Primer partit pel Junior Groc del Pardinyes que es presentava amb moltes baixes i es va veure sorprès per un Tremp més rodat i amb més profunditat de banqueta.

El primer quart va ser igualat sense que cap equip pugués portar el ritme del partit. En el segon quart, la tònica va continuar sent la mateixa fins que al minut 17, una reacció final del Tremp va ficar les primeres diferències clares al marcador, i s’arribava al descans amb el marcador de 30-21.

A la represa, una bona sortida i reacció del Pardinyes va capgirar el marcador, i amb un bon control del rebot, un augment de la intensitat defensiva i encert en atac, va fer un parcial de 7-20 al quart, finalitzant 37-41 pels visitants. El partit tornava a estar igualat, però ja el cansament per les poques rotacions disponibles juntament amb una zona molt tancada plantejada pels locals va capgirar la dinàmica.  Amb tres triples consecutius del Tremp al minut 36 es va trencar el partit i el Pardinyes ja no va poder fer res per recuperar-se finalitzant el partit amb el marcador de 65-57.

65 CB TREMP LA CANONJA: Carmona, J. (7); Uriach, A. (5); Iloan, J. (31); Libreros, O. (-); Rodrigo, R. (7); Bresco, R. (6); Carracelas, P. (5); Badia, A. (-); Català, G. (2); Codina, A. (3); Bertran, J. (-); Uriach, N. (-).

57 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Benítez, A. (2); Zheng, L. (21); Plana, A. (2); Capdevila, O. (1); Grau, M. (2); Oro, M. (-); Solsona, G. (14); Rodríguez, A. (5); Alsinet, A. (11);

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Del Olmo S.

PARCIALS: 8-8; 22-13; 7-20; 28-16;