El CB PARDINYES NEGRE va guanyar a domicili contra el CEP VALLFOGONA. Partit marcat per una intensitat des del primer minut, mantinguda durant tot el matx, amb molts instants de ritme de joc de vertigen. L’equip local va ser clarament superat pel joc dels visitants.

Des de l’inici del partit, els groc i negres van començar amb els primers resultats parcials a favor, amb una diferència de puntuació evident. Durant el transcurs del partit, en un parell de parcials ha baixat els braços i ha donat la opció de recuperar mínimament l’avantatge a l’equip local, fet que l’entrenador de l’equip visitant ha tallat en sec amb un temps mort. Partit caracteritzat per la valentia i l’esforç dels jugadors, malgrat la diferència en el marcador final, s ‘ha vist a un partit disputat amb transicions de nivell. Partit molt complet. Resultat final 24 -74.

24 CEP VALLFOGONA: Palou (2), Alias (-), Gabaldon (-), Stase (-), Stase (2), Sellart (12), Zharoukou (2), Capdevila (2), Diaz (4).

74 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Hidalgo (-), Escribano (10), Escola (4), Jordan (10), Diarra(13), Marco (9), Portoles (13), Bordes (5), Da Silva (10)

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 7

ÀRBITRE: Zhuo J.

PARCIALS: 11-23; 9-24; 4-22; 0-6

CatalanEnglishSpanish