L’Ilerdauto Nissan Pardiyes va començar la segona fase de la millor manera possible després de sumar la vuitena victòria, la primera contra els equips de l’oest, per 91-65 davant el CB Morón.

L’equip de Gerard Encuentra no va fallar i va marcar el ritme des de l’inici amb un gran joc ofensiu i anul·lant als sevillans amb una defensa molt intensa. Els jugadors visitants, sense un joc interior destacat, no van poder desplegar el seu joc basat en l’encert exterior arribant al final del primer període 22-08. Al segon període va seguir el domini groc i negre. Els sevillans, amb només 1 triple anotat de 18, era incapaç d’aturar el joc groc i negre que seguia ampliant la distància en el marcador per marxar al descans 56-19 amb un gran percentatge anotador des de la línia de 6,75.

A la represa, els jugadors locals van sortir amb una marxa menys en comparació a la primera meitat i això va permetre que els visitants retallessin distàncies, tot i que l’avantatge aconseguit als dos primers períodes va ser suficient perquè els lleidatans continuessin tranquils amb el resultat (68-37).
L’últim no va tenir història. Gerard Encuentra va aprofitar per donar minuts als jugadors amb menys partits a les cames i, a la vegada, fer descansar els més utilitzats.
Els minuts van anar passant fins a arribar al final del partit amb el marcador definitiu de 91-65 i la primera victòria groga i negra.