Setena victòria de la temporada per l’Ilerdauto Nissan Pardinyes després d’aconseguir guanyar 74-67 al Benicarló que permet als de Gerard Encuentra ccol·locar-se a només una victòria de la sisena posició.

Els visitants van sortir encertats posant-se per davant en el marcador, però els de Gerard Encuentra van aconseguir reaccionar per acabar emportant-se el primer parcial 16-12. El segon quart va estar més disputat, però els grocs i negres, a cop de triple d’Adrià Duch i Ander Urdiain, van aconseguir mantenir-se per davant tot i que el parcial va caure del costat dels visitants per 23-25 per arribar al descans 39-37.

A la represa, la igualtat va continuar sent absoluta (13-13) però els de Benicarló semblava que començaven a donar-se per vençuts. Amb tot en joc, el matx arribava al darrer període amb un marcador de 52-52.

El darrer període, però, els lleidatans van fer una passa endavant aconseguint emportar-se el partit i mantenint-se en la lluita per entrar al grup de dalt, a només 1 victòria de la sisena posició.