L’Ilerdauto Pardinyes va sumar una nova victòria aquest cop en un partit molt important contra un rival directe pels playoff com el CB Valls per 91-75.
Com en totes les jornades els de Lleida van sortir desconnectats arribant al minut tres amb un marcador de 7-9 a favor dels de Tarragona. A partir d’aquest moment, els grocs I negres liderats per Pau López i Carlos Gasque, amb 6 punts per cada jugador, van aconseguir donar la volta al marcador. A partir d’aquest moment, el domini dels lleidatans va ser constant amb un bon joc col·lectiu en atac i en defensa que permetia als de Gerard Encuentra arribar al final del primer període amb un marcador de 23-18 a favor.El segon quart va continuar amb una gran igualtat entre els dos equips, tot i que els lleidatans seguien mantenint l’avantatge en el marcador. El bon joc en atac dels de Lleida, amb un espectacular Pau López que arribava als 13 punts en aquest període, feia que l’Ilerdauto Pardinyes no perdés el control del marcador en cap moment. Els de Valls ho intentaven en cada atac però la manca d’encert i el control del rebot dels lleidatans feia que s’arribés al descans 46-37.

Yohan

A la represa del partit, la defensa proposada per Gerard Encuentra va aconseguir l’objectiu i deixava al Valls sense anotar en els primers 4 minuts de partit arribant a posar-se 56-37. La distància en el marcador no feia que els lleidatans abaixessin els braços arribant al final encaixant només 13 punts en tot el període i arribant al final del quart 68-50.
El darrer quart l’Ilerdauto va mantenir el domini amb un gran joc col·lectiu en atac amb Pol Domingo, Mendiburu, López i Gasque amb una gran efectivitat i Rubén Fernández demostrant la seva punteria des de més enllà de la línia de tres punts. Finalment, el partit va arribar al final amb un marcador de 91-75 per l’Ilerdauto que aconsegueix un pas important per classificar-se per la final a 4.

Pau López, 35 de valoració, MVP del grup C-B.