Segona victòria de la temporada per l’Ilerdauto Nissan Pardinyes que va aconseguir tombar un CB Hospitalet (79-81) que no coneixia la derrota a la seva pista.

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va sortir sense por a la pista del CB Hospitalet posant-se per davant en el marcador des de l’inici. Un triple de Carlos Gasque inaugurava el marcador (0-3) i poc després Michael Hundley feia la seva primera aparició sota el taulell per capturar un rebot i anotar contra taulell el 0-5. La presència d’Hundley era notòria, comparada amb els anteriors partits dels grocs i negres, i això ho pagaven els jugadors locals als quals els hi va costar aconseguir segones oportunitats.
Els de Gerard Encuentra mantenien el control del Partit i amb quatre minuts jugats manaven 0-7 en marcador. L’Hospitalet però, va demostrar la seva qualitat lluitant per entrar en el Partit augmentant la intensitat defensiva sota el taulell. Això ho van notar els exteriors del Pardinyes que ja no podien penetrar a cistella amb facilitat. Tot I això, els lleidatans no van perdre la punteria i seguien anotant per mantenir-se per damunt en el marcador (7-14 quan faltaven 2.46 pel final). Els de Gerard Encuentra, amb paciència i un gran moviment de pilota aconseguien, amb atacs llargs, generar espais en la defensa local per anotar des de la zona. En el darrer minut, els errors en el passe van provocar pèrdues de pilota que van impedir que els lleidatans ampliessin la diferència al marcador al final del primer període (10-17).

El segon quart va començar com va acabar el primer, amb domini Groc i negre. Lamine Dieng va sortir d’inici en el segon període i va estrenar-se amb cistella (10-19). El matx però, va igualar-se més en aquest període i és que les faltes sota taulell dels grocs i negres van permetre que L’Hospitalet seguís anotant tot i la manca d’encert en el llançament de 2 i tres punts. A l’equador del segon el marcador era de 18-23 pel Pardinyes però en una protesta de la banqueta local els àrbitres van assenyalar tècnica I els jugadors grocs I negres van aprofitar que els jugadors locals estaven més centrats en l’arbitratge que en el Partit per tornar a marxar en el marcador (18-33 a falta de 3.40 pel final).

A falta de 2.30 pel descans, els jugadors de L’Hospitalet seguien mantenint-se en la lluita gràcies a la superioritat física local que els permetia tenir una marxa més en l’u contra u per superar la defensa lleidatana i, a més a més, provocar faltes de tir.

Tot I això, els lleidatans no van abaixar els braços i van mantenir-se pel davant per marxar als vestuaris 34-41.

L’Ilerdauto Pardinyes no va encongir-se a l’inici de la segona meitat i va continuar mantenint el bon nivell, ofensiu I defensiu, mostrat a la primera. Els grocs I negres seguien anotant fàcil amb un Raúl Lobaco molt encertat a l’inici del període. L’encert en atac i la bona defensa permetia als visitants posar un 38-55 al marcador que feia que el tècnic local demanés temps mort. Aquest minut va sentar bé els locals que van aconseguir retallar distàncies gràcies a l’encert i a les faltes personals lleidatanes que deixaven als grocs i negres amb bonus a falta de 4.10 pel final del període.
Els moments de desconnexió lleidatana van allargar-se més del que Gerard Encuentra considerava necessari i el tècnic lleidatà va demanar temps mort per aturar l’intent de remuntada. Tot I això, els locals van continuar fent mal des del tir lliure aconseguint reduir distàncies fins al 54-64 quan faltaven 38 segons però David McCulloch va encarregar-se d’aturar la reacció amb un tir lliure abans del final (54-65).

Els lleidatans van seguir com al final del tercer període i amb menys d’un minut disputat ja portaven dues faltes. L’Hospitalet va anotar primer per posar-se 56-65. La lluita lleidatana no feia efecte i l’encert i la calma dels locals, tot I anar per darrere en el marcador, permetia a l’Hospitalet seguir reduint distàncies en el marcador arribant al 61-68 a falta de 7.35 pel final. Gerard Encuentra va demanar temps mort, i els lleidatans van aconseguir aturar la reacció local. Amb el pas dels minuts ambdós equips trigaven més a anotar i el marcador es mantenia favorable al pardinyes 61-72 a falta de 5.40 pel final.
El desgast físic seguia fent-se més visible als jugadors lleidatans que en els locals permeten que al xoc en el poste baix l’Hospitalet tragués més benefici que els lleidatans que novament a falta de 4.07 ja estaven en bonus.
A falta de 3.30 el marcador era de 70-74 i tot I mantenir-se per davant, l’Ilerdauto començava a cometre errors que podien costar-li el matx. Una perduda de pilota del Pardinyes va provocar el 72-76, però Carlos Gasque des del poste baix va anotar posant el 72-78 que donava una mica d’oxigen als lleidatans.
L’Hospitalet però, no pensava donar el partit per perdut amb dos minuts per jugar-se i seguia atacant amb penetracions que feien mal a la defensa groga i negra. (74-78 a falta d’1.57).
Els lleidatans van controlar el rebot en dues accions ofensives errades pels locals, aconseguint mantenir-se per damunt (74-79). Però un triple del local Creus quan faltaven 30 segons posava el 77-79 en el marcador i una falta personal a la següent jugada permetia a l’Hospitalet empatar el matx quan faltaven 8 segons.
L’Ilerdauto va atacar amb Wendell Davis que no va encertar el llançament però el palmeig de Carlos Gasque si va entrar posant el 79-81 final en el marcador per aconseguir la segona victòria de la temporada derrotant un Hospitalet que encara no havia perdut com a local.