L’Ilerdauto Pardinyes va aconseguir una important victòria davant el CB Cornellà, 79-75, que permet als de Gerard Encuentra mantenir la segona plaça una setmana més.

Primer Període
L’Ilerdauto Pardinyes va sortir amb poc intensitat defensiva i amb manca d’agressivitat en les accions ofensives el que provocava la dificultat en el moviment de la pilota en atac. Tot això va permetre als visitants obrir una diferència de 10 punts (9-19) en els primers 7 minuts. Amb el pas dels minuts, els de Gerard Encuentra van millorar en atac, però malgrat que la millora els de Pardinyes no van aconseguir donar la volta al marcador arribant al final del primer quart 6 punts per sota, 13-19.

Segon Període

En el segon quart tornava el Pardinyes de sempre amb una gran defensa acompanyada d’un gran encert ofensiu, cal destacar el bon paper d’Oriol Jorge en aquest període. Amb aquest domini de l’Ilerdauto, els lleidatans van poder donar la volta al marcador marxant al descans cinc punts per sobre, 40-35.

Tercer Període
A la represa els locals tornaven a tenir problemes ofensius i per contra, els visitants reaccionaven tornant a col·locar-se per davant finalitzant el tercer quart tan sols un punt per sobre i amb tot per decidir al darrer període, 52-53.

Quart Període
En l’últim període, ha estat un quart molt igualat tot i que sempre ha anat per davant els de Cornellà amb diferències de 2-5 punts. En els darrers minuts el matx arribava igualat a 64 mancant 14 segons, després de dos tirs lliures de Pol Domingo. En la darrera acció del partit el Pardinyes va recuperar la pilota, tenint opció d’anotar per emportar-se el partit però no va aconseguir crear una situació còmoda de tir arribant al final del quart amb empat a 64.

1
Pròrroga
El partit va arribar a la pròrroga i aquí va ser l’Ilerdauto el que va prendre les regnes del partit des de l’inici fins al final. El bon encert dels lleidatans sumat a la bona defensa permetia als de Gerard Encuentra arribar a tindre diferències d’entre 4 i 6 punts.
Finalment, l’Ilerdauto va aconseguir emportar-se la victòria davant d’un gran equip com és el CB Cornella per 79-75.