El CB PARDINYES Negre guanya  a domicili contra el CEP VALLFOGONA. Partit marcat per una intensitat  molt alta i constant, amb un ritme ràpid de joc, anant de menys a més, sobretot pel que fa a l’equip visitant. Pel que fa a l’equip local, va ser clarament superat pel joc del adversari.

Des del inici del partit, el PARDINYES  va començar amb els primers resultats parcials a favor, amb una diferència de puntuació evident. Durant el transcurs del matx no va deixar opció a donar el mínim avantatge a l’equip local, fet que s’evidencia si tenim en compte el marcador.

Partit caracteritzat per la valentia i l’esforç dels jugadors, que en cap moment es van relaxar ni van baixar la guàrdia. Partit molt complet. Resultat final 10-61.

10 CEP VALLFOGONA: Palou (2), Alias (-), Gabaldon (-), Esteve (-), Pérez (-),Ricart (2), Zhuraukou (2), Sellart (-), Capdevila (2), Diaz (2).

61 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Berenguer (6), Hidalgo (2), Escola (3), Jordan (7), Diarra(10), Badia(12), Marco(10), Portoles (-), Farré (4), Da Silva (7)

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Soriano M.A.

PARCIALS: 2-35; 6-22; 2-4

CatalanEnglishSpanish