut del matx, un Pardinyes més intens va aconseguir anotar en el darrer segon per marxar al vestuari amb dos punts d’avantatge (44-42).

Martí Domingo

Tercer Quart
La sortida del descans no va millorar el joc de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes que, de nou, va començar el període amb moltes dificultats per acabar els seus atacs. A poc a poc, els locals van aconseguir donar velocitat en el seu joc aconseguint generar oportunitats de

cistella però sense encert, tot I que es mantenia l’avantatge, 53-51 quan faltaven tres minuts.
Els darrers minuts del partit els visitants van marxar del partit centrant-se en els àrbitres. Això, ho van aprofitar els locals per obrir distàncies al marcador finalitzant el tercer període 63-54

Últim Quart
De nou mal inici dels lleidatans que van permetre que els visitants tornessin a retallar distàncies al marcador. Però en aquesta ocasió no va tardar a arribar la reacció groc i negra que, amb un joc basat en la velocitat i el control del rebot, va posar-se a 9 punts, 71-60, amb quatre minuts jugats.
A partir d’aquest moment, els de Gerard Encuentra ja no van baixar la intensitat mantenint el control del partit I l’avantatge al marcador.
A falta de 2? 36??’, els lleidatans guanyaven 82-68.
Els darrers dos minuts no van tindre Més història, els lleidatans van dedicar-se a mantenir el resultat i acabar el partit amb victòria 85-69.

Carlos Gasque
Pots trobar totes les imatges del partit a càrrec d’en Pol Puertas a la nostra pàgina de Facebook i no oblidis seguir tota l’actualitat del nostre club al nostre Twitter i a Instagram.